Försöker hålla mig uppe

Försöker hålla mig uppe så gott det går, för imorgon bär det av till USA igen.

Orkar inte uppdatera om de senaste händelserna men det gör vi senare!

Puss och kram alla!

THE GAME KONSERT IKVÄLL

Ikväll blir det konsert på KB. The Game står på schemat och hans nya platta är riktigt bra! Hoppas på att han spelar några av hans äldre godingar också dock!
Ska dit med min fjortonåriga systerdotter så det ska nog bli kul tror jag!
Just nu är jag så himla trött efter helgen men det blir nog bättre efterhand ju närmare konserten som man kommer!


(Bild lånad från Kingsize)

I fredags stack jag hem till Tia innan vi skulle på rockfest. Lyssnade på radio och plötsligt kom overdose, utan att ett ljud utbyttes mellan oss två fann vi oss själva rejvade loss på golvet! Så underbart att bara prata massa minnen etc. Vi tog med Bag-in-boxen och Sara kom även med. Kom jättesent till Richard som hade rockfest men det gjorde inte så mycket för vi festade loss i ex antal timmar.




Igår var jag så himla trött och sov bort halva lördagen. Men sedan tog jag mig i kragen och  jag och Sarah begav oss till Nattis fest vilken innebar mat och trevligt umgänge. Träffade på Nathis mamma Maria och det var kul att prata med henne.. Fick även pratat lite med Nathi i telefon (som just nu befinner sig i Manchester hos sin pojkvän). Willy och Nicole kom sedan förbi och de änglarna gav mig även skjuts hem! Skönt att slippa betala 200 kronor för taxi typ.

Nej nu ska jag ta och göra ngt av mitt liv. Kanske en lång promenad eller ngt? Ja vi får se, det är svårt att bota denna uttråknad som jag lätt får genom att vara ensam här ute på vischan. Aja vi får la se!

Mycket på gång

Ja nu var det ett rejält tag sen jag bloggade och jag ber om ursäkt för det. Har haft en hel del att göra.
Så det blir en del strö dagar jag skriver om så ni kan hålla er uppdaterade (om ni inte vill, så kan ni sluta läsa nu!).

Förra veckan:

Kom ju hem från London i tisdags.
onsdagskvällen träffade jag grabbarna och stack till Debaser för en öl. Jeppa hade med sig två av sina kompisar från Chicago och det var jättekul att träffa dem!



Torsdagen som följer stack jag till min bror i Ängelholm och var där till lördag eftermiddag. På torsdagskvällen stack vi och metade lite, eller rättare sagt Moa och Hannes och bror min fick hjälpa till. Jag såg till att befinna mig på tillräckligt långt avstånd från met maskarna... NEJ FY TUSAN VAD ÄCKLIGT HAHA =)
På kvällen tittade jag och broren på The International. Jag var som vanligt ett underbart filmsällskap, somnade givetvis.
fredagen stack jag och Pernilla till Vejby bassängerna med barnen och mös. Jag badade en del och det var jätteskönt att få njuta av solen och det trevliga sällskapet. Fick dessutom en sexig flip flop bränna på fötterna. Det ni!
På kvällen kollade jag och broren på film igen och denna gången höll jag mig vaken.
På lördagen låg vi mest och slöade!




lördagskvällen stack jag hem till Robin och Jonny och där träffade jag Nikki likaså. Robin var på väg att förvandlas till Elecktra och vi gav oss senare iväg till Wonk. Inne på Wonk träffade jag på Lina och Helena! En rolig kväll faktiskt!
(fotnot: jag är inte lesbisk och det var första gången jag var på Wonk i Malmö, men kul var det!).

Förresten så är Jonny med och tävlar om en plats i nästa omgång i TV4s Robinson! Gå in och rösta på honom och jag kan garantera att ni får underhållning på tv. Ni kan se hans videoklipp samt rösta genom att trycka HÄR





På söndagen stack vi till Metro och käkade lunch. Sedan begav vi oss till Drottningtorget för att leta fynd bland loppisen. Fanns inget vidare direkt och vi gick hem till Jonny och Robin igen. Kollade på film och krängde skit. En perfekt söndag helt enkelt. Robin somnade givetvis haha..


