Perfect stranger

Överlevde gårdagens träning och skönt är väl det.. Dock känner mig mer sliten än förut då min tränare verkar tro att det är uppbyggnadssäsong igen (kanske beror på att vi behöver det?), men att köra med tunga vikter mitt i säsongen sätter sina spår. Känns som jag bär på tegelstenar i låren!
Efter träningen stack jag, Natta och Lina Rehov upp till stan för att se om det gick någon bra film på bio. Först stannade vi till och handlade mat till mig och italiensk glass till flickorna.
Film blev det och det blev Perfect Stranger med Bruce Willis och Halle Barry. Halle Barry var lika snygg som alltid och Bruce charm kan man inte få för mycket av. En något B:ig thriller där man aldrig kunde lista ut slutet, men vi var alla överens om att den ändå var sevärd! Det blev givetvis sofforna längst upp och Natta höll min arm ex antal ggr under filmen när hon blev lite rädd. Snutte då... hehe. Tur att jag, den orädde, fanns med. Längtar till den dag då jag ser en skräckfilm med Natta, kommer inte kunna sluta skratta då!
När vi handlade godis träffade jag Gezim som jag inte träffat på flera år, kul att han kände igen mig sedan Munkhättetiden!

image260

Idag är det onsdag och snart har halva arbetsveckan gått, sitter och gör min "hemläxa" angående krav gentemot andra försäkingsbolag, ska vara klart tills veckomötet imorgon. Att börja jobba var ju för att slippa plugga, men det kommer man inte ifrån i arbetslivet i heller.
Imorgon är det exakt 2 månader tills jag slutar på
Trygg Hansa. Har jobbat här sedan februari 06 och har växt otroligt som människa. Har lärt mig vad ansvar betyder och hur viktigt det är. Jag har ansvar för alla mina skador som jag lägger upp, dels vad för ersättning de får eller om deras kära gamla Bettan(bil) ska få repareras eller inte. Jag känner att jag äntligen blivit lite mer vuxen än vad jag någonsin trodde att jag skulle kunna bli. Kommer faktiskt att saknar alla här och jag ska göra det bästa med tiden som är kvar.
Trevlig dag, nu ska jag dyka ner i läxorna igen.

Sahara Hotnights - Cheek to cheek

Bättre bättre bättre gott folk ni vet bättre!

Klarén
har kommit hem och detta firades med en överraskningfest med liveband i Klaréns ära. Mat, dryck och en massa dans förgyllde kvällen. Vladi och Zahid har även dem tagit sig hem till Sverige och de tog en titt förbi Klarén och en massa kramar utbytades! Härligt att alla tar sig hem till sommaren.

Efter lördagens match stack jag och Lina hem till henne för lite tacos. Massa prat och mys innan vi begav oss till Jojo där resterande av flickorna befann sig. Lagfester är alltid som de ska, mycket skitsnack och vissa mer berusade än andra. Jag, Natta och Lina stack till Cuba Café och dansade salsa, efter det blev det en drink på Koi där jag träffade hälften av Trygg-Hansa gänget - efter Koi blev det dans till schlager med bönderna på HIPP.
Lina och jag avrundade kvällen på Burger King och kvällen var verkligen lyckad. Har mycket bildbevis som jag lägger upp så fort jag får en möjlighet!

Söndagen innebar mors dag och mor min fick en fin blombukett och ett sött kort, hon verkade bli väldigt glad och när mamma är glad blir man ju alldeles varm inombords. Givetvis som alla andra söndagar fick jag mat och då kan man inte vara annat än nöjd!

Jag klarade av gårdagens monsterträning. Resultat?: lite träningsvärk idag, men det går väl över efter dagens träning förhoppningsvis =)

image259

Uppställning inför lördagens match, jag fjärde från höger.

Malaco Truly

Det omtalade paketet i föregående inlägg innehöll 5 stora påsar och 40 små. Dessa godbitar ska jag dela ut till vännerna på jobb och även till kompisarna. Om jag ska va helt ärlig skulle jag vilja äta alla själv men det kan man ju inte. Ska skriva en rapport om vad jag, mina vänner och kollegor tyckte om godbitarna, så ja tyvärr så måste man bjuda på några!
image258

Malaco Truly innehåller:
♣ 30% mindre socker
♣ Äkta fruktjuicer och äkta lakritsrot
♣ Endast färger från naturen och inga konstgjorda sötningsmedel


Kampanj paketet innehöll följande:

Truly Juicy - Exotic Affairs
Truly Juicy - Berries in Love
Truly Juicy - Fruits for Two
Truly Smoothy - All in a Spin
Truly Black - Sweet and Salty


Mina favoriter hittills är "Berries in Love och "All in a spin".¨

Dessa godsaker måste ni köpa när de kommer ut i affärerna!
Hitta er egen favorit!






