Sontag.

Idag har varit en san dar typisk sondag. Vaknade upp alldeles for sent pa dagen, sloat och kollat film haha.

Stack och kaka lunch med min kompis Tim som kom tillbaks till Oxford under formiddagen. Stack och kakade pa Buffalo Wild Wings = MUMS och sedan begav vi oss till Walmart for att inforskaffa nagra filmer och ja handdukar till mig haha!
Inget speciellt har jag fatt gjort idag! Sag filmen UP... Fran Disney's Pixar. Animerad film! Rekommenderas starkt! Lite val sorglig i borjan men den blir bara battre och battre!


This is my friend Tim. He scans stuff...... (haha inside joke mellan mig o tim)


Nu ska jag lagga mig och lasa lite. Skola imorgon (suck!) och traning (annu mer suckande!!!)
Hoppas ni haft en bra vecka! Min var iallafall bade handelserik och inte handelsetrik!

.

Basketmatchen slutade 82-58 till Miami. Deras andra vinst for sasongen och nasta match ar hemma pa onsdag.
Tog nagra bilder men jag satt sa langt upp och min kamera tar inte de basta bilderna, speciellt inte nar den ar sa mycket inzoomad.
Ikvall har jag inget direkt planerat sa vi far se vad det blir! Imorgon kommer resten av alla studenter tillbaks till Oxford efter lovet, sa det ska bli kul o traffa alla igen! Tva veckor kvar av skolan och en vecka med finals, sen ar det dags att bege sig hem till Sverige igen over jul lovet! Ska bli underbart att traffa familjen och vannerna igen!

Blev ett kort inlagg men har som sagt inget mer att skriva om!


When cocoons become butterflies.

Trevor Hall - When cocoons become butterflies! Dagens lat for den som vill ha en mysig lat att lyssna pa!
Alskar Trevor Hall's rost!

Nu i slutet av November sa ar det sa forbannat gratt och trakigt ute. Jag tanker rebella denna vardag med en outfit med mer farg! Orange/rod troja narmare bestamt! Alskar att ha pa mig plagg med mer farg, men garderoben bestar av mycket svart och gratt!

Nu ska jag alldeles strax bege mig till grabbarnas match mot Evansville. Ska knappa nagra bilder som jag lagger upp sedan. Ha en bra dag allihop!


Freitag.

betyder fredag for er som inte visste =)

Ja, da har allt lost sig med A igen. Lang historia men for att dra den kort (valdigt kort) sa insag han att han inte kunna vara utan mig ha! Jag forstar honom... haha
Vi pratade om det igar och eftersom det inte tog mer an 2 timmar i onsdagskvall/natt innan han texta mig sa var dar ju en orsak till att det har med att ha tid ifran varandra inte riktigt funka.
Vi far se hur det blir. Jag har iallafall min guard uppe!

Firade min thanksgiving kvall med att hanga med basketgrabbarna. Lyssnade pa musik, prata skit och nagra av grabbarna spela tv-spel (typiskt ellerhur?) Sa jag stack aldrig till ngn midnattsrea.

Nu ikvall ska jag kolla pa Saw 4. Kom hem idag sa nu har jag nagot att gora ikvall iaf! =)

Trakigt inlagg idag, men tankte ta lite bilder pa mitt hus dar jag bor sa ni vet hur jag lever! Forhoppningsvis imorgon! Den som vantar pa ngt gott......vantar aldrig for lange..! Just det!

Nej in i duschen med mig vet jag!

Hoppas alla har haft fredagsmys!

.

Jag svarade och sa att det var val klart att jag ville ha maten! Jag tackar aldrig nej till mat!
Sa jag kom precis hem fran honom med en stor lada mat. Ja jaklar vad han hade fyllt upp den med mat. Ar han radd att jag ska svalta mig? Haha nej skamt o sido. Det kandes inte konstigt att traffas faktiskt men som sagt det har bara gatt en dag. Vem vet nar vi ses nasta gang! Men jag trodde det skulle vara mycket jobbigare. Men som jag intalar mig, det ar inte jag som missar nagot, det ar han! =) Om anda fler tjejer kunde tanka som jag....

nar man talar om trollen

fick nyss ett textmeddelande fran A som skrev: "I got you some food if you want it?"
Vet inte ens om jag ska svara?

your side of the bed.