Jonny, jag och Robin
(Bild lånad av Nikki)

I måndags var jag och hälsade på min syster och mös.
I tisdags stack jag tillsammans med min syster och hennes vänner och såg Mikael Wiehe i Pildammsparken! Mys på hög nivå. Mest rysning fick jag när han sjöng Björn Afzelius - Sång om friheten.
Tänkte så mycket på er då mamma och pappa. Jag vet att ni båda älskade Björn och ni ska veta att jag tänker på er varje dag! Varje dag lever jag för er och för att göra er stolta. Det hoppas jag att ni vet!
Efter Wiehe stack jag och kollade på Harry Potter och Halvblodsprinsen på bio. Grym var den (som vanligt!)...




Avslutar med ett liten film från tisdagskvällen

Champagnekvällar i London

Nu har man varit hemma i två dagar ca från staden där du måste titta höger först innan du går över gatan, vinka in bussarna (annars stannar de inte), staden som älskar champagne, har ett underbart transport system där du alltid kan ta dig hem antingen med buss, "The Tube" eller med taxi, staden vars mode är så inspirerande och kreativt, staden som har Coco Chanels logga prydd på gatornas lyckstolpar, staden där du ser antingen jättevackra människor eller jättefula, staden som nästan fick sig att känna sig som man var i Italien med alla dess italienska invånare, staden som har tre flygplatser, staden som erbjuder många platser att se, staden där jag knappt sov någonting, staden som har en riktigt skön gay-club med fancy people, staden där min bästa vän Vivi för tillfället bor.

Ja ni, jag hade kunnat rabbla upp hur mycket som helst! Mina tre dagar i London bjöd på så mycket!
Första dagen (Lördag) stack vi till Notting Hill och käkade och strosade igenom gatorna. Riktigt mysigt område med både marknader, affärer och pubar längst gatorna. På kvällen stack vi till Vivis arbetsplats för lite champagne och drinkar innan vi begav oss till en klubb som heter Maddox. Skönt drag, men alldeles för mycket folk på dansgolvet så vi höll oss i utkanten. Mycket trevlig kväll dock.





söndagen stack vi till ett område som heter Brick Lane, ett väldigt estetiskt område med många second hand affärer (lycka!) och marknader. HIttade bara en liten väska där men ack så mycket kul där var att kolla på. Vivi hittade ett par riktigt snygga stövlar som jag inte hade tvekat en sekund på att köpa om de hade funnits i min storlek.
På kvällen käkade vi på Vivis jobb Skylon. Jag åt tonfisk med en slags potatissallad och kokta grönsaker. Mums! Därefter skulle vi egentligen dra till en klubb men vi stack hem istället och spelade UNO och lyssnade på musik.





måndagen var det min inbeställda sightseeing dag. Vi gick förbi Big Ben, London Eye, Buckingham Palace m.m. Vi satte oss ner på en lokal pub i en mysig liten gränd där Vivi, Sara och Suzi köpte vars en öl medans jag drack Coca Cola och vi beställde även in lite mat. Sedan begav vi oss till några affärer och ett stopp till det omtalade Primark. Primark var för mig en liten besvikelse, fanns mycket kläder och så men inget jag nappa på direkt. Köpte två par tyg skor och lite smycken. Den andra affären vi gick in på var Dorothy Perkins, hittade äntligen ett par kilklackar som jag tyckte var snygga, och så lite hår-accessoarer. Det blev inte mycket shopping i London men det får man ta när man har mer tid.
När vi kom hem igen gjorde vi oss redo för vår sista utekväll. Vi stack till en gayklubb som heter Heaven. Riktigt coolt ställe med alla sorts homosexuella män. Majoriteten var riktigt sköna, de andra var divor och vissa var rent utav otrevliga haha. Svårast var det att få beställa i baren då tjejerna hade lägsta prioritet. Snacka om omvända roller haha!








