Lördag

Idag har varit en solig och fin dag. En perfekt dag för att spela match, vilket jag har gjort.
Matchen spelades på gräs på Husie IP. Motståndarna Kristiandstad DFF. Slutresultat 2-2.
Ett helt okej resultat. Snart beger jag mig till lagfest i klubblokalen.
Imorgon är det alltså april månad och jag förstår inte vart tiden rinner iväg?
Snart är det sommar på riktigt och vad ska jag då hitta på? Ett mål är att bli lite brun iallafall. Så blek som jag förra sommaren ska jag banne mig inte vara. Slutspurten mot Beach 07 är på gång och vi får väl se hur den slutar haha!
Tror inte det blir många dagar som man kan visa upp sig i bikinin men de få dagar man gör det bör man vara fit..

Nej detta blev ett tråkigt inlägg, men förhoppningsvis blir det ett inlägg imorgon om kvällens bravader, brukar ju hända en del på lagfester.. Några foton kan jag säkerligen också klämma in.


Gårdagen

Onsdagen var lång men ack så skön..
Vädret är det bästa på länge och lidelsen av att sitta inne på jobbet är stor. Som vanligt har vi ingen träning på onsdagar och därför är onsdagar något alldeles speciellt.
Efter jobb köpte jag mig en chai-latte take away. Satte mig på Gustav Adolfs Torg i solen och tittade på människor. Alla människor på stan är så mycket gladare, tjejerna har tagit på sig sina klänningar, killarna går i t-shirts och tror att sommaren snart är här. Varmt var det, men inte varmt! Måste dock poängtera att jag inte klagar, det är härligt att se!
Innan jag begav mig hemåt hittade jag dagens, om inte årets fynd. Ett par blommiga pumps..
Om jag inte trodde på kärlek vid första ögonkastet, så gör jag det nu! Dessa pumps kommer användas flitigt i sommar!
Kvällen spenderade jag som alla andra onsdagar med min mamma, mat och fotboll.
Nordirland - Sverige... Kommenterar inte matchen, dock måste jag ge ett stort plus till Daniel Andersson (spelar annars i MFF). Tycker han gör en kanoninsats i matchen jämfört med övriga svenskar (undantag Elmander!!!).
Mamma var kommentator under matchen, en väldigt partisk sådan, men vem kan klandra henne, jag gillar det även om jag klagar på dig mamma! =)

Avslutningsvis måste ni ju se mitt fynd:

   

Its just another manic monday

Fredagens festande med partyeliten från jobb blev lyckad. Massa öl och annat gott, samt trevligt sällskap.

Lördagen var en sliten dag och denna innebar mest sömn.

Gårdagen var den varmaste dagen i år. Solen var framme och ca 15 grader - underbart!
Spelade match som vi vann med 3-1. Lycklig som aldrig förr var jag eftersom vi spelade på konstgräs! Skoskav fick jag dock, vilket tvingade mig att gå av de sista 10 minuterna av matchen, bra förebild jag är som kapten.... inte tejpat fossingarna ordentligt!

Just nu ser jag ut som en skräcködla - årets första munsår har satt sitt spår och man kan inte vara annat än äcklad. Stackars människor som måste titta på mig haha!
Underbar start på veckan inte sant?

image181








Jag just nu ---->

Weekend

Äntligen fredag igen, känns som att tiden rusar förbi i en hiskelig fart och jag hänger inte riktigt med!
Idag är det träning och lite after-work med Trygg-Hansas partyelit, dock vet jag inte om man kan räkna mig som elit då jag måste rusa från jobb till träningen, sedan iväg tillbaka till kollegorna uppe i stan. Jag får väl kalla det After-practice för min del istället. Hoppas dock att jag inte missar tävlingarna för mitt lag, Lag Magnum med gruppchef Fredrik i spetsen får nog svårt att vinna utan min medverkan! De får helt enkelt uppehålla de övriga lagen tills jag kommer!

Resterande av helgen är fortfarande oviss men hur som helst är det helg och då spelar det ingen roll om man har något inplanerat eller inte!

124548-90
image180

.

