Onsdag

Sitter i soffan hos tjejernas hus rakt over gatan. Sitter och lyssnar pa A's match pa radion online och mina sota vanner sitter och ater en liten familjemiddag haha!

Har fortfarande ett midterm paper som jag maste skriva. Det ska in imorgon, men forhoppningsvis sa tar det inte sa lang tid. Klarar inte av att missa As matcher sa nord som jag ar lyssnar jag till och med pa hans borta matcher!

Blir ett jatterkort inlagg denna gangen!

Slanger in en bild pa mina kara vanner nar de sitter och kakar haha! De var inte glada nar jag nyss tog bilden!
"HEEEY we're eating! you can't put that picture up"
Jovisst kan jag det!


Tisday

Sitter har och forsoker skriva klart en uppsats som ska lamnas in idag. Tycker inte det ar sarskilt roligt sa jag tankte slanga in ett lite kortare inlagg istallet.

Traningsvarken ar pa topp efter gardagens styrke och lopningspass. Dock tranade vi faktiskt fotboll utomhus i morse pa konstgraset (football killarnas plan). Det var riktigt kul att fa rora bollen igen.

Pluggandet gar i full fart nu. Den 5 Mars bar jag av till San Diego for Spring Break. Ska halsa pa min sota van Sara Regner! En vecka med underbara manniskor och varme! Jag klagar inte! Ska bli skont att komma bort fran kalla och trakiga Ohio och jobba pa brannan i en vecka. Forhoppningsvis sticker vi till LA en dag ocksa. kanns lite som ett maste, men vi far se! Beratta for Sara att hon absolut inte ska kanna att hon maste underhalla mig, jag e bara sa glad att jag far komma och halsa pa i en vecka! Ska bli kul att se hur hon bor och har det! Kan knappt barga mig!
Har bara varit i norra California forut sa det ska bli kul att se lite av sodra ocksa!
Sedan kommer Sara och besoker mig i slutet av April! Shit va skoj alltsa! Manga saker att se fram emot nu!

Tankte slanga in tva bilder fran Buffalo Wild Wings i lordags. Lanade bilderna av A's foraldrars vanner.



A och hans pappa

Jag och A! Antligen en nagorlunda normal bild pa oss haha!

En ny sondag

Ja det har med bloggande ar inte riktigt poppis hos mig nufortiden. Langre och langre tid mellan inlaggen! Ber som vanligt om ursakt, och ni alla vet anledningen.. Busy busy woman =) haha

Veckan som gick var fylld med traning och skolarbete. Precis som vanligt!
I fredags blev det utgang med tjejerna. En riktigt rolig kvall faktiskt!

Igar kollade jag As match, som de vann, och darefter var jag och at med A och hans foraldrar, samt deras vanner! Stack till Buffalo Wild Wings dar jag antligen fick ata min Buffalo Ranch Chicken Wrap haha!



Pa kvallen stack vi ut och det varit riktigt kul att A kom och umgicks med mig och mina vanner! Dock slutade kvallen i drama nar nagon random kille kasta en drink pa mig. A ville inte braka men fragade killen vad han holl pa med, killen svarade med en rak hoger i nyllet pa A och en sprucken lapp var ett faktum.
Med blod over hela hans troja sa blev A utslangd (och inte killen som slog honom) och vi begav oss hem. Jag vet inte om ni har bevittnat manga slagsmal, men av nagon anledning sa ar det valdigt ofta killen som blir slagen som blir utslangd. A blev bara chockad och slog inte ens tillbaka, men bara for att han hade blodig lapp sa slangde de ut honom. Javla miffon till vakter. Noll koll oftast... Sorgligt. Men men, det var i slutet av kvallen sa vi hade redan tankt att ga hem, dock inte med en sprackt lapp och blodig troja!

Idag ska jag bara sloa och lasa lite. En film ikvall hade varit kul det med. Tveksamt om jag orkar halla mig upp till midnatt nar Sverige moter Finland i hockey i OS... Far val se helt enkelt!

Hoppas att ni har haft en trevlig vecka och helg. Pa aterseende!


Valentines Day

Igar var det Valentines Day. Jag och A hade redan kommit overens om att det ar inget vi firar. Det ar en hittepadag enligt oss bada och vi kanner inte att vi behover en designerad dag till att visa att vi tycker om varandra.

Hela dagen igar var jag pa biblioteket med Brintney. Runt 10 tiden ringde ett blomsterbud och sa att de hade blommor att leverera till mig. Eftersom jag inte hade en aning om nar jag skulle vara hemma (med tanke pa hur mycket laxor och uppsatser jag hade) sa fick de levera blommorna till biblioteket!
Det var A som hade skickat dem! 6 roda rosor =) Jag blev valdigt chockad eftersom han hade gjort klart for mig att han absolut inte firar valentines day. Anledningen till att han inte gav dem till mig personligen var att han var ivag och spelade bortamatch sa han kunde tyvarr inte!