Bussen, cykeln och matcherna

Tog tag i alla grejor som jag skrev på min att göra-lista igår. Vissa gick alldeles galant medans andra knappt kunde gått sämre....
Tog mig en god mjukglass efter jobb och begav mig sakta men säkert till bussen till Mobilia.
Mobilia hämtade jag ut mitt paket från Buzzador som var fylld med godis i, Malaco Truly godis! Begav mig återigen till bussen för att hinna hem och lämna paketet. Kom fram till hållplatsen, ser att bussen inte går förrän om 5minuter, ja va fan.. det är lugnt tänkte jag, ringde Tia och pratade lite skit. Bussen kommer och jag tar min väska och går på. När jag stiger av hemma ser jag att något saknas - ATTANS, mitt paket!!!!! - springer av bussen och tar snabbaste möjliga buss tillbaka till Mobilia. Springer över till hållplatsen där jag glömde mitt paket, och mirakulöst nog ligger det kvar! Jag kramar paketet och lovar mig själv att det aldrig ska hända igen. Där står jag svettig och andfådd och försöker lista ut hur jag kunde ha sån tur. Mitt i tankarna hör jag en man skrika; HALLÅ, SKA DU MED ELLER? Jag vänder mig om och ser att det var den skrattande chaffören i Buss 7 som jag åkt med tidigare idag. Han frågar vad som har hänt och jag berättar historien - han kunde inte sluta att le.

När jag kom hem hade jag inte mycket tid på mig innan jag skulle träffa Lalla vid Södervärn, vi skulle cykla ihop till Ldb-matchen mot Umeå. Jag fördröjde tiden med att kolla på skylten som visar hur många som cyklat förbi..
Det tog en jäkla tid innan en somrig Lalla dök upp, snabbt begav vi oss till matchen där de övriga flickorna i laget var. Matchen i sig var bra, men Umeå imponerade inte på mig, snarare Ldb (känns fortfarande märkligt att inte skriva MFF). Orättvist resultat som slutade i Umeå-vinst.
Nu till den stora matchen, Champions League-finalen mellan Milan - Liverpool.
Inget snack om den matchen, Milan vann och jag var inte glad. Men det var inte ett dugg förvånande att den lilla äckliga råttan Inzaghi skulle avgöra matchen, en sann målskytt.

Roligaste citatet som kommentatorerna tog upp var dock:

"Inzaghi, mannen som föddes offside"
Signerat: Sir Alex Ferguson, tränare Man United.


Tigern

image257Tigrar är modiga och sanna rebeller. De är både färgstarka och oberäkneliga. Tigrar är otåliga och letar alltid efter action. De talar fritt ut hjärtat när de är upprörda och är misstrogna av sin natur. Tigrar är både humoristiska och gravallvarliga, trots sitt temperament är de kärleksfulla och tillitsfulla. De gillar att hjälpa människor, hatar orättvisor och stöder protester. Även personer som inte samtycker med en tigers ståndpunkt gillar tigerns sätt att ta en ståndpunkt. De ger aldrig upp!
De kan alltid starta om från början igen. Mycket av det de gör är baserat på känslor. Tigrar ger sig in i nya saker med stor optimism. De är intensiva till sättet och de har en förmåga att inspirera andra på grund av sitt sätt.

Berömda tigrar: Beethoven, Karl Marx, Marco Polo och Marilyn Monroe

________________________________________________________________________

Snodde texten ovan från en hemsida som beskriver de kinesiska tecknen. Såg detta på en annan blogg och tyckte givetvis att detta var något som var värt att spana in.
Jag må säga att jag är förvånad över hur väl detta stämmer in på mig. Dock måste det vara ofantligt många som är lika mig, om nu alla "tigrar" är likadana!

Dagens att göra-lista:

* Ta mig till Mobilia för att hämta ut mitt paket från Buzzador
* Träffa flickorna från laget för att gå och se LDB FC - UMEÅ IK på Gamla IP
* Hinna käka en god glass, mums!
* Ta mig hem för att och se Champions Leauge-finalen mellan Milan - Liverpool, HEJA LIVERPOOL!