Dagens citat från kalendern min:   "De vuxnas lek kallas affärer"
                                                                  Signerat: Augustinus

Det där lät ju inte så roligt? Då vill jag aldrig bli vuxen....

Sportig trend på ingång

Det här med mode är något som fascinerar de flesta människor, en del mer än andra.
Jag är måttligt intresserad av mode och är medveten om att jag inte har råd med de flesta sakerna som de stora modeskaparna skapar, men man får ju alltid drömma. Ellerhur?
När jag kikade in på
ELLEs hemsida fann jag att ett sportigt mode är på ingång. Kanske något för mig? Oh yes.

"
  image176räningsklädernas knalliga färger och blanka material har intagit catwalken. Och sportmodedetaljer som revärer, dragskor och huvor hänger med. Viktigaste accessoarerna: högklackad trekkingsko ? och Prada-ryggsäck såklart." citat från Elles Hemsida.

image177

En bild säger mer än tusen ord

          

           

Måndag

Måndag igen och helgen var hur trevlig som helst. Så trevlig att jag inte hunnit att uppdatera bloggen min.
Fredagen spenderade jag med Vivi och Sara i Ljunghusen. Det blev lite impulsdansande och jag försökte lära Sara mina moves.. Måste säga att Sara lärde sig snabbt men borde kanske få lite fler privatlektioner med mig inom en snar framtid.... Haha!
Lördagens fest var jätterolig. Black and White temat var lyckat och alla var så snygga så snygga. Dock fick jag lite väl många klagomål över min röda trench-coat när jag anlände. Men jag var ju svart/vit i övrigt, inte går man med jacka inne tänkte jag! Dans med gamla som unga till bl.a Carolas Fångad av en stormvind - till härligt sound av Red Hot Chillipeppers - till grymme dans med Timbaland!
Igårkväll tvättade jag och kollade på fotboll. Robinho i Real Madrid var bra igår, men han var ju också den enda.
Zlatan firade söndagen med att göra båda Inters mål mot Ascoli. Jag skriver som Petter säger: DET GÅR BRA NU!


Kan någon komma och rädda mig från vardagen? Jag tror jag dör av uttråkighet (finns där ens ett sånt ord!?!?!).....

Några få bilder kommer från både fredagen och lördagens bravader. Jag var tyvärr inte lika flitig med kameran som jag brukar.. men några är bättre än inga.

Sushi-lunch och kinapuffar


image166

Dagen har inlett hur bra som helst. Sushi till lunch och just nu sitter jag och knapprar i mig massa kinapuffar.
Fick nyss höra av min tränare att dagens träning är inställd samt morgondagens match. Både träning och match blev inställda på grund av att vi är så många sjuka och skadade i laget.
Jag tackar då inte nej till en ledig helg. Tror jag ska vandra på stan en sväng efter jobb för att trycka ut "tackar gud för att jag lever" känslan. Jag ska beställa en chai take-away, sätta mig på en bänk i solen och titta på människor.
Hur jag ska planera kvällens bravader är också något jag tänkte fundera på, jag menar nu är det ju helt olika förutsättningar eftersom jag inte har någon match imorgon.
Någon som har något bra tips på aktivitet man kan göra?

Sliten som få

Precis, sliten som . Blev ingen träning idag.. Fick ångest när chefen min tyckte att några stycken av oss från jobb skulle jobba ner våra köer då vi fortfarande ligger höjt i ärenden sen vi fick ta hand om skador på taxi och budbilar. Inget snack om saken, pratade med tränaren min och sa att jag inte kunde träna eftersom jag var tvungen att jobba över. Jobbade till kl 20.00 och jag kan nog inte beskriva i ord hur trött jag är nu.
Sängen skriker mitt namn och jag har inga planer på att göra den besviken, det blir läggdags alldeles strax.

