Life as Sara

Jaha, nu har det gatt en vecka sedan jag skrev senast! Blev ni oroliga att jag skulle ta en lang paus igen fran mitt skrivande kanske?
Min laptop gor inte som jag ska. Tror jag behover ett nytt batteri, men det kommer nog kosta lika mycket som en ny dator, och tyvarr sa har jag inte riktigt nagra pengar att lagga pa en ny dator. Dock sa behover jag ju den till skolarbete och for att halla kontakten med folk dar hemma och har i USA. Ahh.. vilket i-lands problem. Ar ju helt galet hur beroende man ar av dagens teknologi.

Iallafall, lite har hant. Forra helgen spenderades med utgang Fredag och Lordag. Bara nagra fa av oss tjejer som var kvar den helgen, manga var ute och reste eller akte hem. Inte klagar jag over det, hade mycket trevligt!

Har dessutom antligen kommit pa vad jag ska gora pa Spring Break. Jag och Sarah (Dessfelt) ska hyra bil och kora ner till Florida. Tankte besoka min underbara Klaren i West Palm Beach som inte har spring break eftersom hon ar den enda som knegar. Ska bli underbart att traffa henne! Vi tankte ocksa aka runt och besoka andra runt om i Florida! Spring Break borjar om lite mer an en vecka! I 75 South here we come!
I ovrigt under veckan som varit sa har det varit en massa plugg. Jackie Hardek som tog exam for nat ar sen kom pa besok fran Sondag - Onsdag sa vi spenderade tid med henne!

Nu sa ska jag sticka och kaka lunch. Har nyss haft skridskoaknings lektion. Vi lekte en lek idag vilket ledde till att jag ramlade riktigt hart pa mitt vanstra kna som nu ar blatt och svullet. Har haft is pa det, men ack sa ont det gor! AHHHHH - klumpiga jag! (Dock var det pga att jag fosokte fanga en kille som definitivt var mycket snabbare an mig! Kan inte klandra pa att jag forsokte, aven om det ar nagot jag angrar nu!)

Sist men inte minst (ganska sent) men jag vill gratulera en av mina basta vanner Tia som har forlovat sig med sin Evans! GRATTIS GUMMAN!

Avslutar med tva bilder fran forra helgen!



Chill kvall!

Nu ar det helg for min del. Inga lektioner pa fredagar. Dock har jag ett mote med the International office for att fa information om arbets-visum efter examen i Maj.

Nagra av tjejerna i laget kommer over och vi ska kolla veckans avsnitt av Greys Anatomy och Jersey Shore! WOHO!

Trevlig kvall/God morgon!


90s night

Igar blev det visst utgang! Visst var det kul, men varje gang jag gar ut sa saknar jag Adam! Har alltid roligast nar han ar med. Pa tisdagar sa ar det 90s night med en massa bra sanger fran 90 talet. Sa det blev allt fran Hanson - Mmm bop till Spice Girls till N-sync m.m. ja ni forstar genre iallafall.

Idag har jag lektioner till kl 10 ikvall. Lang dag kan man lugnt saga! Men inte ska jag klaga... Jag trivs med att plugga, aven om det inte verkar sa alltid. Jag trivs med att plugga eftersom jag inte riktigt vet vad jag vill jobba med resten av mitt liv. Far lite halv angest bara av att tanka pa det!

Iallafall sa saknar jag familjen och vanner dar hemma (och utomlands ha)! Tanker pa er varje dag ska ni veta! (ni vet vilka ni ar! ingen namnd, ingen glomd!)


En ny dag har flugit forbi

En annan dag har flugit forbi och nu har jag precis kollat ett Bachelor avsnitt som jag missade igar kvall.
Spannande ar det... 4 kvinnor kvar! Vem ska Brad valja i slutet? Jadu det aterstar att se..
Nog med detta tramset.

Idag har jag haft 4 lektioner och jag ar helt slut! Dock sa har det borjat snackas om att ga ut ikvall, far se om denna aldre tjejen orkar! Mina vanner har borta har borjat klaga pa att jag inte gar ut lika mycket, men kom igen "Been there, done that" redan.. Dem har ingen aning om hur mycket jag har gatt ut i mina dar! Haha..

Nu till nagot helt annat! Detta aret ar det forsta aret jag inte har nagot planerat for Spring Break.
Mitt forsta ar akte vi 16 tjejer till Fort Lauderdale, Florida, och mitt andra ar akte vi 9 tjejer dit. Forra aret besokte jag underbara Sara och Hanna i San Diegol, California... MEN detta aret har jag inga planer alls! Skrammande faktiskt eftersom det bara ar 2,5 vecka till Spring Break borjar.
Onskar att jag kunde hitta pa nagot kul, men det ar svart att hitta lagenheter att hyra. Manga hyresvardar vill att man ska vara 25 ar for att hyra, men varfor kan man inte vara 24,5? Jenkare alltsa.. precis som 6 manader betyder att jag ar mer mogen och ansvarsfull!?

Nog med klagande! I ovrigt ar allt annat bra! Plugg for det mesta, eller sa blir det chill i soffan framfor TV. Oftast kollar jag massa dumma serier (som The Bachelor) m.m.

Nedan ar nagra bilder fran helgens NBA match i Detroit. ENJOY!


Oj da!

Nu var det snart en manad sen som jag sa att jag skulle borja uppdatera flitigare...
Den manaden rann ivag snabbt! Jag tror att det beror pa angesten jag far over att tanka pa allt som missat att beratta sa ja, jag bestamde mig att jag borjar helt enkelt om fran borjan...
Kanske skriver jag en liten lista over saker som har hant men nu tankte jag mest beratta om det senaste.
Ar det OK for alla? Ok, sa bra da =)

Helgen spenderade jag i Ann Arbor, Michigan hos Adam. Pa fredagen var vi 15 glada personer som hoppade in i en fabulous vit limosin som tog oss till Ceasar's Palace i Detroit (inte Vegas!). Ceasar's Palace ar arenan dar NBA laget Detroit Pistons spelar. De motte Wade, Lebron och Bosh's Miami Heat och fick stor stryk (Heja Heat!). Vi akte alltsa limosin till matchen och vi hade aven sa kallade box seats.. Sadana platser som bara rika har! (harligt att ha kontakter!)...
Min forsta proffs basket match ar avverkad och det var sa himla kul.
Resten av helgen tog jag och Adam mest lugnt, men i sondags akte vi skridskor!
Jag ar fast besluten att kunna klara av Pernillas "Bibbi" skridskor nar jag kommer hem. "Practice makes perfect" som dem sager har i USA.

Bilder ska jag forsoka fa upp sa fort mitt internet i lagenheten fungerar igen.


Fran vanster: Bosh, Wade och Lebron James