Sondag

Det ar en sliten Sara som skriver detta inlagget. Utgang igar och det var riktigt kul faktiskt! Men det far man sota lite for idag. Dock hander det inte sa ofta nufortiden sa det ar definitivt vart det!
Innan vi stack ut sa kollade jag pa A's match. De vann den ocksa!
Middag kakade jag med Brintney, Tim, Sean och Sean's kompis (Alex?) som gar pa Ohio State. Kakade middag pa 45 East! Var jattelangesen jag at dar sa det var lyckat maste jag saga!
Efter middagen ska jag och Brintney vidare och tog vars en drink och darefter stack vi till Stadium (en annan bar) som hade en drag show! Riktigt kul faktiskt! Motte upp A och hans kompisar och avslutade kvallen med massa dansande. Det far A sota for idag haha!

I fredags at jag middag med A och hans foraldrar. Det gick jattebra och tydligen gillar dem mig jattemycket! A hade pratat med dem efterat och de var jatteglada att de antligen fatt traffa mig! Sa nu kanns allt toppen!

Ett litet trakigt inlagg men jag forgyller den med nagra bilder.


Middag med ganget

Pa Stadium!

Jag och Brintney

Antligen en bild ihop. Synd att vi ar lite toppade dock






Da var det gjort.

A's match gick valdigt bra. Vann over Central och nu ligger de 1a i serien igen.
Traffade ju hans foraldrar efter matchen. Gick faktiskt jattebra! Latta att prata med och hur gulliga som helst!

Denna dag borjade med styrketraning och darefter lopning. Samma visa varja dag! Ar ni trotta pa detta annu? For jag borjar verkligen bli trott pa det haha! Men nu ar det helg och hela tva dagars ledighet fran lopbandet!

Ikvall ska jag ivag och kaka middag med A och hans foraldrar igen. Kanns sa skont att A verkligen har insett vad han har (MIG)!
Efter middagen har jag inte riktigt bestamt vad jag ska gora. Kanske bara blir en lugn hemmakvall med film, men det kan ocksa bli utgang. Det aterstar att se helt enkelt.

Ha en mysig helg allihop! =)
Bilder kommer forhoppningsvis efter helgen! =)

Spannande!

Nu ar det torsdag och jag har nyss kommit hem fran traningen. Hade bara lite styrketraning med kroppsvikt och sedan en liten abs workout och darefter stretch! Skon dag, men imorgon bitti blir det inte nadigt!

Nu har jag snart lektion 1 vilket ar Individual Exercise, vilket innebar att jag maste trana igen haha! Men det ar lugnt, kan valja vad jag vill gora liksom! Sedan har jag Health Pedagogy. Den klassen ar sa meninglos alltsa! Den inriktar sig bara till studenter som vill bli Health Educators av nagot slag och jag kan saga dig att 80% av klassen vill INTE bli det men den ar anda obligatorisk att ta for vart major. Aja, har atminstone min kompis Brintney i klassen sa!

Ikvall spelar A match mot Central Michigan. Kommer bli spannande, Central ar riktigt bra!
Efter matchen ska jag traffa hans foraldrar. Usch va jag ar nervos! Har pratat med dem pa skype nar jag var hemma over jul lovet, men nu ska jag alltsa traffa dem pa riktigt. Hahaha.. jag ar faktiskt nervos! Detta ar forsta gangen jag ar nervos over att traffa min respektives foraldrar... Nagot bra tips for att lugna nerverna kanske?

Nu ar det dags att packa ryggsacken! Haha..
Ha det sa bra allihop!

Tisdag

Sitter har i sangen och glor pa Tyra show. Idag handlar det om unga flickor och deras galna foraldrar som "tvingar" deras dottrar att vara med i dessa "pagent shows". Att sminka en 3 aring och lara dem le falskt mot alla ar jag definitivt emot. Kanns som de hjarntvattar dessa flickor till att se det som det ar nagot de vill gora. Aja, tanker inte ga in djupare pa det eftersom jag inte har tillrackligt med kunskap om det. Verkar bara helt galet for mig! En 2arig flicka som satt i soffan borjade grata och ville inte vara kvar dar. Hmm, tror ni att hon gillar att ga upp pa en scen dar en hel publik tittar pa henne? Ja kanske det... Aja, som jag brukar saga "over it".

