Barca & Red Wings

Gardagen var full med sportevents och det var inte latt att plugga kan jag meddela.
Champions Leauge finalen var inte den roligaste att se. Barca var ju sa sjukt mycket battre an Man United. De fick ju inte ens lana bollen. Tur att man hejade pa Barca da!

Red Wings tog segern i 5 matchen och besegrade Blackhawks i overtid! Stanley Cup here we come! Mote med Pittsburg igen, kan bli intressant. Ska vi ta hem Stanley Cup mot dem igen ma tro? Jag hoppas det i varje fall.

NBA playoffs ar i full gang och Lakers besegrade Nuggets igar. Match 6 ar pa fredag. Spannande spannande. Dock hejar jag pa Cavaliers och LeBron James ikvall!

I ovrigt sa har jag mitt forsta prov for sommaren om mindre an en timme. Ska bli intressant med tanke pa att pluggandet gick rent at helsike igar. Naringslara ar inte sa latt som man tror!

Manga tankar har gatt at mamma och pappa pa sistone. Saknar dem sa sjukt mycket. Halet vaxer och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Lyssnar pa latar som paminner om dem, det gor mig ledsen men samtidigt glad!
Tander ett ljus for dem varje kvall. Det luktar ljuvligt, vanlij ljus precis som mamma alskade!

Det ar inte varje dag man stannar upp och tanker. Nu under sommaren har jag sa mycket tid over och det ar skrammande att tanka pa hur aren har gatt forbi och var man befinner sig just nu. Brorsbarnen vaxer sa det knakar. Likasa gor systerbarnen! Galet galet.
Det ar viktigt att ta hand om varandra. Ni ska veta att jag vardesatter allt som hander mig och jag ar sa tacksam for att ni (familj och vanner) finns. Jag uppskattar livet mer an nagonsin och jag forsoker att gora allt jag kan for att vara en bra forebild, inte bara for mina vanner, men for min familj likasa. Skola och fotboll ar nummer 2 i livet. Forst kommer familjen. Har aldrig tankt sa forut, men sa ar det. Man inser inte vad man har forran det forsvinner fran en. Ta vara pa det medans ni kan!

Resten av dagen gar at lopning och avslappning. Basket ikvall och kanske ett glas vin. Kanns som jag behover det nu!

Hoppas allt ar bra med er dar hemma!



Bilder fran matchen mot Wright State

Efter matchen mot University of Kentucky. Seger 1-0

Schema infor hosten, kan aven ses pa
http://www.muredhawks.com

Sommar skola

Jag ber om ursakt for den daliga (las riktigt daliga) uppdateringen. Har verkligen inte haft tid. Skolan tog upp all min tid precis innan mina slutprov och darefter hade jag inget internet nar jag flyttade in i det nya huset har!

Fotbollen gick jattebra under varen. Vi var obesegrade!! Sa da ar det alltid lika kul att spela fotboll.
Slutproven i skolan gick bra och jag fick valdigt bra betyg med tanke pa hur jobbig denna terminen var mentalt. Att forlora mamma precis i borjan av terminen var ju inte direkt nagot som hojde motivationen och jag orkade knappt plugga, men nar jag kom hem efter begravningen hade jag sa mycket att ta igen och det gick inte att forbise, sa det var bara att ligga i de resterande manaderna.

Det har nog inte hant sa mycket sedan jag senast bloggade mer an att jag slutat "den vanliga skolterminen" och paborjat min sommarkurs som jag ska ga nu i 6 veckor.

Lite fest blev det i slutet av terminen. Footballskillarnas arliga 70tals fest och lite andra random kvallar. Tro det eller ej, men lite paus fran pluggandet maste man ta!

Skont att vi antligen har fixat Skype! Har haft mojlighet att prata med alla nu nar jag fatt min nya dator! Om nagon vill lagga till mig sa ar mitt anvandarnamn: sara.lundh86

I ovrigt sa har jag inte mycket mer att skriva just nu, men jag ska lagga upp lite bilder till er!

SKOT OM ER! Kommer hem i slutet av juni!

PUSS OCH KRAM


70tals festen, en jadra massa hippies!





Svenska tjejer!


De 3 Musketorerna ar vad vi kallar oss!