Snart!

Kommer mamma och Jan! De anländer här imorgon klockan 17.15 (amerikansk tid!)... =)

ÄNTLIGEN SKA JAG FÅ ÄTA MAKRILL IGEN! Haha


Jay Leno

Ja det där med att lova att uppdatera ska jag hädanefter inte göra, för tidsbristen är ett faktum.
California var helt underbart, speciellt San Francisco! Vilken underbar stad, förutom alla de branta backarna man var tvungen att gå uppför =)
Förutom San Francisco fick vi även se Sacramento, San Jose och Santa Cruz. De negativa med resan var att man hamnade efter så mycket i skolan. Missade massa klasser och även prov m.m. som man var tvungen att göra när man kom hem. Därav dålig uppdatering, håller fortfarande på att ta igen allt jag missat.

I övrigt flyter väl allt på som det ska, mycket plugg och mycket fotboll. Vinst i matchen igår (2-1). Vi avgjorde när det var 3 sekunder kvar och jag assisterade till båda målen (även om jag på något vis inte fick den sista assisten i statistiken!?) Imorgon är det match igen och förhoppningsvis en ny vinst, denna gången mot Buffalo.

Idag har varit en händelserik dag! Träning, football match och nyss kom jag hem efter att ha sett JAY LENO(!!!!) live här på skolan. Han pratade på i 1 ½ timme och han är ännu roligare i verklig person än på "The night show"!!!
Riktig häftig upplevelse att se en så känd person komma till våran lilla håla (men underbara skola)!

Sist men inte minst så är det mindre än 10 dagar till mamma och Jan kommer och hälsar på! Det ska bli jättekul att få visa dem hur jag har det och inte minst att få träffa dem igen! Synd bara att de inte kan ta med hundarna! (ja läs plural!) Vi har fått ett nytillskott i familjen. En liten valp vid namn Gunnar (den var redan döpt hahaha) Så nu är det Nisse och Gunnar som härjar på Ullvidegatan!


Massa bilder från olika tillfällen förtjänar ni att se:


Laget i Santa Cruz

Santa Cruz

Santa Cruz

Kersta och Jag, Santa Cruz

MIAMI (Santa Cruz)

Pier 39, San Francisco

Pier 39, San Francisco

Sophomores i Red Wood Forrest

Gänget i Hueston Woods

Hyrde små båtar för en dag

FEST, Jag och Courtney

Krista, Jessica, jag, Courtney, Brooke och Rachel

Lalla och Jag

Jag, Courtney och Lalla

Svenskorna och Nathan (Jag, Nathi, Nathan och Sara)

Joey (bästis) och Jag

Berkey och Jag (ännu en annan fest)

Hoppas ni orkade med att titta på alla bilder haha! Puss och Kram