Kollade nyss igenom alla bilder (eller nästan iaf) på min dator. Hujeda mig så många bilder jag har.
Hittade en som jag bara var tvungen att lägga upp. Ungefär så sliten ser jag ut just nu!

image162
Jag och min brorsdotter Moa. Sliten är jag - ingen van barnvakt tydligen! =)
Detta foto var taget för några år sen, när vet jag inte tyvärr... *suck*

"Tackar Gud att jag lever" dag

Igår
kände jag verkligen precis som rubriken beskriver. Det var så skönt att inte behöva stressa iväg till en träning.
Det var så skönt att känna "friheten" att kunna göra vad jag vill efter jobb.
Mötte upp Vivi som redan inhandlat en present till Tess (vad det är avslöjar jag inte här!).
Vi gick runt och tittade i affärer och det var inte lätt att hålla fingrarna borta!
Vi satte oss vid kanalen vid gågatan för att vila benen och titta på människor. Det var då jag fick min "tackar gud för att jag lever" - känsla. Allt var så mysigt, en frisk vårkväll med trevligt sällskap och en härlig klunga människor som vandrade genom stan. Det är dagar som igår som man verkligen uppskattar sitt liv.
Efter en stunds skitsnack stack jag och vivi till Espresso House för lite varm dryck. En chai-latte take-away blev det och vi satte oss ute igen med filtar virade runt oss för att gå igenom de (o)vanliga diskussionerna som vi alltid brukar komma in på.
Vi kom in på sommaren och hur härlig sommar det kommer bli. Vivi åker tillbaka till Magaluf i maj och jag vet i tusan hur jag ska klara mig. Ännu en sommar utan Vivi..... Så tyvärr tror jag inte sommaren 2007 kommer bli så jäkla härlig som alla andra tror......
Jag är så sugen på att åka ner till Magaluf och hälsa på flickorna! En resa ala Magaluf 05 (fast bättre) men plånboken säger bestämt NEJ! =(

Förra sommaren var den tråkigaste på länge, ingen utomlandsresa, ingen Vivi och nästan ingen var hemma..
Jag bara jobbade och jobbade - inte ens min kropp fick en skymt av solens UV-strålar då man satt fast på kontoret de bästa soltimmarna på dagen.


ronaldo

Gamle idolen får pryda detta inlägg med hans härliga målgest efter 1-0 målet i Milanoderbyt mot Inter

Onsdag

Äntligen onsdag. Jag gillar onsdagar - när man går hem från jobb vet man att man avverkat mer än halva arbetsveckan. Dessutom är onsdagar den enda dag som jag inte tränar, den dag som jag faktiskt har tid över till annat. Oftast brukar den här dagen innehålla diskning, tvättning och andra diverse "städ-aktiviteter".
Men inte idag, idag ska jag ta en sväng på stan efter jobb med Vivi. Spana på present till Terese som har födelsedagsfest  på lördag.

Temat är Black and White.
Ett härlig tema med endast två färger som pryder kvällens gäster.
En mix av svart och vitt kan man göra mycket av. Allt från den klassiska stilen med snygg svart kavaj och vit skjorta eller en fantastisk klänning, antingen en svart eller vit (helst enfärgad enligt mig men går alldeles utmärkt att mixa ihop med färgerna).
Jag har ännu inte hittat lördagens outfit men förhoppningsvis vet jag vad jag ska ha på mig tills på lördag.


image161

Discofeber runt om i landet nu!

Bild lånad från
Elle

Lennartz

"Leende guldbruna ögon" är en riktig ögonsten. Vilken serie SVT sänder.
Sista avsnittet går ikväll och det kommer sitta många ledsna tittare bänkade framför tvn.
Vem vill liksom missa Lennart, Thorleif/Roshan, Fatima, Sammi, Mehram och Roddy spela en fin klassisk dansbandslåt? Inte jag i allafall. Höll på att få rysningar igår när jag såg hur mörke Lennart tog modet till sig och sjöng en kärlekssång mitt på "Allsång på Skansen". Vilken stämma, vilken utstrålning =)
Naw den här serien är bara för söt!

image158

Utmaning


har blivit utmanad av 
Malin och jag tänkte anta utmaningen!

Så här går det till:
Man börjar med att skriva Sex underliga/egendomliga saker om sig själv.
Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.
tillslut väljer bloggaren sex nya bloggare att utmana och gör en lista på deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar om att dom blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


1. Läppglans:
Är så galet förtjust i läppglans. Är det något i sminkväg som måste vara på så är det läppglans.
Om läppglans inte är tillgängligt så är lypsyl ett måste.