Jaha da var det Thanksgiving igen. HAPPY THANKSGIVING EVERYONE!



Igar stack jag till UDF och kopte en stor cookies and cream milkshake och begav mig till mina hockeykompisars hus och kollade pa lite NHL hockey. Dallas Stars - St Louis. Sag bara tva perioder, sa jag har ingen aning om vad slutresultatet blev.

Fick ett samtal fran A som ville prata. O nej, visste direkt att det var bad news.
Iallafall, stack over till honom for att prata. Precis som jag visste fran borjan sa skulle detta ocksa skita sig. Sa fort jag blir intresserad av nagon och faktiskt borja oppna upp mig for nagon sa blir det aldrig som jag vill.
A var uppriktig fran borjan och sa att han gick in i detta sista skolaret till att enbart fokusera pa sin basket. Han avslutade ett langt forhallande i varas och hade inte en till tanke alls pa att traffa nagon, innan jag kom in i bilden. Jag vet att han tycker om mig, och jag vet att jag inte gjort nagot fel, men det kanns surt anda.
Han ar en person som tyvarr tanker alldeles for mycket pa framtiden. Han tanker mycket pa vad han kommer gora efter han tar examen i var och pa att jag har annu ett ar kvar har pa skolan. Han vill satsa pa basketen och vet inte var han hamnar. Han kanner att han inte ar redo just nu att ta steget in i ett forhallande nar han har dessa tankar och han vill inte att jag ska bli sarad genom att "vanta" pa honom. Han noterade ocksa att jag faktiskt aldrig pressat honom i nagon riktning till detta och att det ar han som behover denna tiden till att tanka. Vi bestamde att vi skulle ta lite tid i fran varandra och se hur det kanns att inte horas varenda dag och hur det ar att vara utan varandra. Som Craig David sager: "You don't miss the water til the well runs dry".

Jag kan inte vara arg pa honom da han har varit uppriktig om detta hela tiden, men att alltid har varit sa bra pa sistone gor att jag inte riktigt fattar vad detta kommer ifran. I tisdags var vi pa bio och eftersom ingen annan ar har pa skolan over thanksgiving sa hade vi bestamt att vi skulle hitta nagonstans att ata idag torsdag. MEN sa berattar han allt detta for mig igar..... Kunde han inte sagt detta nar nagon av mina andra vanner var har, nu har jag liksom ingen att prata med och umgas med. Alla kommer tillbaks pa sondag efter lovet och nu ar det bara torsdag. Vem ska jag umgas eller prata med under 4 dagar nu? Ja det blir nog bloggen, sa forvanta er manga inlagg........ Som ni markte blev detta jattelangt, men detta ar faktiskt min offentliga dagbok och jag behovde ju beratta for nagon. Sa ja, nu behover jag inte beratta det for nagon annan. Nu vet ni. Om inte visste sa har ni sakert blivit hanvisade hit av mig.
Jag uppdaterar om nagot nytt hander angaende detta. Promise!

Idag ska jag iallafall ge mig ut pa midnattsrean. Har oppnar affaren pa midnatt och har de galnaste rean ni kan tanka er... Dock brukar det vara sjukligt mycket folk, men eftersom jag ar ensam sa kommer det vara lattare att ta sig fram etc. Ska forsoka handla alla julklappar i natt! Skont att fa det overstokat!

Dinner time.

Ja idag har jag fatt en del gjort. Shoppat mycket pa Pernillas lista och aven tvattat och hunnit med att fixa middag. Ja jag skulle egentligen laga mat men fick ett sant dar riktigt sushi sug sa det blev sushi istallet!
Som tur ar har Oxford tva sushi stallen i stan nu! Provade pa nyaste stallet Sushi Nara. Ganska gott faktiskt, men sushin ar battre hemma maste jag saga! Dock kanns det som man har mer att valja mellan har!