Dans hela kvällen och Sara och jag beslutade oss för att inte sova innan vi skulle ta flyget hem på morgonen. När vi väl tagit oss till Gatwick får vi meddelandet att vi inte har någon bokning på det flyget vi försökte checka in på. I biljettkassan säger dem att vi har blivit ombokade till ett flyg som går på Heathrow (som är flygplatsen på andra sidan London). Vi tar en taxi dit som kostade oss £40. Väl på Heathrow meddelar dem att vi inte har någon bokning överhuvudtaget och vi ringer företaget vi bokat med. Där säger dem att de skickat ett mail och meddelat oss att de inte kunde boka in oss på det flyg vi redan bokat och fått bekräftelse för och att de endast debiterat oss på ditresan. Jag blev förbannad och bad Sara skälla på dem och säga att de borde ha skött detta bättre genom att åtminstone meddela oss via telefon och inte bara via email som man faktiskt alltid inte har tillgång till under semestern.
Det hela slutade med att vi var tvugna att köpa en dyr flygbiljett för att ta oss hem..... men hemma är jag!


Tjejträff igår och London imorgon!

Som jag nämnde hade vi en liten tjejträff igår hos Jojo med gamla rävarna från Husie. Det var riktigt kul att träffa alla och det var många gamla minnen vi pratade om! =)
Vicki, av alla, hade tagit med sig en flaska tequila. Många tappra tjejer tog några shots men tequila är definitivt inte min grej så jag valde att avstå.
Det var verkligen kul att träffa alla. Det är så synd att det bara händer en gång per år (om vi lyckas hitta ett datum!).
Nästa gång får man kanske slå till med en brakfest så att kanske fler kommer haha!

Idag är det skitväder ute. Ska eventuellt upp till Ängelholm för att träffa broren med familj. Vi skulle gå en sväng i Båstad, men om vädret är såhär dåligt så får jag nog avböja och förbereda mitt packande till London imorgon.

YES, första gången i London! Någon som har tips på vart man ska gå? Platser att se? Shopping? Restuaranger? Barer?


Enda bilden som togs igår. Jag och Ivar
Tyvärr lite suddig =(

BABEL

Efter många om och men så blev det Babel igår. Stack hem till Danny först och sedan begav vi oss till Andy. Grabbarna skulle givetvis käka (som vanligt) så Danny fick köpa med sig McDonalds till Andy och honom. Satt och lyssna på lite gamla goa låtar medans grabbarna drack. Jag och Danny lekte lite med den lilla fotbollen och sedan begav vi oss ut. Innan vi gick ut fick vi för oss att ta en liten drink bara. Det enda som fanns att dricka var whiskey. Fy farao vad äckligt. Whiskey cola blev det och det påminde mig verkligen varför jag INTE dricker whiskey! BLÄÄÄÄÄ... Babel var helt ok. Gillade inte musiken denna gången men det var skönt folk och jag gillar ju lokalen. Dock är det dags för dem att införskaffa AC. Svettigaste stället du kan tänka dig och de nyinköpta fläktarna gjorde inte mycket. Men det var trots detta en mycket trevlig kväll!



Bild 1: Grabbarnas grisiga McDonalds och den äckliga drinken
Bild 2: Danny =)
Bild 3: Jag surar?
Bild 4: Danny och jag reunited! Var ett tag sen!

Ikväll ska jag på en liten Husie träff! Ska bli kul att träffa tjejerna igen faktiskt! Skvaller och annat skit är alltid kul!
Ha en trevlig kväll allihop!

Busy lady

Uppdatering igen. Ja jag ligger verkligen i när jag e hemma. Här händer det ju mer än vad det gör i skolan. Där e det bara fotboll och plugg som gäller så då finns det faktiskt inte så mycket att blogga om.