Sammanlagt spenderade jag 9 timmar pa bibblan igar. Fy tusan vad drygt det var. Dock fick jag en massa gjort!

Idag blev alla mina lektioner installda igen. Vi har snokaos har igen och riktigt mycket sno! Jag hoppas fortfarande att styrketraningen klockan 16 blir installd men varfor skulle jag ha san tur?
Om det slutar snoa vill jag ut och gora massa snogubbar! Aja, vi ar se vad man hittar pa idag!

Vad gjorde ni pa Alla Hjartans Dag/Valentines Day?



De ar mycket finare i verkligheten!

Lordag

Igar var det Winter Olympics in Drinking games, och ja, det gick inte sa bra for Sverige. Vann bara ett event, och det var jag som vann det at oss. Folk som kanner mig vet att jag hatar att forlora. Mina representanter gjorde inte sa bra ifran sig, sa jag fick ta tag i det och iallafall vinna ett event till oss... haha.
Dock var det jattetrevligt att traffa massa nytt folk och festen hade en bra stamning hela kvallen!

Idag har jag bara tagit det lugnt. Hangt med tjejerna i laget. Legat och degat i stort sett. Fick lite laxor gjorda men imorgon ska jag spendera hela dagen pa bibblan med Brintney. Verkligen massor att gora.
Ikvall blir det ingen utgang eller dylikt. Maste spara kroppen + att sitta sliten pa bibblan kommer vara lika med att inte fa nagot jobb gjort.

Ikvall ska jag pa en ballroom dance med min social dance class. I den klassen lar vi oss att dansa sving, vals och mambo. Riktigt rolig klass, men kanner inte for att ga pa en dans dar jag inte kanner nagon och dar jag inte har en date. Haha... A skulle ju ga med mig, men han har match imorn sa han kunde ju tyvarr inte det. Aja, jag kommer nog bara sticka dit och "sign in" och sedan spendera nagra minuter med att titta pa folk och darefter bege mig hemat ha!

Hoppas alla har/har haft en trevlig kvall!


Fredag

Nu ar det antligen fredag. Skont. Tranade i morse och puuuh, har jag varit trott och sliten forut sa var det ingenting i jamfort med hur jag madde idag. Jag var yr redan under styrketraningen, men nar vi val borjade springa sprints pa lopbanden sa blev det nastan skrammande. Vi sprang minut sprints pa jatte hog speed efter att ha gjort 150 kg benboj (det ar vad jag gjorde idag, imponerande ellerhur?), sa ja man kan ju saga att jag blev annu mer "lightheaded" och yr. Holl pa att ramla av efter den 4e sprinten och var tvungen att springa pa toa eftersom det kandes som om jag behovde spy. Spy kunde jag inte men kande mig fortfarande valdigt yr och madde daligt. Dock gick jag in pa gymmet igen och fullfoljde resterande sprints (+ de jag missade nar jag var pa toa). Fy farao, detta ar inte normalt. Nar man ar sa yr somjag var sa ar det livsfarligt att fortsatta tomma kroppen pa energi som den inte har. Kunde lika val flygit av, men tacka gudarna att jag holl mig kvar. Kroppen var inte redo for traning annu, det kan man lugnt saga. Har man en uppblast mansgris till strength coach sa har man. Inte tankte jag lata han skrika eller kalla mig nedlatande ord om att jag va svag inte, det var bara att fortsatta.

Nog om detta.. A har sitt "internship" i vart gym sa han bevittnade det hela. Imorse forsokte han avrada mig att ga och trana, men envis som jag ar sa sa jag bara "Ahh, sluta nu.. "I'll be fine"... Jag fick ata upp mina ord nar han bevittnade mitt jobb pa lopbandet. Dock tog han hand om mig efter och vi stack och kaka lunch. Sot ar han. Han sa att han var jatte orolig for mig..

Ikvall ska jag och A ivag och kaka nagonstans och sen ska jag representera Sverige i Winter Olympics Drinking Games. Volleyboll tjejerna har ordnat detta event och givetvis var mitt val av land enkelt. Eftersom jag ar forbundskapten for mitt lag sa kommer delegera ut drickandet till mina "svenska" representanter istallet. Kanner mig fortfarande krasslig och efter denna morgonen ar konsumerande av alkolhol lang ifran attraktivt for mig. Ska forsoka att ta massa bilder under kvallens gang.

TREVLIG HELG ALLIHOPA!

Long time no see

Ja nu har det nastan blivit an vecka sen jag skrev senast. Anledningen till detta ar att jag blivit lite sjuker over helgen och vi har aven haft lite snokaos har i Ohio. Sa det har helt enkelt inte funnits nagon tid eller ork.

