That 70s Show

Ja nu är vi inne på sista veckan, rättare sagt 1 dag kvar innan lov. Skönt faktiskt.. Denna veckan (och helgen) har tagit kål på mig. 3 prov av 4 är gjorda och det sista provet är mitt historieprov imorgon! Lycka ja! Ännu lyckligare blir jag när jag tänker på att jag och Jackie sticker till NY imorgon!
Längtar! Längtar! Längtar!

Annars har det inte hänt så mycket på sistone förutom plugg. Sista utgången blev i tisdags, 90s night som vanligt på tisdagar.
Roligaste festen i år var dock football killarnas 70s night. Utklädnader, (mycket) billig öl och underbara människor! Oj, höll ju nästan på att glömma musiken haha!

Aja, tillbaks till böckerna!

Reminder: Hemma den 23 Maj
Fråga: MAMMA varför har du inte ringt mig på så länge? *ledsen*

Bilder som vanligt:

image617
image619
image620
image621
image622
image623

Utgång, finals och slut på fotboll

Nu var det dags för uppdatering igen. Livet här i Oxford rullar på som vanligt. Skolan pågår fortfarande men fotbollen är det slut på. Hade vår sista match förra helgen mot Wright State. Spelade riktigt uselt i första halvlek och låg under med 1-0. I andra spelade vi utmärkt fotboll och avslutade matchen med en 2-1 vinst. Jag gjorde det andra målet efter en fin pass av Julie.


Där efter blev det utgång som vanligt.. Och på tal om utgång så har jag slagit mitt gamla rekord med antal utgångar i rad. Har gått ut tre gånger i rad och bara dansat.. himla kul och om jag får gjort mina läxor ikväll så blir det en fjärde dag!

Det är mindre och mindre folk som kommentera. Så mycket som ni vill att jag ska uppdatera (haha), så mycket vill jag att ni ska kommentera.

Oj jösses höll på att glömma den bästa nyheten av alla. Jag har bokat om min flygbiljett hem. Kommer inte hem den 9 Maj som planerat utan kommer inte hem förrän den 23 Maj. Åker till NY och Connecticut direkt efter finals för att träffa några kompisar. Se NY igen och bara må bra efter några veckors slit i skolan.

Givetvis kommer det bilder också:

image611
Uppvärmning Wright State
image612
Freshman class
image613
Utgång
image614
En kille hade på sig en Zlatan tröja.. Han fick många plus poäng
image615
Innan utgång (och ja mamma det är en ny klänning! haha)
image616
Avslutade min kväll med att kela med en orm haha



Slutet gott. Allting gott.