(på väg upp i stan för lunch med Rasmus)

I måndags stack jag ju hem till syster och käkade och hälsade på. Kul att se henne igen! Systerdottern har blivit tonårsrebell och har blivit för cool för att umgås med oss så det blev bara jag och syrran! Vi gick en lång runda med hennes hund Nelly och sedan kollade vi avslutningen på Mama's boys. Har dock aldrig sett serien men det var väl relativt enkelt att hänga med!
Efter det skulle jag egentligen hem men det blev en kort stund hem till Stiffe där grabbarna hade PES kväll. Stiffe och Ralle mot Nana och Adnan. Väldigt mycket testosteron i rummet men det gjorde inte så mycket. Jag är ju så van vid det.



Igår träffade jag Pigan (Sara Regnér) uppe i stan. Fikade och pratade en massa. På lördag åker vi till LONDON och hälsar på Vivi. Har saknat det trollet med!




Efter det fick jag bråttom. Hem och duscha och bege mig till Vellinge där Sarah (Dessy) med familj bjöd på middag! MUMS var det och några glas vin och lite cider gjorde det bara bättre! Efter maten tittade vi på film, Linas kvällsbok som var mycket trevlig. Typisk tonårsfilm så det kanske man har blivit för gammal för, men inte jag haha! Sedan övernattade jag i Vellinge då jag inte orkade ta mig hem igen haha.



Kom hem från stan för en stund sen. Träffade söta David på Lilla för en liten lunch innan han begav sig till jobbet. Sedan begav jag mig till bokhandeln och köpte 4 pocket böcker, så idag ska jag väl börja läsa en var det tänkt!
Har även hämtat upp mitt körkort. Va roligt det nya körtkortet ser ut, min bild gör det inte bättre men jag får leva med det. Eller så får jag fejka att jag blivit bestulen på det igen och göra ett nytt foto försök haha!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Håller mig öppen för idéer. Lite sugen på Babel med Danny och dem, men vi får se som sagt!

Stan

Nu kom jag precis hem från stan. Varmt är här fortfarande men det började givetvis regna så smått!
Träffade Ralle efter hans träning och satte oss på Lilla Torg och käkade. Pannbiff! Det du =)
Därefter tog vi en runda i stan och sedan satte vi oss och fikade, kaffe och kaka. Bara jag som åt kaka givetvis! Ralle har slutat äta godsaker han haha!
När dropparna började komma var det inte så roligt att sitta på uteservering så jag svepte i mig mitt sista kaffe och vi begav oss till bilen. Nästa stopp Optimera där Ralle skulle handla molly-pluggar. Ska äntligen sätta upp sin TV i sovrummet. Bra idé eftersom han berätta att han köpt TVn för en månad sen ungefär.
Därefter tog vi en sväng till Audi för att titta på lite bilar. Drömbilen finns i en Audi R8, om man ändå hade en sådär två miljoner kanske man skulle slå till haha.. Drömma kan man ju!



Nu e jag bara hemma och väntar på att Jan ska komma hem så han kan ge mig en skjuts till syster yster som väntar. Blir nog bara en lugn kväll med snack och TV.

Har förresten glömt att lägga upp detta från förra måndagen:

Jag: Så vem väljer du, Beck eller Elm?
Tia: Jadu, Elm väljer nog äpplepajen
Jag: HAHAHAHHAA (börjar asgarva)

Lite internt jag vet, men Tia du vet vad det handlar om hahahhahaha

Ha en bra manic monday allihop!

Jordgubbar

Idag är det veckans sista dag söndag. Många förknippar söndagar med ångest och stress inför kommande vecka....
JAG däremot har för en gångs skull inget speciellt planerat mer än gymmet och lunch med Ralle, så har ni några förslag så är det passande att meddela dessa snarast.

Idag har jag varit på besök hos bror med familj i Ängelholm. Pernilla kom hem lite senare med två spannar fulla med jordgubbar. 15 liter hade hon plockat och vi satte oss ner och rensade dem (eller snoppade dem, som Pernilla uttryckte det!). Det gick relativt fort när vi var två och jag tyckte personligen att jag var relativt duktig för att vara första gången (första gången med så många liter iallafall). Givetvis blev jag kladdig som vanligt och en handduk fick rädda mina byxor från fler stänk-märken.
Efter jordgubbarna tittade vi lite på Wimbledon finalen där Federer efter 5 set återigen stod som segrare.
Därefter blev det grillat! Mums! Saknar verkligen att grilla, speciellt KÖTT. Man äter ju aldrig något gott kött i USA. Bara massa kyckling! Nej, svensk mat är absolut det bästa!



