Dagens Laxa!!!!

Ja det later lite fel nar det star laxa men som manga forstar sa har jag en dator utan de 3 sista svenska bokstaverna, sa det blir lite komplicerat att skriva!

I varje fall sa kommer vi till Dagens Laxa!

Igar var jag och Julie tillsammans med nagra av grabbarna ute vid poolen och chillade.. Vi bestamde oss for att spela beach volleyboll och vi spelade nog sammanlagt i 2-3 timmar.
Detta resulterade i ett brant ansikte, samt axlar och brost. Rod som en krafta var jag efter duschen, men som vanligt smorjde jag in mig med tjock aloe vera gel, sa idag ar det mycket battre!

Jag smorde in mig nar jag kom till poolen, men innan vi borja spela beach volleyboll sa glomde jag att smorja in mig. Dagens laxa ar att alltid anvanda solkram. En nara van till mig berattade idag att hon opererat bort en leverflack m.m. dar det fanns cancer celler i. De hade inte utvecklats till cancer an, men cellerna fanns dar. Min van brukade ofta saga att solkram var for veklingar, men idag sa hon att ja, det e inte sa kul att fa cancer nar man ar 22 ar gammal!
Jag vet att jag kommer vara valdigt forsiktig i framtiden efter att ha fatt hora detta!


Bild lanad fran aftonbladet.se

Idag vill jag inte gora nagonting alls egentligen, men jag far val borja plugga infor provet pa mandag. Nar det ar helg ar det oftast svart att gora det, for da vill man ju gora massa annat kul. Speciellt eftersom detta ar sista helgen jag ar har innan jag aker hem till Sverige land!

Puss och kram till er alla! Glom inte DAGENS LAXA!

Ord och inga visor

Fin rubrik va? Ratt sa stolt over den mig sjalv ma jag saga!

Sa jag har en telefon igen! Woho........ Jag har kontakt med omvarlden!!! (eller ja, lite iaf... maste nu forsoka jaga allas nummer igen haha) Sinnes att man ar sa beroende av den dumma tekniska lilla prylen! MEN jag ar inte den enda. Jag tror att MANGA kan verifiera den sanningen!

I morse nar jag satte pa mobilen hade jag ett telefonsamtal fran Jan som berattade att Fredrik och Jessica fatt en liten pojke. 3,1 kg vagde han om jag horde ratt! GRATTIS JESSICA OCH FREDRIK! Ar sa glada for eran skull! Snuttefilt kommer med mig fran USA. Far saga till lillen det!

Det ar onsdag idag och jag trodde att jag skulle behova plugga resten av dagen eftersom vi har prov imorgon. Den vanligt sura bittra karringen till larare var idag nagot snallare och sa att hon kunde skjuta fram provet till mandag! Sa nu har jag nagra dagar extra pa mig att plugga. DOCK sa kommer jag ha prov bade pa mandag och torsdag nasta vecka vilket kommer vara pest och pina!

I ovrigt hander har inte sa mycket. Tankte lagga upp nagra bilder fran var lilla tripp cabrewing trip i Indiana! ENJOY!


Hela ganget!

Igen

Sarah och MA

Daniella, Jordan, Briana, Sarah och MA

Nate, Christine, ?, Katie

Vi kallade var raft "party baten" haha

Josh och jag med vara duktiga kanot paddlare i bakgrunden haha

Snygga tarningar va?

Oj oj... haha

Vet inte riktigt vad som hander har?

Jag sitter i en liten ring langst till vanster haha



Party baten igen ja


Fina vanner. Julie och Katelyn

Nate och jag



Efter var tripp!

Framme efter nagra timmar! Kul var det i varje fall (man kan se vem som
ar den riktiga svennen i gruppen hahahha blekfis)

Vanner

Ingen som ville hem efter denna dagen!




Cabrewing

Jamen om man skulle ta och uppdatera lite va..

Skolan suger och traningen lika sa. Mindre an tva veckor kvar tills jag kommer hem till mitt moderland. Saknar svensk mat OCH falafel och kebab hahaha! Sa ar det nar man ar uppvaxt i Malmo!

Var uppe till klockan 2 i natt och skrev klart mitt 22 sidiga arbete, och da ar inte mina utrakningar m.m. inraknat! Det ni.. blev val sammanlagt runt 40 sidor, fint det... speciellt nar det ar en sommar kurs som ska vara enklare. Shi fick jag!

Annars sa har det inte hant sa jatte mycket. Min inbyggda mick i datorn verkar ha slutat fungera. Riktigt bra det eftersom jag nyss har fatt den! Inte nog med det, jag hittar inte min mick som tillhor mitt headset, sa ja nu har jag ingen kontakt med omvarlden.

I lordags stack vi ett stort gang till Indiana och en av deras floder for att paddla lite m.m. Var riktigt skoj att fa vara ute en hel dag, men nar jag kom tillbaks till bilen och ska kolla min mobil sa har den bestamt sig att sluta fungera den med. Fick aka till Verizon affaren och fraga vad tusan den haller pa. Fick svaret att det var "heat damage"! Har trodde jag att jag var smart som lamnade min mobil i bilen for att jag inte ville fa den blot, men istallet sa dor den i bilen p.g.a. varme. Ja ni ser varfor jag har anledning att vara bitter.
Sa nu har jag ingen telefon i heller...... Dock far jag en ny i morgonen eftersom jag for en gangs skull var smart och tog en forsakring pa den som gor att de skickar mig en ny utan kostnad. Tack for kaffet!

Vadret ar val det enda jag inte kan klaga pa i nulaget, forutom de fa kvallar vi har haft storm och nastan oversvammning... Om himmeln kunde oppna sig sa har den definitvt gjort det har i lilla Oxford, Gud maste vara riktigt bitter han med. Inte nog med att han grater en massa, nej han kastar blixtrar och aska ocksa! Nastan sa att man skulle kunna saga att vi var pa samma bitterhets niva, men det kanske ar att overdriva??

Nu ska lilla bittra jag ga in och duscha och sen plugga hela kvallen. ITS A MANIC MONDAY!


Sa kan det ga nar man baddar sangen!
Fina lakan ska det va.......
IKEA



Roligt, enligt mig!

Alla ar vi medvetna om att tyskar ar nagot utover det vanliga.
Denna lanken hittade jag nar jag satt och surfa (nar jag egentligen ska lasa min naringslara bok).

Dagens skratt enligt mig:

KLICKA HAR!

Ater till studierna...

Igar var det ett ar sen pappa gick bort. Du ar i mina tankar varje dag och jag saknar dig!


New Moon Trailer

For er som inte vet sa ar jag helt besatt av Twilight bockerna. Laste 3 av dem under spring break veckan och den 4e boken nar jag kom tillbaks till skolan.
Forsta Twilight filmen har jag, och den har jag sett hundratals ggr. Den 20 November kommer alltsa den andra filmen, New Moon ut. Kan knappt barga mig.

Har har ni klippet