Dock kommer detta bli svårt, för Milan har något som inte Liverpool har och det är Kaka och Seedorf.


Lika barn avika bäst

Att vakna upp till visdomsord av Timbuktu borde jag göra oftare, dock snoozade jag väl ca 6 ggr idag - har konstaterat att det bara går utför för mig. Gårdagens träning sitter i idag. Jävlar va vi sprang, jag var helt slut när jag kom hem men jag tvingade mig själv att hålla mig vaken till kvällens Day Break med charmiga Taye Diggs i huvudrollen.
Innan jag gick och la mig igår hade jag planerat att jag skulle vara lika duktig som igår och ta med mig färdigbredda mackor till jobbet. Den sket sig rätt rejält när min kropp totalstrejkade imorse!!

Jag har hittat mig en ny kärlek! Äntligen kanske många tänker nu, men för att inte göra er allt för besvikna så kan jag avslöja att det inte är en karl, utan mat. Jag har förälskat mig i Felix Fullkornspajer och jag förstår inte varför mina smaklökar älskar dessa men så är det bara. Dock har jag bestämt mig för att inte föräta mig på dem. Har alltid tendensen att göra det, så fort jag hittar något nytt gott att äta, så äter jag det non-stop tills jag känner mig spyfärdig av synen på den maten. Men jag ska inte falla tillbaka i samma spår - jag ska byta riktning och äta dem i lagom mängd. Wish me luck!

image256



Stephen Speaks - Out of my leauge

Dimman..

Långledighet är så himla underbart, jag hade kunnat tänka mig att bli politiker, men endast för att envisas om att man endast ska behöva jobba 3 max 4 dagar i veckan, inte för att jag vet hur det skulle lösa sig men en bra idé är det väl? Denna ledigheten var ytterst nödvändig och jag har utnyttjat den väl.
I torsdags var jag hundvakt hela dagen, gick hur bra som helst.. Nisse lekte, sov, lekte igen etc. När mamma kom hem igen skjutsade hon iväg mig till Möllan där jag mötte upp Tia, Jojo, Nathi och Sofie. Någon mer berusad än andra! Kort därefter begav vi oss till Troppan och där var ett jäkla ös.. Inte så mycket folk först, men det är vad man gör det till och jag har alltid roligt med dessa tjejer. Tia och jag avrundade kvällen med lite mat på Orvars Korvar - dock bjöd Tia bort sina pommes till duvorna, och jag ska erkänna att jag var lite bitter - varför ge bort mat när man kan äta det själv?
Fredagen spenderade jag med Tia med lunch på Gränden till att börja med - därefter ville Tia gå till Folkets Park och titta på grisarna. Som den underbara vän jag är följde jag gladeligen med. Har alltid haft svårt att säga nej till Tia den lilla softpotatisen!
Igår lördag, spelade vi vår femte seriematch och äntligen fick vi med oss 3 poäng, detta var vi väl värda. Inte skulle vi åka till en lång bortamatch till och förlora icke!!!! Bussresan innehöll mest Neger och President där jag givetvis blev president hela tiden =) Det går bra nu, vann hela 2 kronor.. Det var ingen som vågade betta mer mot mig! =)
Kom hem runt 22 tiden igen, gjorde iordning mig på 2 minuter. Sedan begav mamma och jag oss till Bunkeflo för att hämta upp Vidde som fördrivit tiden på 30års kalas. Vidde var lagom rund om fötterna när vi begav oss till Oskars födelsedagsfest. ALLA var där och det var ett trevligt välkomnande man fick, alla var glada, dansade och hade riktigt trevligt. GRATTIS ÄN EN GÅNG OSKAR!
[Roligaste som hände under kvällen var ju utan tvekan mitt och Hannas toalettbesök - jag nämner inte vad som hände men det var längesen jag skrattade så mycket, känner nästan av lite träningsvärk i magen efter den skratt-attacken! En annan höjdpunkt under kvällen var när jag, Ljung och Alvarez hade flät-tävling med Hannas hår, jag hade ju utan tvekan den snyggaste flätan - men Alvarez tog hem priset då han flätade med 5st slingor - tyckte ju personligen att den där "flätan" var en enda stor snurrboll? HAHA........]
Kvällen fortsatte på Privé, inte lika roligt. Men med en yr Benne och en berusad Hanna blev vägen till Burger King ytterst intressant. Lilla Hanna hade ont i fötterna sina, och Benne, som den gentleman han är erbjöd sig givetvis att bära henne. Något som Hanna bittert fick ångra. En kollision i marken, ett par söndriga strumpbyxor och en fasansfull lång kö senare fick jag min mat. Kom hem i relativt god tid och är supernöjd med kvällen som var. Har alltid kul med detta gänget! De enda som saknas för att göra mitt liv komplett igen är, Vivi och Pigan samt Li och Klarén. De två sistnämnda kommer hem på fredag och de är såååå efterlängtade...