I fredags blev det lite festande i varje fall. Stack och kakade uptown och sedan stack vi till ett av husen och spelade lite drinking games. Givetvis vann mitt lag varje gang! GRYMT =)
I lordags borjade jag kanna mig lite krasslig men drack anda nagra ol hos grannarna.
I sondags var det Superbowl final i football mellan New Orleans Saints - Indianapolis Colts. Saints vann! Tyckte det var valfortjant och riktigt kul att New Orleans har detta att fira efter allt den staden har varit med om! Forsta gangen de nagonsin vann the Superbowl sa det var riktigt kul. Hade hela laget over. Gjorde mat och snacks till alla! Mysig sondagskvall far man val saga att det var.

Resten av denna veckan har varit fullspackad med jobbig forkylning. Tva dagar har de fatt stanga ner skolan p.g.a. snostorm. Alla mina lektioner blev installda idag. Tro mig, jag klagar INTE!

Ikvall ska jag kolla pa A's match. Forhoppningsvis kan han spela, han har problem med sitt vanster lar. Han har "calcium bone forming" i laret och lakaren sa att eftersom han ror sig sa mycket sa borde kalciumet forsvinna av sig sjalv, annars kan det bli lage for operation, vilket vore sa himla synd eftersom han redan ska ha operera sitt kna efter sasongen! Stackars "liten".

Bjuder pa nagra fa bilder fran helgen:


Vinnarna i Civil War

Vinnarna i FLONG

Utgang!


Torsdag

Nu ar det morgon har i Ohio och vi har ca -5 grader har. Klockan ar 8 pa morgonen och om en timme ska vi trana utomhus(!) Kommer frysa som in i, men det ska bli kul att fa rora en boll igen!

Igar kvall blev det en slappekvall. Stack i vag och kaka sushi pa Sushi Nara med Brintney. Kakade otroligt mycket och passade aven pa att prova lite nytt. Satt och snackade skit i en timme sadar, sedan gick vi skilda vagar hem.
Unnade mig sjalv en ol nar jag kom hem. Tog olen med mig och gick over gatan och umgicks med de tjejerna istallet. Satt och glodde pa American Idol. Herregud vilka manniskor som kommer pa dessa auditions. Om ni tycker galningarna som kommer till Idol i Sverige sa ar de garanterat inget i jamfort med galningarna har i USA!

Nej nu ska jag proppa i mig en liten yoghurt. Kan inte ata for mycket innan traning for da far jag hall. (har redan atit en knackemacka dock ha!)
Ha en trevlig torsdag! SNART AR DET HELG!

Onsdag

Nu sitter jag i sangen och tankte skriva ett snabbt blogg inlagg.

Veckan har sprungit ivag och nu ar det onsdag.
Som vanligt sa ar mina dagar fyllda med traning och skola. Borjar fa mer och mer laxor, vilket suger men som jag med all sannolik kommer klara av. Dock onskar jag att college bara innebar att ga till lektioner, festa pa kvallarna och inga prov eller laxor. Om det hade varit sa hade jag kunnat plugga pa college hela livet (sa lange jag har stipendie ha!).

I mandags spenderade jag hela dagen med A i stort sett. (forutom nar jag trana och var pa lektioner). Skont att bara gora ingenting. Glo pa tv och bara slappa. Dock fick jag pluggat lite ocksa.

Igar var en av de jobbigaste dagarna pa lange. Inledde dagen med lopning, darefter ytterligare lopning i min "Individual Exercise" class. Darefter 2 andra lektioner som sog och nan timme efter det sprang jag vart fitness test. Dock ar jag sa GLAD att jag klarade det! Fick det overstokat, men gud vad trott jag var efterat. Det ar dagar som igar som far mig att undra varfor jag egentligen ar idrottare och plagar min kropp dag ut och dag in. Jag antar att "the benefits outweighs the negatives" dock. For vad skulle jag gora om jag inte hade fotbollen?
Efter fitness testet fick jag rusa ivag till min kvallsklass och skriva prov! Hur det gick? Bra hoppas jag!
Efter klassen hade jag otroligt nog ork att laga middag. Gjorde en Teriyaki Shrimp Stir-fry som faktiskt blev riktigt lyckad. (se bild nedan)


(Bilden gor inte min mat rattvisa men gott var det i varje fall)

Tva lektioner installda idag, lycka pa hog niva. Dock har jag lektion om nan timme men en om dagen ar riktigt skont! Ikvall ska jag bara slappa. A aker ivag med basketlaget och lirar matcher resten av veckan. Lar val inte se honom forran pa sondag. Fick dock lana hans bil resten av veckan sa forhoppningsvis kan jag kanske aka o shoppa i helgen!