2. Gick på tår
Gick på tår i flera år när jag var liten. Mamma och pappa förstod inte varför, så de uppsökte en läkare som fick undersöka om det var p.g.a. att jag hade för korta hälsenor. Men det hade jag tydligen inte, så frågan varför jag gick på tår så länge är fortfarande ett mysterium.

3. Överskottsenergi
Detta är kanske något som många barn har som unga. Men jag har fått höra att jag hade extremt mycket överskottsenergi. Satt aldrig stilla, hade inget tålamod och vaknade fasansfullt tidigt på morgonen och krävde genast att en Disneyfilm skulle sättas på. (Detta kan Pernilla intyga!)

4. Coca Cola

Har varit rikigt cola-beroende i några år. Drack väl ca 2 liter om dagen utan problem! Ett tag var jag så beroende att om jag inte hade någon cola hemma fick jag sticka ut till "dygnet-runt macken" för att köpa en burk att surpla i mig på vägen hem. Spelade ingen roll vad klockan var! (Nu dricker jag oftast bara coca cola på helgerna)

5. Fetaost
Fetaost är något som alltid finns i min kyl. Tar den slut måste jag köpa ett nytt paket. Det är på senare år som jag börjat gilla fetaost. Nu kan jag mycket väl äta fetaost till allt och godaste fetan är den jag köper hos "Greken" på Möllan!

6. Förvirrad/glömsk
Många personer är förvirrade, mer eller mindre och jag är verkligen en av dem som är lite mer förvirrade.
Det spelar ingen roll om vad folk frågar, jag lyckas nästan alltid få fram ett förvirrat svar där frågeställaren verkligen får ta sig en funderare innan han eller hon förstår vad jag menar. Sen kan det även vara tvärtom (att jag själv ställer en fråga som är förvirrad och invecklad.)
Pricken över i:et är väl att jag dessutom är ganska glömsk. Glömmer alltid var jag lägger nycklar, mobil, väska, ipod med mera. Folk kan även fråga mig vad jag gjorde igår, det tar mig då ex antal minuter innan jag kommer på vad jag gjorde.. (Observera att detta inte är alltid, men ganska ofta!)

Jag utmanar: Vivi, Palm, Sebastian, Jonna, Hanna och Charlotte 


Lördag

Gårdagens bastukväll var lika bra som jag trodde den skulle vara, jag och Vivi satt och svettades i en 70 gradig bastu och hade många fina samtal, allt om nutiden, dåtiden och framtiden.
Idag har jag hunnit med att spela match, och den skriver vi inte mer om!
Nu har jag nyss klämt i mig en stor bit smörgåstårta som kittlade dödsskönt i kistan, som Baloo hade uttryckt sig.

Ikväll är det final i Melodifestivalen och den får man ju inte missa. Heja The Ark säger jag!
Tror de kommer lyckas bäst i Eurovision samt att låten bara är för härlig. Måste bara gunga med.
Och Ola Salo - vilken personlighet och utstrålning. En personlig favorit må jag säga!
Vilken är eran favorit i årets final?
Finaltittande blir hemma hos Sara i Ljunghusen, och ja - det verkar som att jag kommer bli lite sen eftersom jag inte begett mig till bussen ännu.. Men sånt får man ta, The Ark är ändå sista bidraget  =)

Trevlig kväll allihopa!

Freaky Friday

Idag är det fredag och dagen kunde inte börja bättre.
Gick iväg till konditimage157oriet för att köpa nybakade bullar.
Till detta drack jag Brämhults nypressade apelsinjuice som bara är sådär magiskt god. Vinden var frisk och graderna höjs sakta men säkert. En vacker morgon helt enkelt.
När jag nyss anlände till jobb informerade mina kära kollegor att det var jag som skulle hålla i frukosten på mötet idag, attans också! Jag som för en gångs skull unnat mig själv en god frukost måste i stället handla frukost för ca 11st andra hungriga själar.. Attans jag valde fel dag! Men, don't worry - be happy!
Det är fredag!

Dagen ser ut enligt följande:

Jobb
Träning
Åka till Vivi i Höllviken
Tvinga Vivi käka pizza med mig / alternativt tvinga Vivi att fixa mat till mig efter träningen (är ju hungrig då hehe)
Bastukväll
Sex and the city-tittande perhaps(?)