Nu ska jag bege mig till sängen igen, ja allihopa - jag siktar in mig på att sova bort söndagen...

Till Mickan och Hanna:
Manfred Mann's Earth Band - Blinded By the Light

.

Den där eftermiddags-shopping som jag skrev om tidigare igår uteblev. Mamma avbokade pga trötthet. Jag hade sett fram emot en eftermiddag med mamma på stan, men jag tog mig ut på Malmös gågator själv för att hitta något snyggt. Kanske något att ha på Oskars fest på lördag?
Jag fann en tröja och ett linne, linnet är riktigt fräckt - vitt längre linne med en traditionell bandspelare på! Supercool enligt mig i varje fall. Regnet satte dock snabbt stopp för min shopping och jag övervägde länge innan jag satte mig på bussen hem.
Väl hemma var klockan bara barnet (är ju van vid att träna vid den tiden). Satte mig och läste min bok, tröttnade ganska snabbt när jag såg min kasse med tidningar som jag ej hunnit läsa igenom. 4 st tjejtidningar och 4st killtidningar. Jag ska nog fortsätta läsa killtidningar - lite variation och omväxling förnöjer.
Avbröt min läsning snabbt när jag såg att klockan stod på 21.05, panik ju... Greys Anatomy hade börjat. Så nu sitter jag här lite rastlös - har ingen aning om vad jag ska göra. 
Idag är det Kristi Himmelfärds dag och den innebär lika med ledig från jobb. Dock blev det ingen lång sovmorgon då man tränade klockan 9:30 imorse. Resten av dagen har jag varit hundvakt till mamma. En heldag med Nisse, vi får se hur det slutar! Hoppas även på utgång med flickorna ikväll. Hade varit trevligt att gå ut och vara social för en gångs skull, kan faktiskt inte komma ihåg när jag var ute senast?

Nej nu får jag väl ta tag i min bok igen, så har jag något att göra....
Förresten, vet inte om det var någon som såg Fråga Olle igår på tv, gäst var bl.a Alex Shulman - HEJA SHULMAN!


124548-255

3 poäng

....blev det till MFF igårdagens derby mot HIF. Trots tryck från HIF i slutet av matchen täppte MFF igen och fick med sig 3 poäng hem till Malmö. Gött e det...
Jag, Lina Rehov och Natta skyndade oss in i duschen efter träningen för att hinna möta upp de andra som satt på Boomers och kollade på matchen. Vi anlände perfekt till pausen mellan första och andra halvlek.
Dock kommer vi nog aldrig mer sitta och kolla på fotboll där igen, sämre service får man leta efter.
De kom inte ut med maten förrän 1,5h - Nattas var kall och äcklig och hon begärde att få en ny tallrik. När hon fick den, var den lika dålig och hon vägrade äta. Själv kämpade jag mot min hunger som tog över hela min kropp. Jag hade beställt samma mat som Natta och fasan om att mitt också skulle vara äckligt var stor.
Jag fick in min mat och konstaterade att den var hur god som helst, Nattas klagomål gynnade mig och jag var nöjd. När vi skulle betala efter matchen tog det väl ca 30 min till och irritation på hög nivå skapades. Servitriserna var stöddiga och betedde sig riktigt oproffisionellt. De hade ingen växel och kunde därmed inte betala tillbaka allt som vi skulle ha tillbaka, vi sket i det men garanterade dem alla att vi definitivt skulle informera deras chef om hur dåligt de skötte kvällen. Jag tror inte jag har orken att göra detta, men jag vet definitvt att Natta slår chefen en signal idag.

Hemma anlände jag lagom till att se slutet av Desperate Housewifes, hade totalt glömt bort att det sändes igår. Intriger intriger..........

