Spring Break 08

Ja nu sitter man på lektionen och gör allt det där man inte ska göra, blogga t.ex.
(ps. jag skrev nyss ett as-långt inlägg men allt försvann.. jävla skitblogg)
Kom hem igår efter en vecka i Florida som var helt underbar. Jag har långa naglar igen vilket innebär att jag har slappnat av och inte stressat som jag annars gör. Resan till Florida hade sina nedgångar också men största delen var helt underbar.
Första dagarna märker jag att jag har ögoninflammation, en dålig sådan. Kunde knappt öppna mina ögon och så röda har jag aldrig sett dem. De som känner mig vet att jag har känsliga ögon och att mina ögon alltid blir röda när jag är trött. Men lika röda som en tomat? Nej du, så illa har det aldrig varit. Var tvungen att försöka skaffa ett recept på ögondroppar men blev ju jävligt blåst av en doktor. När han lämnade mig var jag 450 dollar fattigare, nästan 3000 svenska kronor. Förhoppningsvis får jag tillbaka pengar från min försäkring.

Dagarna spenderades på stranden och i havet och på kvällarna gick vi ut och åt (och ja mamma + arbetskollegor, visst festade vi också!). Den bästa dagen spenderade vi i Naples med Julies föräldrar. Det var jag, Eva, Julie, Berkey och Pace som åkte dit. Vi hyrde en båt och låg och solade hela dagen. Kvällen åt vi på en italiensk resturang som hade himmelsk mat. (aldrig lika god som mammas dock ha!). Efter det blev det några öl hos en gammal lagkamrat som också hade lägenhet i Naples.

De två sista dagarna spenderade vi mestadels med ett killgäng från vårt hotell. Galnare killar får man nog leta efter. De är en manlig version av oss tjejer. Är det inte märkligt hur man kan hitta ett helt gäng som matchar oss som gäng? Det tycker jag att det är iallafall.

De två sista kvällarna var de absolut roligaste. Dock var det dags att åka hem. Den 18 timmar långa bilresan tog till slut ca 24-25 timmar istället. Största resan gick utan problem, vi sjöng och hade kul ihop men efter ett tag körde vi fel och förlorade ca 1 timme p.g.a. det. Efter ett tag kände vi oss trötta och beslutade oss för att stanna på en bensinmack för att vila. Jaha, när vi precis kör in till bensinmacken stannar bilen, och den går inte att starta.
Så där står vi, tre tjejer i en liten håla i Kentucky, med bistra miner och ingen bil.
Efter ett tag kommer iaf Megans pappa och hämtar oss och vi kom äntligen tillbaka till Oxford. Puh vilken resa alltså, ALDRIG MER KÖRA NÅGONSTANS!

Bilder bjuder jag ju alltid på, även nu:

image594
Båten i Naples
image595
Stranden
image596
Forrest Gump inspirerad resturang (notera mina Forrest Gump skor lol)
image599
Killarna från vårt hotell tatuerade in "GOOD" på deras rumpor... hmm?
image597
Grabbarna och några av oss
image598
Vi var de enda som gick ut den kvällen...

Green Beer Day 2008

Jaha... Då var Green Beer Day över. Vi startade dagen kl 5.30 på morgonen med frukost och öl hos Berkey.
Klockan 7 på morgonen drog vi till barerna och sedan begav vi oss tillbaka för att sova några timmar :)
Jag drack bara grön öl på morgonen men sen var det stopp. Inga mer öl för mig under hela dagen och kvällen!
Lätt en av mina topp-dagar här i Oxford. En hel dag, alla bär gröna t-shirtar och dricker grön öl i en hel dag. Det är college det!
Idag efter våra lektioner kör vi till Florida för springbreak. Ska köra i ca 20 timmar men ack vad jag längtar!

Här kommer några bilder från gårdagen:

image586
Klockan 5:30 am ca... ha
image587
Frukost, notera de gröna äggen :)
image588
Baren klockan 7 am ha
image590
Oss och några av grabbarna!
image589
Utanför en annan bar! :)
image593
Kristen, Steve och jag!
image591
Underbar dag alltså! Efter några timmars sömn igen!
image592
Soligt värre!

FLORIDA HERE I COME!

Glömde Pimps and Hoe kvällen

Förra helgen hade vi temafest med laget. Temat var pimps and hoes haha! Ja det kan väl anses vara lite olämpligt men det var kul att få klä ut sig.
Detta var bara ett litet extrainlägg, glöm inte att läsa förra inlägget också!
Här kommer bilder från denna kvällen:

image579
image580image581image582image583image584image585

Just kiddin

Hej!
Längesen jag skrev nu! Ber om ursäkt för detta långa uppehåll men det har varit mycket i skolan och andra saker jag behövt ta itu med. Inte denna helgen som var men förra blev min mobil stulen och min kamera när vi var ute. Satt vid ett bord och jag är nästa helt hundra på att någon jäkel har sträckt sig ner och tagit dem! Blir så himla sur på det hela. Så den helgen hade jag ingen telefon överhuvudtaget och Eva var inte hemma så jag hade ingen telefon jag kunde låna i heller direkt! Nu är dock både mobil och kamera fixat!

Denna helgen som gick var superrolig! Utgång på fredagen och sedan hade vi vår formal i lördags. Alla klädde upp sig i klänningar och killarna var klädda i kostym! Precis så det ska vara! Vi hade hyrt en bar under en kväll och fy tusan vad kul vi hade! Mycket dricka (för en del iaf), dans på borden m.m. Detta borde vi göra oftare...
Jag tog inga bilder men jag har en del bilder från tjejerna i laget. Här nedan har ni några exempel:

image572
image573
image574image575image576image577image578

Idag överraskade pappa mig med ett samtal! Jättekul tyckte jag!...
Hur har alla det där hemma? Något nytt som hänt?