Nu ska jag bege mig till Malmborgs för att införskaffa frukost till kollegorna mina, hoppas ni får en härlig dag!


Denna låten förklarar mina känslor just nu: CK - På rosa moln
Ladda ner den vet jag, ni kommer garanterat bli på bättre humör!


Torsdag

Onsdagen innebar samma vanliga traditionella myskväll hos mamma.
Vi tittade på tv, åt prinskorvar och givetvis popcorn. Dock krängde mamma upp hela popcornskålen ganska snabbt, men jag hann roffa åt mig några nävar... =)
Mamma reagerade häftigt åt en maträtt som visades på tv: - Oh vad god sån wok är Sara!
I slutet av reklamen visade dem vad det var för sorts wok och mamma bytade genast tycke om woken och sa:
- Men va fan, det är ju sån där vegetarianisk mat!
Haha, mamma du är så klockren ibland!

Tänker inte nämna dagens aktiviteter då de flesta redan vet vad jag ska göra..
Dock är det CSI Miami kl 21.00 och detta ska jag givetvis se, får kompensera med ett annat program då jag missar Antikrundan ikväll (och ja, jag tittar på antikrundan).

Till sist vill jag gratulera
Linda Hammar från tv-serien "I en annan del av Köping" som blev framröstad av läsarna till
Årets Kvinna på Aftonbladet.se. Hon fick en tredjedel av rösterna och är en värdig vinnare!
"Hennes skratt hörs fortfarande"
image156
Jag hade ingen aning om en av stjärnorna i "100 höjdare" Filip Hammar var Lindas bror. Världen är bra liten!





Bild lånad av: Aftonbladet

Tisdag

Behöver jag skriva hur underbar kickboxningsträningen var igår?
Behöver jag förklara hur ljuvlig känsla jag hade efteråt?
Behöver jag förklara hur god middag jag lagade igår?
Behöver jag förklara att jag åt ett Twix White till efterrätt?
Behöver jag förklara hur intressant Prison Break var igår?

Hörde jag ett nej?..... Tänkte väl det =)

Endast tisdag idag och det är ju sjutton va långsamt denna dagen går. Känns som jag varit på jobb i en evighet och tanken på att jag ska vara här 5 h till gör mig förtvivlad.

Dagen består av jobb och träning som de flesta av mina andra dagar gör.
Dock ska jag bläddra igenom alla mina
Hennes-tidningar som jag har fått. Har januari, februari och mars tidning som jag beta av. Man vill ju inte missa något, det hade varit synd *något ironiskt*
Jag ska aktivt leta reda på "vårens mode" och vilken som är den hetaste frisyren just nu. Jag ska aktivt leta efter de senaste och hetaste skvallret i kändisvägen. 
Kan vara ganska skönt att läsa dessa tidningar, slippa tänka sitt eget vardagliga liv och istället ta del av andra personers liv. Skvaller tycker vi alla om, mer eller mindre.
Varje dag skvallrar någon person antingen på jobbet, på träningen, i affären m.m.
Alla är vi skvallerkärringar/gubbar! Sluta förneka =)


Avslutningsvis vill jag informera alla om att titta på Hockeykväll på SVT1 på måndagar.
Hockeyintresserad eller inte, det är värt att titta på tack vare Niklas Wikegårds härliga inställning, kommentarer och uttryck. Detta är ren underhållning! Tummen upp för Wikegård!

image155
















Måndag igen

Ny vecka, nya tag. Jobbet är sig likt. Mycket att göra och ständig stress. Men man har ju dock något att se fram emot och det är givetvis kickboxningen ikväll. Är så ledsen för att vi endast har två kickboxningspass kvar.

Att göra lista för måndagen:

* måste laga middag
* måste träna124548-154
* måste diska
* måste lyssna på Mika - Relax för att varva ner
* måste förbereda inför morgondagens möte
* måste se Prison Break kl 22.00
* måste ringa ex antal samtal
och avslutningsvis
* måste jag dricka ett glas coca cola för att belöna mig själv!