Ikvall ska jag nog bara ta det lugnt igen! A kanske kommer over och kollar film med mig.
Det kanns konstigt att Oxford ar sa tomt, men det kanns som jag kommer narmare med "townisarna" har (invanarna fran Oxford). De ar valdigt vanliga och chockade over att jag fortfarande ar kvar i Oxford haha! Extra trevliga och vanliga sa det gillar vi! Fick till och med rabatt pa sushin! Tackar tackar!



Fick forresten A pa det provet som jag pluggade sa mycket till! YES! Det behovdes kan jag saga! Haha..
Nu ska jag aterga till lite lasande! Ha en mysig kvall allihop!

The Blind Side

Godmorgon!
Klockan ar 9:55 har pa morgonen och jag har varit upp sen klockan 8 ungefar. Vaknade jatte pigg trots att jag inte gick och la mig forran runt 1 i natt!

Igar var jag och sag The Blind Side med A pa bio. En riktigt feel-good film var det! Om den inte visas i Sverige sa borde ni forsoka leta ratt pa den i varje fall (hur ni tar er till, dvs. om ni laddar ner den, ar upp till er, beratta bara inte for min SWAT polis till bror HAHA!). Verkligen vard att se. Hade jag inte varit pa bio med A sa hade jag gratit floder. En san fin berattelse det var! Och ni som kanner mig vet att jag ar jattekanslig nar det galler filmer haha!

Innan filmen stack jag ivag till Walmart och kopte mat etc. Gick forbi film avdelningen och sag min favorit film som jag alltid kollade pa som liten! Charlottes Web (Grisen Wilbur!). Denna satt jag och grat till som liten nar jag var hemma hos Pernilla och Fredrik. Oj oj vilka minnen.. Jag kommer inte direkt ihag allt fran mina besok hos dem, men Wilbur glommer jag aldrig!
Funderade lange pa om jag skulle kopa den eller inte, men jag vill inte forstora filmen genom att kolla pa den engelska versionen. Den ska va pa svenska!!!!

Det ar inte langt kvar tills jag aker hem till Sverige igen. Ska bli riktigt skont att ata svensk mat igen. Har haft en denga nu ett tag pa fisk. Ater fisk sa ofta jag kan nu! Till lunch igar gjorde jag en sallad med tonfisk, sallad och feta ost + min favorit dressing fran Newmans! Konstig kombination kanske men jag kan ata fetaost till nastan allt!

Gardagens sallad! mums!

Det enda som kommer vara riktigt konstigt och jobbigt ar att detta blir forsta julen utan mamma. Jag saknar henne sa mycket! Tankte till och med pa julklapp till henne haromdagen men som vanligt vaknar upp ur drommen att hon faktiskt inte finns kvar med oss. Pa tal om drommar sa har jag haft riktigt sjuka drommar om mamma. Jag har dromt att hon faktiskt lever och kommit upp med de mest bisarra satten till hennes existens. Nar jag vaknat upp sa har det varit sa verkligt att jag varit tvungen att sitta och tanka flera minuter for att intala mig sjalv att det inte ar som i drommen, hon finns inte kvar har pa jorden, men hon ar med mig i varje steg jag tar! Det vet jag att hon ar!

Iallafall, nu ar det dags for mig att starta min dag. Lite plugg och tvatt ska jag hinna med och sen far jag nog kora A till bilverkstaden dar hans bil har varit inlamnad ett tag. Verkstaden ligger i Hamilton sa vi kanske hinner med lite middag ocksa! (finns lite mer att valja mellan i jamfort med Oxford!)

Have a good day!


Wake up in the morning feeling like P.Diddy

Kei$a - Tik tok ar dagens lat for er som undrar. Ladda ner den vet jag haha!

Jaha, da var det helt plotsligt tisdag och varat thanksgiving lov har officiellt borjat. For de flesta studenter innebar det att de aker hem och spenderar tid med nara och kara + att de far ata god hemmalagad mat.
En annan ar kvar har i Oxford, fattig student med Raumen nudlar. (nej nu overdrev jag men dock ha!)
Ska dock bli skont med ledigt vare sig jag ar har eller nagon annanstans!

