California, california... HERE WE COME!

Sitter just nu pa ett hotell i Sacramento, California. Akte i onsdags och anlande sent onsdag natt.
Ska lira tva matcher har. Mot Sacramento State och San Jose State.
Igar hade vi lite tid for shopping och sighseeing i Old Sacramento. Mysigt varre. At god mat pa en restuarang i stan, fick antligen i mig en god stek =)

Vi lirar match om nagon timme mot Sacramento, ska tydligen vara ett bra lag. Vi behover lite vinster i baken... Kan man ju lugn saga.

I morgon aker vi till San Francisco dar vi spenderar hela dagen. Ska bli underbart att fa se och uppleva staden. Pa kvallen bar det av till San Jose (match pa sondag!)

Ett kort inlagg blev detta. Lovar att uppdatera nar jag kommer hem. Forhoppningsvis med massa bilder ocksa.

Puss och kram pa er alla.. tanker pa er varje dag!

Du vet att du saknar dina vänner när...

du går in på Vivis blogg och läser om Sara & Vivis otroligt givande söndagsdiskussion! Haha jag skrattade så sjukt mycket när jag läste det. Jag kunde föreställa mig konversationen framför mig. Ton läge, Saras rörelsemönster när hon pratar etc.
Nedan är konversationen (kopierad från Vivis blogg!)

Sara: Haha, Vivi kolla dem killarna som åker förbi. De ser ut som...
Vivi: Jättestora bebisar!
Sara: Ja... eller baggar.
Vivi: Va?!...Baggar?
Sara: Ja du vet skalbaggarna de tillhör ju familjen Bagge. En kackerlacka är också en bagge.
Vivi: Hahaha, är du dum! De kallas inte baggar. De är ju insekter. Men vafan är en bagge?
Sara: En skalbagge!
Vivi: Det är precis som att jag skulle säga att en nyckelpiga är en piga.
Sara: Ja kanske...men en nyckelpiga är också en bagge.
Vivi: Haha...Nej jag vet en bagge är ett manligt får!!
Sara: Bagge...får...insekt...kackerlacka...same shit.

Red & White Club

Nyss kommit tillbaka efter några timmars läsande nere i källaren. Alltid lika trevligt med studerande! Eftersom många av de böcker jag behövde inte kom in förrän denna veckan, så hade jag ju ex antal kapitel i alla ämnen som jag var tvungen att läsa i kapp. Hälften gjort nu, resten tar vi senare i helgen.

Skolan rullar på som vanligt, de blir jobbigare och jobbigare och presentationerna och prov börjar närma sig. Jag ska göra allt jag kan för att iaf få en bra start då jag vet att kurserna oftast är som allra jobbigast i slutet.

Idag har varit en ok dag. Det mest underhållande idag var väl att jag höll tal för ungefär 70 stycken människor. Det var för the "Red & White Club" som mestadels består av äldre människor, trogna Redhawks fans som antingen själv har lirat för Miami University i diverse sporter eller som helt enkelt bara är trogna fans till oss som idrottar för skolan.
Idag blev jag och coachen inbjudna till deras lunchmöte för att tala om förra årets säsong, årets säsong, laget i sig etc. Själv fick jag ställa mig framför micken och berätta om mig själv, hur jag upplevt att komma till Miami etc och svara på frågor. Den första "frågan" jag fick (efter mitt sådär 15 minuter långa tal) var att berätta lite om min familj, och det gjorde jag. Jag nämnde alla de närmsta, Mamma, Jan och Nisse, Fredrik, Pernilla, Moa och Hannes (dock nämnde jag inte dvärghamstern Emma haha), Susanne, Felicia, Leo och Nelly.
Jag måste dock erkänna att jag var nervös att följfrågan skulle vara "Men din pappa då?". Som tur är kom den aldrig, hade nog inte sett jättesnyggt ut att fälla en tår om jag hade varit tvungen att berätta.
Detta var första gången jag pratade inför så många människor och jag måste säga att det gick förvånansvärt bra. Jag drog till med några skämt hit och dit som den kära publiken så lätt nappade på.

Imorgon är det fredag och återigen dags för match. Denna gången mot University of Cincinnati. Ett bra lag som vi (jag) tidigare mött. Förra hösten (1-1) och nu i våras (vinst 1-0). Ett bra lag som vi möter och det är alltid lika kul och inspirerande. Vi får väl se vad utgången blir. Blir det vinst blir det definitivt lite dans och dryck. Blir det förlust får vi se vilket humör jag är på haha.

DAGENS PLUS: Går till Jesper Palm! Ett överraskande samtal fick jag och det var verkligen helt underbart att höra din röst igen. Skönt att höra att allt går bra med lägenheten och Magda. Saknar dig massor!

Nu är det dags för "bingen". Natti natti


Miami University - Michigan 0-1
Michigans försvarare drog av mig byxorna, frågan är; Fick hon gult kort?
Svaret är: NEJ haha

TJOLLAHOPP

Ännu en helg avklarad, denna gången en långhelg. Idag är det labor day (vad det innebär vet jag inte) men jag vet att vi iaf har varit lediga från skolan, vilket är helt underbart.
Igår spelade vi vår tredjematch mot University of Michigan som är rankade bland de tio bästa i landet. Förlorade med 1-0, men vi spelade bra och är nöjda med matchen. Även om det aldrig är kul att förlora!

På kvällen stack vi till football killarnas fest. Efter det blev det lite utgång. Fick ju utnyttja situationen eftersom vi faktiskt var lediga idag.

På tal om football så hade våra football killar sin första match i torsdags. Eftersom jag blev Mid American player of the week så fick jag, tillsammans med några andra idrottare åka in på planen i en Cadillac tillsammans med vår maskot Swoop (en redhawk). Anledningen till att vi gjorde detta var för att leverera matchbollen till domarna. Efter det fick ställa oss och heja på grabbarna när de sprang in på plan. Ganska häftigt faktiskt. Matchen sändes på ESPN U, vet dock inte om de sände när vi åkte in med cadillacen men det var fräckt alltså haha!


(jag i grå tröja! haha)


Storbilds skärmen

I övrigt har vi inte gjort så mycket denna helgen. Jag och Lalla stack och shoppade lite i lördags. Hittade två underbara DKNY väskor som jag velat ha så länge. Mina kostade ca 200 kr styck, jämfört 2500 kr hemma! Lycka heter det!
Lalla shoppade en jäkla massa må jag säga haha! Allt var superfint dock!

Idag har varit en slappedag på hög nivå. Mest legat inne i rummet och kollat tv. Alldeles för varmt att vara ute.
Om en vecka fyller jag år. Glöm inte att gratta mig!

SAKNAR ER ALLA DÄR HEMMA! PUSS & KRAM