Hola fran Bibblan!

Tankte jag skulle sanda er alla ett litet Hola, Ciao, Hej, Hi fran King Library har i Oxford, Ohio.
Har lektion om ca 45 minuter, eller rattare sagt en presentation om droger och alkohol. Alltid lite nervost att prata infor klassen sahar tidigt pa aret innan man lart kanna nagon men skont att fa det overstokat.

De tre lediga dagarna vi hade i helgen var underbara! Traningarna hittills har varit mindre underbara. Dock tycker jag det ar bra att vi jobbar med mer boll fitness an enbart lopning. Jenkarna gillar verkligen det har med att springa, de tror att det gor dem till battre fotbollsspelare. Ack sa fel de har! Men tur att de borjat inse nu att det ar roligare och battre att jobba med bollen! Match pa sondag borta mot Eastern Illinois. Tuff match men ska bli kul att spela efter ca tva veckors match-uppehall!

Forresten sa har svininfluensan verkligen satt sina spar har pa Miami University's campus! Massa studenter blir sjuka varje dag och jag tror vi har runt 80-100 fall nu (pa ungefar 3 dagar). Sjalv bar jag med mig hand sanitizer (bakterie dodande gel) var jag an gar for jag vagrar att bli sjuk. Under de 30 minuterna jag har tillbringat har i biblioteket, har jag formodligen hort minst 10 personer hosta och ha sig! Har de inget vett eller? Stanna hemma om ni ar sjuka!!! Nagra studenter gar runt med mask over munnen.
Haromdagen sag jag en cool kille i en stor svart HUMMER bil med alldeles for hog hiphop musik och givetvis med bilfonstren nervevade. Cool kille tankte jag, nar han kor forbi sitter han och diggar med en mask over munnen. Hmm.. cool kille som sagt. Han vidtar iallafall en sakerhets atgard. 

Nu ar det dags for mig att bege mig bort mot min lektion. Onska mig lycka till pa presentationen!