I sondags sag jag SAW 3 som sagt och nu vantar jag pa att Saw 4 ska komma hem i brevladan. Hyr av Netflix! Hur manga filmer du an vill ha under manaden for bara 7 dollar! Svin billigt och smidigt ar det. Gar bara online och klickar pa vilka filmer jag vill ha hemskickat och BANG nasta dag kommer dem! Efter jag har tittat klart, skickar jag bara tillbaks dem i svarskuvertet och BANG far hem nya igen! En film kostar typ 4-5 dollar att hyra for en dag sa varfor slosa pengar nar det finns NETFLIX! Haha wow jag borde ta betalt for den extra reklamen! =)

Igar hade jag tva lektioner och sedan traning. Jag tror aldrig jag har kort nagot sa hart traningspass forr. Vi kombinerade styrketraning och loptraning i ett. Utan nagon direkt vila! Jag som ar i toppform nu kande mig HELT dod efter det... Yr och vilsen! Nar det gar over, sa kanns det jatteskont!!!

Nu ar antligen A hemma igen! Har inte traffat honom pa en vecka eftersom han varit ivag med basketen men nu saaa antligen kan jag traffa honom! Blir formodligen bio idag, tankte se The Blind Side som ar baserad pa en verklig berattelse har fatt jattebra kritik har i USA (kanske for att de alskar American Football haha). Sandra Bullock spelar en av huvudrollerna.


"The Blind Side" depicts the remarkable true story of Michael Oher, a homeless African-American youngster from a broken home, taken in by the Touhys, a well-to-do white family who help him fulfill his potential. At the same time, Oher's presence in the Touhys' lives leads them to some insightful self-discoveries of their own. Living in his new environment, the teen faces a completely different set of challenges to overcome. As a football player and student, Oher works hard and, with the help of his coaches and adopted family, becomes an All-American offensive left tackle.

Nu ska jag sova en liten tupplur! Klockan ar ju bara 2 pm har =)
Ha en underbar tisdagskvall Sverige!

Sunday

Nu ar denna helgen slut och det har faktiskt varit en trevlig helg eftersom jag for en gangs skulle inte behovt tanka sa mycket pa skolarbeten och plugg!

Fredagen var mycket mysig med drive-in bion! Riktigt haftigt att ligga i Kerstas "trunk" med filtar inlindade och trevligt sallskap! Kande mig riktigt amerikaniserad nar vi korde in och sag alla andra bilar etc. Coolt!
NEW MOON var helt amazing! Kan knappt barga mig till tredje filmen Eclipse kommer ut! For er som inte har last bockerna sa kan jag saga dig att 3an och 4an kommer "blow your mind"! Helt galet bra!
Var ganska besviken pa A Christmas Carrol. Effekterna var riktigt snyggt gjorda men jag tycker andra versioner av filmen ar battre. Jag hade aldrig latit mina unga barn se den, ganska laskig iaf! Och dar ar delar i filmen som jag inte kan minnas var med i boken (saker som gjorde filmen annu laskigare). For personer som gillar animerade filmer med snygga effekter sa kan jag rekommendera den, men om du ska se den for att komma in i den riktigt julkanslan sa foreslar jag att ni avstar att se den, iaf pa bio!
Nar vi kom hem kande jag inte for att ga och lagga mig sa jag stack uptown och traffade de andra tjejerna och dansade en timme eller tva och sen gick jag hem och sov! Kul var det iaf!

Igar slappade jag mest hela dagen, pratade med bror och familj pa Skype, vilket alltid ar kul. OCH skypade aven med Vivi.
Helt fantastiskt det dar med Skype. Att prata och se med sin familj och vanner over hela varlden, helt gratis ocksa, ar fantastiskt! Det har verkligen hjalpt mig att halla kontakten med alla i ar och det kan ju vara mer an valbehovligt med tanke pa hur jobbigt och sunkigt detta aret har varit/ar.