Nasta lektion ar om tva timmar. Lang kvallsklass, men det ar en Forsta Hjalpen klass sa jag blir certificered i Hjart och Lungraddning i slutet av terminen sa det ar definitivt vart it! Blir certificerad av the American Red Cross, sa det ar lite kul faktiskt!

Efter min lektion ska jag rusa hem och folja A's match online. De spelar mot Ball State, kan bli spannande! Fick ett ryck innan idag och funderade pa att sticka till Ball State ikvall och skippa min lektion. Ball State Univeristy ligger i Muncie, Indiana. Ungefar 45min - 1 timme harifran! Hade jag inte haft lektion sa hade jag nog kort dit, men mitt samvete klarar nog inte av att skippa denna lektionen! Dessutom tycker jag ju om den, sa det vore ju dumt!

Igar stack jag och kaka middag med min for nuvarande narmsta van har pa skolan. Hon spelar tennis och heter Brintney. Kanns skont att ha en van utanfor mitt eget lag. Alskar mina lagkamrater men det kan bli lite mycket nar man traffas varje dag pa traningarna etc. Skont att ha ngn utomstaende att prata med. For pa nagot satt sa kommer fotboll alltid upp nar man umgas med lagkamraterna. Detta ar val ganska normalt men ja, jag blir ratt trott pa det faktiskt!

Tankte bidra med nagra bilder fran de forsta veckorna har pa skolan. En mix ar det!

Min kompis Brintney under hennes match mot Xavier University.
Mina killkompisar som tog examen i varas kom pa besok!
Jag och Matt forra helgen!
Vannerna och jag i lordags!
Jag och Brintney i lordags!

Tillbaka

Nu har det drojt lange sedan jag bloggade sist. Det har hunnit bli ett nytt ar till och med =)
Nar man aker hem sa har sallan sa har man inte tid till att sitta still. Det e mycket som ska hinnas med och manga som man ska traffa. Blir lite jobbigt ibland men det ar samtidigt kul.

Festande i Helsingborg med Nikki. Tisdagsklubben var det och eftersom Nikki va VIP sa var vi nagra av de lyckliga tjejerna som fick ett par skor fran Nelly! Ett par stovletter valde jag ut, och att jag far dem innan jag aker pa lordag morgon ser valdigt morkt ut =( typiskt!!!!
Riktigt kul var det att traffa Nikki igen. Saknar den tjejen nar jag ar ivag.

Har aven spenderat mycket tid med Vivi. Nyar var valdigt lyckat. Tre-ratters middagen var mums! Firade nyaret nere i Hollviken med grabbarna och sedan begav vi oss in till Malmo for att festa vidare!
Pa nyarsdagen stack jag och Vivi och kollade pa Luftslottet som sprangdes.. Tyckte den var bra, men bockerna ar ju grymt mycket battre. Precis som det brukar vara!

Var i Angelholm och hade det mysigt. Stack till Halmstad pa badhuset. Det alltid kul att spendera tid med barnen! Dock var jag en gnallfis hela dagen da jag skadade min ta! Haha, patetiskt kanns det, men nar man slar i tarna sa gor det sa himla ont haha! Tan ar dock mycket battre, men far ont i den lite da och da!
En av kvallarna gick vi en runda ute i snon och det kalla! Mysigt.
En av kvallarna tog vi aven fram mattbandet och matte hur lang A egentligen ar. Moa, Hannes och jag hade riktigt skoj med mattbandet och vi tog aven bildbevis pa hur lang min "lilla" pojke ar haha!

Traffade ocksa gamla Husie tjejer hemma hos Elin! Hur kul som helst!

Dagen innan jag akte tillbaka var jag aven pa tjejmiddag hos Tia! Enda gangen jag hann traffa henne under detta lovet sa det var mysigt aven det!

Nu ar man tillbaka i USA och anledningen till att jag inte bloggat sa bra ar p.g.a. att jag har sa sjukt mycket att gora hela tiden. Upp tidigt varje morgon for att ga och springa och styrketrana, sen lektioner till sent pa eftermiddagen och sedan plugg och sedan ar det dags for sangen! Ja sa ser mitt liv ut varje vardag i varje fall! Vi har ledigt fran traning pa lordagar och sondagar, vilket ar skont men man ar oftast ganska sliten!

Tankte slanga in nagra bilder fran sista tiden hemma.