Fotbollen

Jag horde att det var nagra som kanske var intresserade av hur fotbollen gar!

Jo vi spelade var tredje var match mot University of Cincinnati i tisdags. Vi vann med 4-1, och jag gjorde ett hat-trick (= 3 mal!) Sa ja, jag maste val saga att fotbollen gar bra an sa lange!
(Las om matchen har --> http://www.muredhawks.com/w-soccer/) 

Imorgon lordag spelar vi match igen mot Wright State. Far se hur det gar. I helgen har vi nagot som kallas Miami Spring Sport Extravaganza da det ar sa manga hemma matcher som spelas! Kul tycker jag.

Har kan ni se hur marknadsforingen ser ut, denna syns overallt pa skolan (och jag hamnade pa den ocksa, kunde dock varit en battre bild, om jag far saga det sjalv!)



REDWINGS GAME

Ja det dar med att uppdatera ar svart nar man fortfarande vantar pa den nya datorn.
Sitter i bibblan med en lanad laptop och tankte att jag skulle forsoka att uppdatera lite.

Forra helgen stack jag och Sarah till Detroit for att se pa matchen mellan Detroit Redwings och Chicago Blackhawks.
Bilfarden upp gick jattebra och vagen dit var valdigt enkel att hitta. FORUTOM nar vi kom in mot Detroit. Dar var massa vagarbeten och det var en redig omvag vi fick ta innan vi kom in i sjalva downtown Detroit. GPSen kunde ju inte visa att dar var vagarbeten, sa vi fick lita pa de fa skyltarna dar fanns. Inte helt enkelt, men vi hittade arenan till slut.
Nar vi ska kora in i parkeringsgaraget sa hittar vi inte min planbok. Det kostade 15 dollar och vi lyckades till slut skramla ihop ca 7 dollar. Satt och svettades rejalt da jag hade en ex antal meter lang ko av bilar bakom mig som tuta haha. Mannen i kassan sa att det gick bra med 7 och att jag fick kora in. Jag lovade givetvis att komma tillbaka med resterande pengar. Mannen sa bara "Ha, ja den har jag hort forr!". Forvanad blev han nar jag kom ner med resterande 8 dollar. Han sa att det aldrig hade hant forut, och jag sa att det nog berodde pa att vi ar palitliga svenskar, och da sken han givetvis upp eftersom halva Redwings ar fylld med svenska lirare haha!

Nar vi kom in i arenan sa ringde broren och skulle hora hur det var. Arenan var valdigt stor och det var kul att uppleva "Hockeytown" som de kallar det. Harliga fans och harlig stamning.
Matchen borjade dock inte sarskilt bra, Blackhawks gjorde mal efter ca 15 sekunder och jag tankte direkt, "happ, det har var ju roligt" haha.
Matchen slutade med forlust 4-1 men Zetterberg scorade ett riktigt snyggt mal. Sager som Wikegard; "Tack for kaffet!"

Efter matchen korde vi till vart hotell som lag ett stenkast fran arenan. Vart hockeylag spelade deras National Champship game och vi forlorade i overtid med 4-3. Rena ranet pa segern var det tyvarr.

Downtown Detroit var inte alls som jag hade tankt mig. Det var riktigt laskigt att ga omkring dar. Massa uteliggare overallt och massa raserande byggnader, som maste vara helt omojliga att bo i. Jag vet inte hur manga uteliggare som gick efter oss och fragade om antingen pengar, cigaretter eller sa nagra andra obehagliga kommentarer. Vi som bara skulle ga till nan market och handla snacks! Aldrig mer ga sjalv i en stad som Detroit. Den ar ju visserligen kand for att vara en av varldens farligaste stader.

Jag ar jatteglad over att ha sett en match dock. En av mina drommar ar uppfylld och det ar nagot man alltid kommer att minnas. Lite synd att vi inte fick chansen att traffa Emma (Zetterbergs flickvan). Hade varit kul och se vilken go tjej hon ar.

Nu kommer en massa bilder. Tog manga under matchen, men valdigt fa innan och efter. ENJOY


Moske pa vagen till Detroit haha

I borjan av downtown Detroit

Jag vid ett rodljus (haha)

ARENAN!


Jag och Sarah =)

Trojor!

Kungen i Hockeytown

Inne i arenan

Uppvarmning

Zetterberg och Lidstrom!


Kaptenen

Mr Gordie Howe himself!

Soccer Formal Bild Update

Har inte tid att skriva ngt tyvarr. Maste ivag o kopa mig en ny dator!
Tankte slanga in nagra bilder fran lordagens bal/party! Skriver mer senare!