Pa kvallen sa stack vi pa snabbvisit hos en kompis i laget som fyllde ar och sedan stack vi ut och dansade igen! Alltid skoj!
Alskar att ga ut har i USA. Blandad musik, men framfor allt musik som man kan dansa till. Nar man gar ut i Sverige eller i resterande Europa sa ar det bara techno, trance och housemusik! Hujeda mig dansar man till det? Missforsta mig inte nu, jag gillar att lyssna pa house och sa och dar finns manga latar, men HUR DANSAR MAN TILL DET? Kanske som snobbarna med bakatslickat har pa Skeppsbron? Hoppa och veva med armarna?
Nej, det ar inte dans for mig. Man maste kanna rytmen och rora kroppen utefter det. Det kan man kanske om man gjort det i manga ar eller om man gillar hopp-liknande rorelser. Nej inte for mig tack!

Ikvall
(sondag) sa ska jag se den tredje Saw filmen! Jag sag Saw 1 och 2 i veckan och idag fick jag hem den tredje. Jag maste se alla Saw filmerna sa jag kan se Saw 6 med A. Jag hade redan sett Saw 1 och 2 men ikvall sa blir det det nr 3. Som manga av mina vanner vet sa alskar jag skrack filmer och blir sallan radd. Det ar snarare tvartom. Nar jag och Tia tittar pa skrackfilm, sa sitter vi och skrattar hur dalig eller hur orealistisk det ar. Basta filmen att ta som exempel maste vara Stephen King's Thinner. Den ar ju bara komisk!
(hoppas du kommer ihag det Tia.... sa langesen det var! shit va vi borjar bli gamla! haha)

Iaf sa vagrar ju folk att kommentera. Jag har relativt manga lasare nu men ingen vill beratta vem det ar eller hur de har det etc. sa jag ger upp. MEN det hade varit kul om ni hade kommenterat nagon gang......


Min kompis Brintney och jag igar =)


TGIF (Thank God Its Friday)

Hej alla barn nu ar det barnprogram, titta vad fabror Frej tar fram!

Nej usch slut pa tramsigheterna!
Kan ju inte hjalpa det, det ar antligen fredag!!!!!!
Provet imorse gick bra (tror jag). Sa mycket som jag pluggade infor det sa borde det ga bra!
Hann inte uppdatera igar (torsdag) da jag hade lektioner under dagen och sedan var det plugg pa bibblan och sedan en study session med lararen dar vi kunde stalla fragor och sedan plugg igen!
Lite senare pa kvallen gick jag over till Julies hus. Julie var en av mina rumskamrater forra aret och hon spelar i mitt lag. Igar fyllde hon 21, vilket ar den gyllende aldern har i USA eftersom aldersgransen for konsumerande och kop av alkohol ar 21!! Jag drack inget och jag gick bara ut en svang just for att jag ville vara med och fira henne!


Jag och Julie vid Niagara Fallen! (dummar oss)

Idag har jag forsta lektionen klockan 9 dar jag lamnade in en uppsats och sedan lyssnade pa en presentation. Darefter har jag mitt kara lilla prov till klockan 11. Efter provet begav jag mig hemmat, sov en tupplur och kakade ett litet snack for att nan timme efter bege mig mot var football field dar vi skulle springa vart fitness test.
Var ju sa lack och nervos over detta under 3 dagar men jag sprang ett personligt basta med 7 sekunder!!!!! Det ar riktigt bra och jag ingen aning hur jag gjorde det! 7 sekunder ar en riktig forbattring och jag madde som jag borde efterat. Tog ut mig helt totalt och har nog aldrig kant mig sa spyfardig som jag gjorde! Men nu mar jag bra och ar superladdad infor kvallen som kommer.
Ikvall ska jag, Kersta och hennes kompis ivag och kolla pa New Moon (andra filmen i Twilight sagorna) och A Christmas Carrol. Vi ska till en drive-in theatre och det blir forsta gangen jag varit pa en san! Ska bli riktigt kul, men jakligt kallt??? Haha! Vi far ha med oss massa filtar och massa klader pa oss + en termos med varm choklad!
Sa ikvall blir det ingen utgang eftersom vi ska titta pa tva filmer i rad och den forsta borjar klockan 7:45 pm (19:45). Sparar mig till imorgon kvall da vi har tva tjejer i laget som fyller ar!