Till dig: Ebba Grön - Die mauer

Söndag

Tidigt igår begav vi oss till Ängelholm för att hälsa på Familjen Henriksson som bjöd på lite kalas. Hannes fyller 5 år (egentligen imorgon) och det bjöds bland annat på en ljuvlig fisksoppa som Pernilla gjort och chokladkaka med grädde till efterrätt. Moa och jag åt grön grädde för att sätta lite färg på tillvaron =)
Stora höjdpunkten var nog när Hannes fick en stor radiostyrd bil, och då menar jag makalös stor! Det var ingen mindre än Hannes farfar Arne som gav den, en rolig leksak för Hannes men en minst lika rolig leksak för min bror Fredrik. Familjen Henriksson har nu den i särklass tuffaste bilen i området, och det förvånar mig inte om det blir många avundsjuka miner från grannarna.

För att sammanfatta dagen var den mycket trevlig. Det är inte allt för ofta som jag träffar min bror och hans varma familj, vilket är väldigt synd eftersom jag verkligen älskar den familjen!

Lite bilder från dagen:

     


Lördag

Äntligen funkar bloggen som man vill, inget klydd som endast leder till massa irritation!
Igår blev det ju en lugn kväll. Kom hem ca 22 efter gårdagens match som vi för övrigt vann med 6-1. Sista målet gjorde jag och det är jag helnöjd med =)

Idag hämtade mamma och Jan upp mig och vi begav oss till Swedala Outlet i just Svedala. Där var mycket större än jag trodde och jag hittade massa fynd, men kom endast(!) hem med 5st.
2 par baggyjeans från Levis, ett par röda jeans från Koola Anna, en a-linjeskuren kortärmad kavaj från d'arhling (dansk design) och ännu en baseball t-shirt till min samling =) DET GÅR BRA NU!
Ska se om jag kan ta lite bilder på plaggen också! (om jag lyckas ställa in timern med kameran min).
Där fanns hur mycket som helst att fynda, hade kunnat köpa ännu mer om plånboken tillåtit det! Men någon gång måste man sätta stopp på shoppingbegäret och det var väl tur att jag inte var ensam, annars vet man inte hur det hade slutat!
Ikväll ser det väl ut att bli en lugn kväll igen. Mamma och Jan bjuder på lyxmiddag.
Just nu kollar vi på engelsk fotboll och inomhus EM i friidrott. Kvällens tvtittande blir Andra chansen i Melodifestivalen samt lite spansk fotboll..

Imorn åker vi till min bror Fredrik och hans familj i Ängelholm för lite kalas.
Min brorson Hannes blir 5 år och detta ska givetvis firas. Moa min brorsdotter har hunnit bli 7 år! Nästan lite skrämmande så fort tiden har gått!
Nej nu ska jag bege mig till mammas underbara soffa igen. Ett kallt glas Coca Cola och en ljuvlig doftos från köket gör denna dag värd att njuta till!

Trevlig helg allihopa!
d'ahrling















Hittade en bild på kavajen från d'ahrling ----->
Observera att den är mycket snyggare i verkligheten!




Bloggstrul

Bloggen har varit superseg och det är därför jag inte kunnat publicera något inlägg!

Jobb igår var riktigt intressant och roligt! Teamet mitt genomförde massa

olika gruppövningar och aktiviteter och det var riktigt trevligt att för en

gångs skull slippa att tänka på själv arbetet och bara hitta på roliga

saker! Träning har jag också hunnit med och det var en massa löpning igår

igen, men en roligare träning i tisdags iaf!

Pratade med Mattias igår som berättade att de gått vidare till play-off

slutspel och är alltså ett steg närmare det slutgiltliga kvalspelet till

Hockeyallsvenskan! Verkligen skitkul och jag hoppas på att kunna åka upp

till Tingsryd nästa hemmamatch och se dem spela! Beror ju på hur man själv

har med träning och matcher med attans vad kul det hade varit.

Annars hände det inte så mycket en

torsdag som igår, trots allt endast torsdag! Men idag är det fredag igen! Helt underbart! Fredagen består av

jobb, match och avslutningsvis ska jag nog hyra mig en film och bara mysa!

En lugn fredag med andra ord!

124548-142