Ikväll verkar det inte som det händer någonting. Som vanligt under söndagarna. Dock känns det lite jobbigt då jag läste ut min bok idag och har än så länge inte hittat något lockande i bokhyllan. Blir väl TV och internet resten av kvällen.
Vad gjorde jag när jag inte hade TV och Internet att underhålla mig? Tacka vet jag för teknologin alltså. Så länge den inte tar över ens liv så är den bara till nytta!

Tack och hej

Denna vardagliga vardag!

Tränandet är åter igen på gång och jag måste säga att jag börjar bli väldigt nervös inför försäsongen!
Jag är inte dugg nervös (ok kanske lite) över styrkan men mest inför löptesten. De som känner mig vet om jag inte ett stort fan av löpning. Inte några längre rundor i varje fall. Sprints har jag inget problem med, för snabbhetsträning är ack så mycket roligare än att jogga flera kilometer.
Måste dock påpeka hur fel mitt klädval på gymmet känns. Jag har vanliga shorts och en t-shirt när jag tränar. Övriga tjejer har tajta aerobics brallor och tajta linnen. Detta är inget fel, men det känns fel för mig då jag aldrig behövt styrketräna på ett gym. Jag har alltid haft det tillgängligt i och med fotbollen. Dock tänker jag inte införskaffa de där tajta byxorna. Rumpa och lår behöver inte definieras mer än vad de redan gör.

Nog om träning. Igår var på Bo01 med min efterlängtade USA vän Sarah a.k.a Dessy!
Inhandlade årets första kanel gifflar och en festis och la oss till rätta på bryggan. Därefter träffade vi på Jeppa, Weiland och Martin som joinade oss. Årest svenska dopp är avklarat och vattnet var mot all förväntan svalkande, men behagligt!


Badpojkarna Martin och Jeppa

Skymtar man statsminister Fredrik Reinfeldt?

Därefter körde Sarah mig hem och det fick bli en snabbdusch och snabbt på med kläderna och i väg till frisören. Klippte allt det slitna och nu har jag knappt något hår kvar! Senast jag var så här korthårig var kanske när jag var 14 och det känns väldigt konstigt. Har en mellanlängd liksom. Det är varken kort eller långt och det ser inget vidare ut. Men jag behövde klippa bort det mesta sedan min gamla permanent och då får jag lida genom att se ut som jag gör nu! Blir nog svårt för mig att visa mig offentligt med håret nere. Får se till att lösa det där.
Dagens I-land problem fick ni där!

Efter frisören bar det av till Centralen och tåg mot Hässleholm. Ja ni läste rätt, Hässleholm. Träffade Nikkis vänner och vi började att käka en mongolisk buffe som enligt mig smakade gott. Därefter gick tillbaka till Johannas lägenhet och snackade och drack lite champagne. Sedan beslutade jag, Nikki och Catti att tåget tillbaka till Malmö och stack först till Swing Inn och hälsade på gamla jobbkamrater sedan vidare till Skeppsbron. Bra sällskap var det iaf men Skeppsbron var inget vidare. Skulle dragit någon annanstans men man träffade ju lite gamla bekanter som Mattias, Björk, Nico och Stoffe. Även Fhanér, Klint och Rufus =)


Nikki våran bartender

Vet egentligen inte varför jag lägger upp denna bilden, men jag tyckte
den såg så rolig ut, så jag bjuder på den!!!

Emma visar hur det går till!

Nikki och jag på Swing Inn

Jag och Catti

Idag sov jag länge och det var väldigt skönt faktiskt. Ska nog bara vila idag men vem vet. Det är ju lördag och känslan av att jag kommer gå ut finns där, men ska försöka motarbeta den så länge jag kan.

Nu ska ju ut och sätta mig i trädgården och solen. Givetvis med tredje Stieg Larsson boken i händerna.
Ha en bra dag.

