11 Juli.

Nu har man lite tid over att blogga. Ja egentligen inte eftersom man tittar pa VM-finalen (Heja Holland forresten!).
Dagarna som gatt har varit bra. Varit nere i Vellinge mycket med Sara och Nate, varit och badat i Hollviken, i fredags var jag hemma hos Robin och Jonny och grillade tillsammans med hundarna, Sebbe och Nikki. En mysig kvall ute pa deras innergard med trevligt sallskap. Igar var jag hemma hos Sara S och grillade (dock kakade jag innan jag stack dit). Valdigt trevlig kvall det med, avslutade pa Etage som var helt otippat men forvanadsvart kul!

Imorgon sticker jag till Stenugnsund med Pernilla och barnen. Blir ett stopp pa Ullared ocksa, det ser jag valdigt mycket fram emot haha! Imorgon ar det dessutom tva veckor tills jag aker tillbaks till USA. Blandade kanslor givetvis men alltsa langtan till pojken min ar nastan det varsta sa det ska bli skont att traffa honom igen! Pa tal om pojken sa ar det hans fodelsedag idag!
Och pa tal om fodelsedagar sa ar det aven min kara systers fodelsedag idag med!

Nej vet ni vad. Nu fokusera pa matchen. De Jongs spark i brostet pa Alonso fangade min uppmarksamhet!

Ha en trevlig vecka, for det ska jag ha!

GRATTIS SYSTER!




och HAPPY BIRTHDAY BABY!


Grillning och fotboll

(reminder, skriver pa min amerikanska laptop idag, darav har jag inte de tre sista siffrorna i det svenska alfabetet). Iforrgar och igar traffade jag Sarah Dessi och min kompis Nate som antligen ar pa besok i Sverige nar jag ar hemma. I mandagskvall sag vi pa film, vi hyrde Orphan. Skulle vara en skrackfilm men den var inte sa acklig anda. Lite creepy var flickan i huvudrollen, Esther. Annars tyckte jag inte att den var vidare bra.

Igar stack Sarah, Nate och jag hem till Eva och Lena och grilla och kollade pa Holland - Uruguay. Maten var god och sallskapet likasa. Traffade pa en massa kompisar som jag inte sett pa lange sa det var valdigt trevligt. Tog tyvarr inga bilder denna gangen men det ska bli nasta gang!

Idag stack jag till Netto och handlade mat. Fick bara tva jattepasar som vilken sekund som helst kunde spricka och all mat hade legat pa marken. Men de holl hela vagen men fick dock lagga osten och riskakorna i vaskan haha!
Ikvall ar det Tyskland - Spanien. Jag tror ju personligen att Tyskland kommer att kora over Spanien, men jag hoppas givetvis pa en jamn match med manga mal.



Två veckor sen senast!

Sist jag skrev var jag i Michigan och avnjöt mina sista dagar innan jag skulle åka hem.
Nu sitter jag istället i en ny lägenhet i Malmö. Tyvärr själv, men min kära plastpappa kommer snart hem!

Under tiden hemma har det blivit fotbollstittande, en tripp till brorsan med familj i Ängelholm och i måndags åkte jag till Lomma med min syster och hennes barn! Skönt att vara hemma igen, men herregud vad jag saknar Adam. Då vet man att man är förälskad!

Idag träffade jag min söta Nikki! Det var så kul att se henne igen! Käkade lunch på Mando där vi snackade av oss lite. Sedan stack vi till Espresso House och köpte kaffe och Frapino, tog med de och hälsade på Robin på hans jobb. Därefter hade vi ingen aning vad vi skulle hitta på. Gick och kollade lite på Vero Moda. Sen stack vi åter igen och fikade på Espresso House. Catti joinade oss efter ett tag. Nu sitter jag hemma och glor. Dessi kommer snart från Göteborgö, hon ska hämta upp mig på vägen. Min vän Nate från USA är och hälsar på dessutom! Samma Nate som jag hälsade på i Cleveland förra året!

Tänkte lägga upp några bilder från Ängelholm och Lomma beach (tar kanske några bilder ikväll!)