Efter jobb idag ska jag möta upp mamma som behöver lite kläder till torsdagens klassträff. Hon ska möta sina gamla klasskamrater från Simrishamn och givetvis ska jag hjälpa henne hitta rätt outfit.

En klänning jag hade kunnat tänka mig att bära i sommar är denna gröna dröm från
Stella McCartney



image254

Sovmorgon

Idag började man inte förrän klockan 8:30 och fick en hel halvtimme extra sovmorgon. Då lyckades jag med att snooza telefonen 7 ggr innan jag steg upp.. Härligt härligt...
Solen lyser och det ser ut att bli en relativt fin dag, får hoppas att regnet håller sig borta bara!
Snart är det dags för lunch och jag är vrålhungrig - Jag hade kunnat äta en hel ko, uttrycker sig Anders och jag kan inte annat än att instämma, kanske inte en hel ko men en halv?

Fick nyss ett samtal från en upprörd försäkringstagare, någon hade repat exakt hela hans bil med hakkors. Jag förstår varför han var upprörd, men jag förstår inte hur någon skulle kunna göra detta. Är det rent hat eller är det bara för att jävlas? Av allt som de kunde rista in på bilen, var de tvugna att rista in hakkors? Detta är ett rasitiskt brott som är väldigt nedvärderande. Nej usch nej... Hoppas dem låter bli hans bil när den är nylackerad.
Sådärja, då fick man med lite grann om jobbet också, som är såååå intressant =)

Igår kom jag på mig själv sjungandes i spegeln till gamla goa låtar, borsten i högsta hugg och pumps på fötterna och diverse konstiga kläder på. Jag dansade mig in en extas och jag kom på hur mycket jag älskar att dansa. Om någon som jag känner sett mig igår hade jag nog aldrig visat mig ute igen.. Dock var det längesen jag hade så roligt alldeles själv och jag hoppas att en repris på det scenariot upprepar sig snart.
När jag kom till insikt vad jag höll på med slutade jag genast, satte mig i soffan med ett glas cola, halvt andfådd efter mina härliga danssteg. Jag konstaterade att jag faktiskt NÄSTAN var lika bra som Baby i Dirty Dancing.

Diana Ross - Hot stuff

Busshelgen

Har sovit rejält efter helgens långa bussresa.
Bussresan mot Mallbacken började kl 14.00 ca från Husiegård. Det var en lång bussresa som innehöll det mesta. Bussresan dit låg jag mest och lyssnade på min fullladdade ipod. Efter ett antal timmar i bussen var det stopp för mat, pyttipanna blev det som smakade perfekt efter ex antal timmars resa.
Vi anlände till hotell SavoyKarlstad ca 22.00, delade rum med Natta och Lina. Natta och jag haffade snabbt dubbelsängen och Lina fick nöja sig med den knakande bäddsoffan haha. Därefter gick jag och rumskamraterna ut för att se vad Karlstad hade att erbjuda, vi letade efter affärer som vi förhoppningsvis kunde gå runt och kolla i under morgondagen. Jag och Lina hittade Systemet och det var den viktigaste "affären" för oss, haha.
Sov gott och avnjöt en god hotellfrukost innan vi skulle ut och promenera. Jag och Lina inhandlade några öl som vi tänkte ha under Eurovision Song contest.

Matchen då? Ja, ännu en förlust. 4 raka i bagaget, känns inte så kul, men återigen gör vi ändå en bra match. Vi får helt enkelt inte släppa in de lätta målen och sätta i af hälften av de många målchanser som vi får. Tungt, men sant.

Bussresan hem var lång. Tyckte aldrig den tog slut. Vi såg eurovision på en liten 14tums (eller 15?) tv, mottagningen var inte den bästa men vi kunde iaf se några bidrag bra, radion var igång likaså..
Lebban från Serbien vann, gick inte allför bra för The Ark, men mångas favorit i bussen var Ukraina. Herregud vilka konstiga bidrag som går vidare? =)
Jag och Steff satt och lyssnade på goa låtar. "Skönsång" från Natta och Rehov blev tillslut så besvärande att jag också var tvungen att joina.

Pissdag igår alltså, vi förlorade, Sverige förlorade mot Kanade i hockey-vms semin och The Ark gick inget vidare.

Nej nu ska jag bege mig tillbaka till sängen och tvn. Ska göra mitt allra yttersta för att heja fram Sverige till en vinst mot Ryssland i bronsmatchen som just nu sänds...