Ps. Idag är det 4th of July och amerikanare firar Independence Day vilket innebär en hel dags supande och fyrverkeri. Ja det är nog rätt skönt att man är hemma ändå!

SVERIGE IGEN

Kom hem på svensk mark i lördags och efter det har det varit full rulle. Efter den långa resan var det bara att slänga av sig mina grejor och packa om, for sedan bar det av till Linköping för att träffa Jessica och Fredriks lilla bebis. Bebisen har fortfarande inget namn och vi far inte reda pa vilka två namn det är som Jessi och Fredrik väljer mellan. Jaha, det är bara att vänta då antar jag. Helgen gick snabbt och vi umgicks mest, käkade glass på Bosses Glasskiosk och åt kebabtallrik på den lokala kvarterskrogen. DET VAR DÅ ALL ACTION BÖRJADE.
En liten flicka i 8-10 årsåldern cyklar lite framför sin pappa på cykelbanan. På vägen kommer där en bil som kör i väldigt hög fart. Flickan börjar svänga vänster över cykelbanan för att köra över vägen. Bilen träffar flickan och cykeln så att en kollision sker (ehh ja det verkar ju självklart!). Jessi sprang snabbare än Michael Johnson gjorde i sina dar och var snabbt på plats. Det verkade som flickan hade ont i ryggen och ambulans tillkallades. Det jag blev mest arg över är att föraren istället för att hjälpa till stod och försökte reda upp vems fel det var. Du har kört på en liten flicka och det enda du gör är att försöka bråka. Ta det lite senare istället. Han var av utländskt ursprung och verkade stundtals lite temperamentsfull.

Efter ambulansen kom så gick vi in och beställde våra kebaber! Mums, har saknar kebab!

På måndag kom jag hem till Malmö igen. Skönt! Träffade TiaMöllan för lite mat, men de flesta ställen var redan fullt så vi satte oss vid en liten pizzeria istället. Det var gott dock. En fyllegubbe gjorde oss sällskap för en stund då han langade upp Jägermeistern ur ryggsäcken och förklarade för mig och Tia att det var hans favorit. Han sa några andra olämpliga grejor till oss men fattade snart det kloka beslutet att lämna oss. Tusan att detta alltid händer haha!
Efter det hade Tia bjudit med mig till U21 EM finalen på Swedbank Arena i Malmö där Tyskland stod som segrare med 4-0. Det var de värda. England spelade som några tafatta höns.
Efter matchen stack jag och Tia och satte oss på Lilla Torg. Tia beställde en Strawberry Daquiri och upplevdeden som mycket stark, jag kunde verifiera detta.
Efter ett tag kom Ralle, Stiffe och Danne och gjorde oss sällskap. Servitrisen sa till Danne att de inte hade en screwdriver. Alla har screwdriver dvs vodka och apelsinjuice. Underhållning på hög nivå.
Efter Lilla Torg beslutade vi oss att gå vidare. Jag och Tia hade samma kläder som vi hade haft på oss hela dagen + att  vi inte sminkat oss på en evighet m.m. Kvällen blev ändå lyckad. Många grabbar från Sveriges U21 landslag var där samt Englands och i stort sett hela Tysklands trupp. De ville ju givetvis fira att de var Europa mästare. Hade jag med gjort!



Bilder lånade från
Tia

Igår träffade jag upp söta Nikki för en liten lunch på Gränden. Mysigt till hundra. Sedan gick vi och köpte nagelgrejor till Nikkis salong och satte oss även och fikade på Lilla Torg där Robin, Katti och Tia senare gjorde oss sällskap.
Tia och jag gick därefter på bio och såg Män som hatar kvinnor! Mycket bra var den. Jag har ju läst ettan och tvåan av Stieg Larssons triologi och jag är helt fast. Har precis börjat på den tredje boken! Jag kan inte klaga på att jag inte håller mig sysselsatt i varje fall!


På Gränden. Bild lånad från Nikki

Nu är det bara gymmet jag måste besöka och det snarast!!!!

Ha en bra dag allihop!