Verkligheten har kommit tillbaka!

Precis som rubriken ovan säger, verkligheten har kommit tillbaka! Skolan har börjat och likaså har fotbollen. Det är dessa två grejor som jag skyller på när det gäller uppdateringen av denna fina blogg.

Det är en jädra massa grejor som har hänt sedan jag senast skrev. Vi har hunnit spela två matcher. Första matchen var mot Indiana University (ett av topplagen i USA) och den matchen slutade med förlust 1-0. Bra match från vår sida men vi hade tyvärr inte mycket till offensiv. Andra matchen spelades förra fredagen och den vann vi med 3-1. Jag kan äntligen få kalla mig själv för "Miss Hat-trick!". Ja ni läste rätt, 3 mål från min sida. Man kan inte starta bättre än så.

När vi inte befann oss på fotbollsplanen så hittade vi på massa andra olika saker. Vi har haft lite fest, vi har spelat spel, vi har tittat på film och vi har först och främst umgåtts med varandra! (alla flickor i laget).

Dagen då skolan började igen har kommit och det var denna måndagen. Usch, jag ska va ärlig och säga att jag faktiskt saknade skolan men nu när man är tillbaks igen önskar jag att vi kunde gå tillbaka till de dagar då vi endast hade fotbollen att bekymra oss över.


Annan nyhet är ju att Mamma och Jan kommer hit. Superkul tycker jag, likaså tycker mina lagkamrater. Ska sätta mig ner ikväll och börja planera lite saker att göra under tiden ni är här. Några önskemål/förslag kanske?

Nej, nu blev det ett sånt där kort inlägg igen. Skyller på sömnbrist. En liten tupplur innan träningen borde göra susen!

PUSS OCH KRAM! SAKNAR ER ALLA...


Glasskväll hos skolans "President".


Några av mina favorit tjejer =)


Armand, jag och Pace (fest)


Fotbollstjejer


Äntligen

Ja nu äntligen kan jag se på avstånd. Det är officiellt. Mina glasögon har äntligen anlänt till lilla Oxford i Ohio. Jag lovar och svär att jag varit väldigt flitig med att använda dem. Har på mig dem nu faktiskt. Känns som jag ser världen med andra ögon, och jag gillar det. Får väl försöka se till att få någon bild på mig med dem också.

Igår var en skön dag, ingen träning på morgonen så jag och Lalla begav oss till "good old" Walmart för att införskaffa nödvändigheter. Bland annat skaffade vi fyra "extra ben" till våra sängar (ni vet sådana som gör sängen högre). Ett projekt blev det när vi skulle sätta på dem dock, under sängen och lyfta, gick inte det så fick vi lyfta på annat sätt etc. Hade någon sett oss under tiden vi höll på med detta hade de säkert fått sig ett asgarv. Plagg efter plagg slängdes av när svetten började rinna. Ja det är inte lätt att flytta och organisera ett litet litet rum ska ni veta.

På kvällen efter träningen var vi inbjudna till coach Bobbys hus. Han hade anlitat en catering firma med god mat. Även "viktigt" folk från vår athletic department var där. Lite mingel senare var det dags att bege sig tillbaka till rummet. Vi satte på en film, men jag tror varken jag eller Lalla såg slutet på den för jag vaknade iaf mitt i natten för att stänga av tvn haha.

Imorgon spelar vi vår första match, mot Indiana University, ett av de 5 bästa lagen i USA. Intressant värre. Bortaplan dessutom. Så länge vi spelar vårt spel och kämpar matchen igenom ska vi vara nöjda.
Första hemma matchen har vi nästa fredag. Den ser jag nästan mer fram emot. Det är ju något speciellt med att spela hemma!!!

Nu är det lunchdags, hungrig som en varg efter varje träningspass! Ja, det är tur man tränar så mycket som man gör.. För risken att man hade rullat fram är ganska stor.

Och nu till en annan stor nyhet, jag har införskaffat ny telefon och telefonnummer här. Anledningen till detta är att jag inte hade någon mottagning i rummet. Eftersom man spenderar en stor del av sin tid i sitt rum tyckte jag det var viktigt att folk skulle kunna nå mig! NYTT NUMMER ALLTSÅ: 513-869-0550
OBS, mitt gamla nummer används inte alls!


Ledigt

Hej allihopa...
Nu har vi haft försäsong i en vecka, känns snarare som 514 dagar än 7. Två gånger om dagen snörar vi på fotbollsskorna och springer ut i hettan. Dock har det inte varit lika varmt som förra årets försäsong (tack för det!).
De nya spelarna är väldigt olika. Några är riktigt duktiga medan andra får mig att undra hur tusan de hamnade här.
Anledningen till att jag inte uppdaterar så mycket är just att det inte händer så mycket, vi äter, tränar, sover och sen vaknar vi, äter, tränar och sover igen haha.

Idag fick vi dock eftermiddagen ledig och även morgondagens morgonpass blev inställt, så underbart för ben och kropp att få vila lite. Hade velat hitta på något ikväll, men tyvärr så är det inte så många alternativ i denna lilla hålan haha...
Bästa vännerna, football killarna, är ju helt uteslutna att hänga med i stort sett, de har en massa regler under deras försäsong... De får inte ha sina bilar, måste vara inne på rummen, får inte ha besök, får inte vara utanför sina egna rum efter 23 på kvällen etc... Så ja, sen är här inte så många fler människor som är i Oxford haha!

Lalla och jag har iaf fått vårt eget rum nu som vi har inrett etc, känns mycket bra. Bara några ytterligare detaljer sen ska det vara klart. Rummen är mycket mindre än förra året, men vi har iaf vårt eget badrum i år, som vi delar med Julie och Eva.

Vad ska jag mer tillägga? Jo, jag såg min första eld-fluga igår. Den var söt (den 163962963 dels sekunden jag såg den!).

Ps: Här är en länk till vår försäsongs video... Jag blev intervjuad för den, dock oförberedd direkt efter träningen, så var snälla och skratta inte för mycket när ni ser den haha...
KLICKA HÄR


Rullar på

Nu har man varit här ett tag och det är fortfarande lika skönt, dock är det så himla nervöst inför våra fitness tester. Usch jag vill verkligen klara dem. En sak som är dryg dock är att min ljumske spökar igen. Sträckte till den lite igår när jag sprang, men förhoppningsvis behöver jag inte oroa mig allt för mycket inför onsdagen som kommer!

I övrigt så rullar allt på som vanligt här, värmen tar långsamt livet av en så det är allra säkrast att hålla sig inomhus med AC. Ikväll blir det nog lite grillning med flickorna. En del av flickorna från laget har tagit sig hit nu så "The Ox" blir bara bättre och bättre.

Tatueringen känns snart läkt. Så fort jag får tag på någons kamera lovar jag att ta en bild på den två cm långa tatueringen haha!

Ha en trevlig helg allihop!
Puss och Kram