James Morrison - Wonderful world

Förberedelse inför helgen...

Ja just nu sitter man på jobbet och har feteångest över att hela denna helgen i stort sett kommer att spenderas på en buss. Bortamatch mot Mallbacken som ligger ca 5 mil norr om Karlstad. Bussresan tar mellan 7 - 10 h dit, beroende på hur många och hur långa stopp vi gör. Bussresan kommer innehålla en hel del film, bokläsning och musiklyssnande. Jag hoppas dock att vi även lirar lite kort eller annat sällskapsspel. Vi kommer inte anlända i Karlstad förrän sent ikväll, väldigt sent t.o.m. Jag hoppas verkligen att vi gör en bra match imorgon - vi behöver poäng! Vi ska inte klaga på att vi har rest långt utan gå ut och köra järnet, skit i finspelet, imorgon ska det iallafall kämpas!
Slutar efter lunch idag, blir väl att jag möter upp Lina på Värnhem så att vi kan inhandla massa mumsigt att äta på bussen. Kan ju alltid hoppas att Lina gjorde den där salladen som hon pratade om efter gårdagens träning =) Nej, nu ska man inte vara bitter, ipoden är laddad med goa låtar, digitalkameran är med för att fånga eventuella roliga ögonblick, maten ska inhandlas.. Får se det positivt helt enkelt, det blir iallafall en vit helg.

Fick tillbaka ett sms av Li i natt. Jag blev så glad när jag läste att hon också kommer hem samma dag som Klarén gör - dvs den 25 maj! Detta kommer ju bli en underbar dag, jag hoppas på att få träffa dem båda samma dag/kväll! Nej nu ska jag koncentrera mig på mitt jobb igen, bra tajmat Sara - det är faktiskt fika nu! WOHO!

Trevlig helg allihopa, jag uppdaterar när jag kommer hem någon gång på söndagen! Hoppas att det bara är massa positiva saker! So long goodbye.

image253

















Timbuktu - Kejsaren är naken


Vad skulle du svara?

Vad skulle du svara i telefon om du jobbade på något av dessa företag?

124548-249
Välkommen till Apoteket Enda Horan, vad kan jag stå till tjänst med?

124548-252
Väkommen till Bögballe Kloakservice, vi rensar din kloak på ett eller annat sätt!


124548-251
Välkommen till Fu(c)k M(e)i Buffé, här finns något för alla smaker!

124548-250

Väkommen till Kuken! (behöver man säga mer haha?)

Snooze

Att kunna snooza sin telefon är ett fenomen i sig, utan snooze om morgonen hade jag inte klarat mig. Hade nog försovit mig till jobb exakt varje morgon. Min telefon snoozar jag 5 gånger (minst) innan jag har kraften att resa mig ur sängen. Just därför måste jag ställa den extra tidigt så att jag verkligen kommer upp i tid.
Jag har använt mig utav många olika metoder för att vakna upp förut, en var att mamma kom in och väckte mig sådär 3 ggr innan jag verkligen gick upp. En annan var att jag fick ställa min söta lilla blå väckarklocka på andra sidan rummet; när den ringde var jag tvungen att gå upp och stänga av den. Dock lärde jag mig att fortsätta sova till det pipande ljudet och därav var detta ingen bra metod i heller..

Vi hade en diskussion på jobb om olika morgonrutiner. Många på jobb startar dagen med en kopp kaffe och en stunds läsning i dagens tidning. Detta är nog den mest klassiska morgonrutinen som de flesta svenskar har.
Min morgon skiljer sig från detta. Jag inleder min dag med att snooza telefonen 5 ggr, därefter tar jag ett steg upp från sängen, sätter på radion - alltid Rix Morgonzoo med Roger, Titti och Gert Fylking.. Går in i duschen som jag behöver för att vakna upp, givetvis blir det lite skönsång där. Oftast till "I remember love" av Sara Dawn Finer (som alltid spelas runt 6:45?) Efter duschen går jag till garderoben och luskar fram vad jag ska ha på mig, brer en macka om jag orkar eller hinner och beger mig till bussen/cykeln. Eftersom jag inte dricker kaffe och inte har någon morgontidning blir det ibland en drickyoghurt och en gratistidning som läses på bussen.
Hur ser eran morgon ut?