Ni ar daliga pa att kommentera har sa nu tankte jag stalla en fraga!
Vad ska ni gora/Vad har ni gjort i helgen?


Peace Love and Understanding!

Regn regn regn

Det borjar bli kallt har i Oxford. Haft ca 10 grader men idag har det dessutom varit regn och rusk.
Riktigt trakigt maste jag saga!
Idag spenderade jag mycket tid i bibblan igen, forsoker plugga till mitt prov pa fredag, behover verkligen gora bra pa det provet, tror inte jag har rad att fa annu ett daligt betyg. Det ar inte det att jag inte pluggar, men det ar verkligen en av de svaraste klasserna jag har tagit, om inte den svaraste! Sa wish me luck on that one.

Styrketesterna idag gick bra idag igen. Fick reda pa att vi ska springa ett fitness test pa fredag vilken definitivt gjorde att min kvall blev mindre rolig. Jag forstar inte varfor de tvingar oss springa ett fitness test nar vi hade den basta sasongen sedan 2002!!!! Dessutom har vi ledigt i stort sett hela nasta vecka och sedan har vi bara en vecka kvar av traning innan vi aker hem over jul och nyar! Man tycker ju att man ska fa lite mer ledigt! Vill de att vi ska gora ett fitnesstest, sa gor de efter jullovet sa de kan testa oss om vi verkligen har tranat over lovet. Ja dessa jenkare ar inte kloka nar det galler lopning och fitness. Stortlojligt ar det enda jag har att tillagga!
Sorry, var tvungen att fa detta "off my chest"...

Eftersom regnet inte avtog sa bestamde jag mig att inte ga ner och kolla pa vara killars sista football match for aret! + att jag var bitter over beskedet om fitness test!

Sa nu sitter jag har matt och belaten i min sang och kollar pa lite NBA basket istallet. Borde ta upp boken och plugga igen men kan verkligen inte koncentrera mig sa jag har tagit beslutet att ga upp tidigt imorgon istallet och plugga.

En annan sak som ar dryg (nu nar jag anda ar igang med bitchandet haha) ar att A ar ivag med basketen igen. Hann bara traffa honom snabbt en timme igar och idag akte de till New Mexico for en turnering och kommer inte tillbaks forran sent sondagkvall! Puhh... nu forstar jag hur drygt han tyckte det var nar jag var i vag med fotbollen sa manga helger!

Saja, dar har ni min dag.. Hoppas alla dar hemma har det bra!

Ps. Manga har pa skolan tycker att jag ska borja blogga pa engelska. Vad tycker ni om det? Jag har ju mestadels bloggen for er dar hemma, men jag tar garna emot forslag!?


Sarah och Jag innan var MAC Banquet!
Sott att vi matchar typ? haha


U.S. Air Force

Ja nu undrar ni kanske varfor jag har valt denna fina rubriken... Haha.
Jag har inte planerat att skriva om USAs Air Force inte, men kom nyss till bibblan efter en liten lunch traff med Ben, en killkompis som jag hade klass med mitt forsta ar har pa Miami.
Han ar i the U.S. Air Force och far darmed betalt for sina studier har pa college. Darefter sa ska han agna all sin tid till att tjana detta landet. Ja, jag vet inte sa mycket om detta men ni vet ju hur stolta jenkarna ar over att "skydda" sitt land. Tar nationalism till en helt annan niva.
Ben dok upp i sina militarklader lunchen till ara. Langesen vi pratade sa det var trevligt att "catch-up".

Ja nu tankte jag spendera resten av min eftermiddag pa bibblan och sedan ar det middag klockan 18:30, 6:30 pm som vi sager pa denna sidan av Atlanten.
Darefter har jag bara planerat att ta det lugnt och njuta av kvallen. For imorgon ar det en langre dag och fler lektioner + styrke tester!

Hoppas att ni fortfarande foljer bloggen nat sa nar, trots mina tork perioder. Men nu maste jag dock paminna er om att jag har bloggat 3 dagar i rad! Och vem vet, ar ni riktigt snalla och kommenterar sa kanske jag fortsatter detta utan nagon torka. Vem vet, det kanske kommer ett till inlagg senare ikvall!

