Varför jag?

Vad har jag gjort för att förtjäna denna smärta? Vad har jag gjort för att bli bestraffad på detta sättet? Varför måste jag vara ensam? Varför måste detta hända mig? Varför tycks det inte att jag har varit med om tillräckligt? VARFÖR JAG?

Livet är inte rättvist och det ska aldrig tas för givet. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan dig. Du var min bästa vän, min ängel, stöttepelare, ja mitt allt. Men nu har du tagits ifrån mig. Hur ska jag överleva utan dig?
Du har betytt mer för mig än någon annan. Den sorg jag känner kommer aldrig att försvinna. Men jag vet att jag en dag kommer att må bättre, men aldrig bra.
Jag är så ledsen att du inte kommer få uppleva min framtid i fysisk form. Jag är så ledsen att du aldrig kommer få träffa mina framtida (eventuella) barn, dina barnbarn. Jag är så ledsen att du inte kan krama om mig och säga att allting kommer att bli bra. Jag är så ledsen att jag aldrig mer kan känna din värme och se ditt fina leende.

Du kommer alltid att finnas med mig. Jag vet att du kommer vaka över mig och jag ska göra allt jag kan för att göra dig stolt. Jag är så glad att du gick bort på det sätt du gjorde. Du somnade in där du kände dig själv starkast, tryggast och älskad.

DU måste hjälpa mig igenom detta. Du är den som har gjort mig till den jag är idag, och jag är så stolt över att vara din dotter. DU kommer aldrig bli glömd och jag ska alltid minnas dig med kärlek och glädje. Även om den glädjen är svår att hitta idag eller en tid framöver.

Hjälp mig att hitta styrkan att överleva detta.

Jag saknar dig så mycket att det gör ont i varenda kroppsdel jag har.


"Ge mig sinnesro, att acceptera det jag inte kan förändra. Mod att förändra det jag kan. Och förstånd att inse skillnaden."

Coca Cola Light Plus Green Tea

Ohoj ja vad man inte har skrivit på denna blogg under tiden man varit hemma..
Tidsbrist kan man inte säga att jag har haft direkt då jag under majoriteten av dagarna vaknat upp runt lunchtid och absolut inte gjort någonting under sådär hela dagarna! Men men, skönt har det varit iallafall!

Just nu sitter jag och dricker Coca Cola Light (ja vad har hänt, jo jag var för lat att gå ut i uterummet där de vanliga Coca Cola burkarna står). Men det är ingen vanlig Cola Light utan denna är något av deras förslag på att försöka vara hälsosam (som man någonsin är hälsosam när man dricker cola). Coca Cola Light Plus Green Tea heter den.
Och ja, den är ju inget att hänga i julgranen precis men den går förvånadsvärt ner. Kanske är det den lilla smaken av det gröna teet som gör det!
Iallafall, nu ska jag tydligen gå ut med hundarna. På med varma kläder ja!

På söndag bär det av till USA igen, LÄNGTAR!


Gott Nytt År!

Bloggtorkan är ett faktum, men jag lovar att försöka skriva lite mer inom snar framtid.
Kanske när jag kommit tillbaka till USA igen den 11 januari.

Jag välkomnade 2009 med öppna armar. 2008 var väl knappast något av ett topp-år så
förhoppningsvis blir 2009 mycket bättre!

So long!