Looptroop - Looking for love


"Två överraskningar"

-"Köpa bröd, bara 20 krona", "äta här eller ta med - ja", "en nachostallrik och två jordgubbsdrinkar", "du är den snyggaste jag sett på möllan", "två överraskningar", "får vi inga paraply i dessa drinkarna?", "ta hand om min fru nu margareta", "pappers-rosorna", "undan eller väck", "ska vi fråga dem där chopsarna om de vill passa våra saker".

Ja listan kan göras ännu längre.
Lalla och jag begav oss hem till mig efter träningen igår, gjorde vid oss lite grann för att sedan gå ut på jakt efter föda. Vi kom överens om att det skulle gå snabbt och att det gärna fick vara lite flottigt. Blev kebabtallrik och den va mycket mycket god.. Satte oss på Mascot därefter och jag tror nog att det var tur att jag valde bort vitlökssåsen trots allt. Satt och pratade rent allmänt när det plötsligt dyker upp en kvinna som fråga "Köpa bröd, 20 krona"? Vad skulle jag med ett bröd klockan 22:30 på kvällen?
Vi satte oss där inne istället och bartendern i baren kallade mig sin fru och jag tror de andra gästerna blev lite smått avundsjuka. Bartendern gjorde paraplydrinkar till mig och Lalla (även kallad Margareta av bartendern).
Kändes en aning konstigt att dricka fruktiga exotiska drinkar en tisdagkväll på Möllan, men dem var goda iaf!

En trevlig spontan kväll som vi bör göra oftare min Lalle Balle...



Var stolt över ditt, både svart eller vitt, för när pengar rullar in kan du spendera dem fritt...

Spendera, ja det är alltid något som lockar.. Det är dock ganska bra för plånboken att man jobbar 8 timmar om dagen för att sedan direkt springa ikapp bussen som tar mig till träningen.
Igår frågade den något försiktige mannen bredvid mig på bussen varför jag hade en blå musikspelare (min blåa ipod), jag informerade mannen vänligt att det var en present som jag fått och att jag dessutom har blå som favoritfärg. Mannen kunde inte förstå varför man valde blå om man kunde välja en rosa. Mannen tog fram sin rosa ipod som han stolt visade upp, han berättade även att han endast hade gamla "godingar" inlagt. Jag drog ganska snabbt slutsatsen att mannen på bussen och Jan har en gemensam idol, det vill säga Dean Martin.
Bussresan gick snabbt när man hade sällskap, anlände till omklädningsrummet för ett snabbt ombyte.
Kunde inte fullfölja träningen då min baksida av låret spökar, beror nog på en liten överansträning sen helgens matcher.
När jag kom hem igen satte jag på lite Foo Fighters och headbangade friskt samtidigt som jag diskade, ja fy sjutton vad mycket disk jag samlat på mig.. Varför lär man sig aldrig att diska efter varje gång man använt ngt?
Ikväll är det träning igen och jag hoppas att jag kan vara med hela träningen idag. Efter träningen ska jag umgås med min lagkamrat Lalla, ska bli mysigt och trevligt..

Ps: är min rubrik inte typ skitbra?, haha!

124548-238


Getingjakten

Att getingar var svåra att få tag på visste jag redan, men den getingen som jag nyss jagade i lägenheten var den mest envisa jag jagat.. Han måste ha varit en riktig fotbollsnörd, jag tror han visste att Real Madrids match började nyss, och var banne mig ivrig för att dela en plats i soffan bredvid mig. Men jag gav mig inte utan en fight och lurade iväg honom med det senaste nummret av Elle Lyx.
Dagen i övrigt har varit solig och varm och det kändes när man spelade match, svettigt värre. Dock fick vi med oss en poäng som var mer än välförtjänad. Firade poängen med mat hos mamma & Jan (som vanligt) och fick även se när Sverige slog Finland i hockey-VM, vilken tillfredsställelse =)

Igår var det grillning hos Hanna och alla tjejer + Ståhlan var på plats, mysfaktor på hög nivå. Alla var inlindade i filtar tills vi tog det kloka beslutet att gå in istället, där slängde alla sig i Hannas härliga soffa och mysfaktor steg ännu mer. Vivi körde mig hem och det var ett minst sagt lite sorgligt avsked.
Just nu sitter antagligen Vivi och Sara i Magaluf med vars en god drink i handen och en god middag framför sig. Kan inte annat än att vara lite avundsjuk, men jag unnar dem det! Drick en cosmo för mig med tjejer!