Puss och Kram!


Ny vecka!

Idag har varit en lang dag! 4 lektioner och styrketranings tester.
Hade lektioner fran 9-16 idag och var darefter tvungen att skynda mig till gymmet dar vi hade styrketester.
Idag testade vi long jumps, vertical jumps och power cleans (frivandningar).
Battrade mig i bada mina hopp tester och gjorde mitt gamla max i powercleans. Riktigt bra med tanke pa att vi inte styrketranat pa en manad ca! Pa onsdag testar vi benboj och chin-ups! Alltid intressant!

Efter traningen stack jag hem och duscha och kaka. Nu har jag nyss lyssnat (pa radion) nar A's och vart basketlags match mot University of Kentucky som ar rankade 4 i hela USA!! Vi hade ledningen i stort sett hela matchen men forlora i slutsekunderna. En heartbreaker men gud va bra dem spelade! Killarna satte verkligen Miami University pa basketboll kartan har i USA!

Imorgon har jag ledigt fran traning och bara en lektion. Ska dock forsoka spendera mestadelen av tiden pa bibblan (sa klart) och sedan blir det val lite chill pa kvallen!

1 vecka kvar innan vi har Thanksgiving lov. Detta aret stannar jag kvar i Oxford sa det blir ingen tripp till Chicago. Vill spara lite pengar men det kommer vara stendott har i Oxford. Alla kommer ju aka hem haha men forhoppningsvis far jag massa plugg och dylikt gjort.

Tankte avrunda detta inlagget med nagra bilder fran helgen:



Tva bilder fran i lordags.
3 langa basketkillar och tre kort(are) fotbollstjejer
Vi kallade dessa bilder "ackward family photos" haha =)


Fireflies.

Mest spelade laten pa min ipod just nu ar Owl City - Fireflies. Lite annorlunda, precis som jag! Hela deras album ar bra faktiskt!

Nu ar fotbollssasongen over for detta aret och vi har fatt denna veckan ledigt men pa mandag borjar vi med styrketraningen igen!
Denna sasongen gick jattebra, vi gick hela vagen till MAC Championship matchen men forlorade finalen med 1-0. Valdigt trakigt att det slutade sadar men som sagt vi hade ett riktigt bra ar, och det gor mig sa ledsen att tanka pa alla vara seniors som inte kommer vara med oss langre. Kommer bli svart att fa ett sa bra lag och sa underbar sammanhallning! Men det ar bara att bita igen!!!

Eftersom fotbollen ar over sa har det blivit mycket utgang pa sistone! Jag klagar inte, jag alskar att dansa!!! Och det har jag fatt gora 4 ggr denna veckan. OHOJ!

I ovrigt sa gar skolan bra, har mina perioder dar jag bara vill kasta mina bocker i vaggen och "call it a night" men sa fort de perioderna ar over sa kanns det bra att man inte gjorde det! For kanslan efter man lamnat in en uppsats som man vet att man har jobbat bra pa ar mycket battre an kanslan man har efter ha lamnat in en uppsats som man snabbt skrivit kvallen innan!

Nar jag inte ar pa biblioteket eller i gymmet lirar jag antingen basket (ja ni laste ratt) eller myser i sangen med en film. Livet kanns bra just nu. Spenderar mycket tid med A, en kille som gar har pa skolan. Han lirar basket och eftersom jag ar en vardelos basket spelare, sa har han nog som mal att lara mig haha! Its in progress...

I helgen kom aven Daniella och Courtney pa besok! Saknar dem ganska mycket maste jag saga.. det har med att folk lamnar en och tar examen ar efter ar gillar jag inte! Nasta ar ar det jag!..... NEJ! Vad ska jag da gora med mitt liv... angest bara att tanka pa det! Detta har blivit en san stor del av mitt liv och tanken pa att lamna skrammer mig nagot oerhort!!

Aja, nu ska jag uppdatera er med lite bilder fran fotbollen!
(som ni kanske ser sa skadade jag min fot och kna tidigt denna sasongen! Spelade dock trots detta.. Bra? Kanske inte, men vad gor man inte for karleken till sin sport?)