Nej, nu ska jag bege mig till soffan igen och kolla klart på Real Madrid - Sevilla.

Frida - Dunka mig gul och blå

Ps: På 20-talet skulle jag hetat Mozelle Jannie enligt det test som Jonna gjort. Trevligt värre


Domaren luktar whiskey

Dagens domare måste verkligen ha varit toppad. Det var inte många visselblåsningar som var rätt i varje fall. Nog om det...
Gjorde mitt SAT-prov idag och jag hoppas att det gick nåt så när bra iaf.. Belönade mig själv efter det lååånga testet med en falafel och en coca cola. Får direkt efter mitt nöjda inköp ett samtal av lagledaren som frågar om jag ändå vill spela dagens match (skulle egentligen inte det, men testet slutade tidigare än förväntat). Eftersom jag ändå hade planer på att titta kunde jag lika bra sätta mig på bänken och titta. Blev dock inbytt i halvlek. Tror jag rapade falafel hundra gånger men lyckades väl trots det göra några helt okej saker. Blev dock irriterad på den toppade domaren samt motståndarlagets något arroganta tränare. Att en tränare får snacka så mycket skit är skandal. Det var längesen (om någonsin) man hörde en vuxen man prata så omoget, men det är ju dock hans problem!
Lördagkväll är det nu och jag känner mig något sliten, dock är det dags att vara social ikväll igen. Skulle hellre vilja dega i soffan och låta mina dunkande fötter vila på någon mysig kudde, men ack nej.. Kan tyvärr inte komma ifrån det faktum att Vivi och Sara åker iväg imorgon. Dock är det glädjande att underbara Klarén och förvirrade Li kommer hem från USA. Har saknat dem båda!

Nej nu är det dags att ta en powernap på 15min.. Undra om jag hinner?

Ps: Erhöll min underbara tröja som Palm införskaffade till mig, ack vad jag har längtat efter den tröjan. Tog upp den igår och upptäckte till min stora förskräckelse att larmet sitter kvar! Jesper Palm, jag som skulle klä mig fint i helgen haha! Njut av Milano my friend, så får du fixa tröjan på måndag! =)


Hard knock life

Its a hard knock life for us.. Iaf för oss som jobbar på Trygg-Hansa - sveriges befolkning krockar som aldrig förr och telefonerna går varma hos oss. Stressade som aldrig förr svarar vi och svarar vi och ändå är det kö på telefonslingan - usch ja! Det är inte lätt...
Valborg har passerat och nu är vi alltså inne i Maj månad. Som de flesta vet skrämmer tiden mig, tiden går FÖR fort och det känns inte som att jag hinner andas och njuta av en dag förrän det helt plötsligt är en ny.
Valborg spenderade vi hos Sara a.k.a Pigan i Ljunghusen, alla hade avnjutit en god grillad middag när jag anlände (givetvis hade jag tränat och hann inte med att grilla). Sara hade dock sparat lite mat som jag fick äta när jag kom! Kvällen i övrigt var trevlig som den alltid är med det fina sällskapet.
Resten av veckan har innehållit träning och återigen träning, men vad gör man liksom?
En annan nyhet är att min cykel, Kerstin har blivit fin igen. Leif fixade nya däck och nu är Kerstin i det toppskick hon är värd. Hon ska användas flitigt i sommar, det gäller att rasta henne ordentligt nu!
SAT provet (engelskt högskoleprov) görs imorgon och pluggandet har inte varit i topp, har aldrig tid för det. Jobbar heltid och tränar sedan på kvällarna, den enda kväll jag är ledig är på onsdagar och då ska jag hinna städa, tvätta, diska eller rent av kanske vara lite social. Tyvärr så har pluggandet varit lågprioriterat i mitt upptagna liv. Men man ska aldrig säga aldrig, kanske går bättre än vad jag vågar hoppas på.

På söndag blir min vardag två underbara själar tommare, Vivi och Sara åker till Magaluf för ännu en sommar säsongsarbete. I'll be missing you, men jag kommer ju ner och besöker er!

Grillning i Höllviken ikväll, Vivi har ordnat en lite avskedsfest och jag gillar idén, givetvis kommer jag EFTER min träning. Kan bara hoppas på att Vivi är lite gullig som Sara och sparat lite mat till mig hehe.

Trevlig helg till er alla!

Morfar, fortsätt kämpa.........