Hotell, hotell och hotell

Ja, det känns som man spenderar rätt många timmar på diverse hotell här i USA. Det ena hotellet konstigare än det andra. Vi sov två nätter i Akron på det skummaste hotellet någonsin. Alla rum i hotellet var formade som cirklar och både väggar och golv var täkta med blommor. Ja, blommar i alla dess skepnader. Där var blommor överallt.
Jag gillade det inte, och jag tror (om inte alla) men att de flesta i laget höll med mig. Eva och Kerstas rum hade en liten mörk vrå. Kersta trodde att där mycket väl kunde gömma sig en mördare eller två....
Usch nej.. Nu sitter jag på ett annat hotell i Athens. Ett mycket normalare och bättre hotell må jag påpeka...
Vi spelade match igår mot Akron. Det stod 0-0 vid slutsignalen vilket ledde till övertid 2*10 min. Även efter de förlängningsperioderna stod det 0-0 och det blev slutresultatet.
Vi dominerade egentligen matchen igenom, men kunde inte göra mål. Typiskt, men så är det ibland.
Känner mig riktigt mörbultad idag, har punktmarkering på mig nästan varje match och har ex antal blåmärken överallt. Men det där med blåmärken har alla andra i laget, så jag ska inte klaga allt för mycket. Det är så fotboll spelas här. Aggressivt och tufft!

Idag ska vi inte göra något speciellt. Hänga på hotellet och vila upp oss inför morgondagens möte mot Ohio University, ett lag som ska vara bättre än gårdagens lag. Matchen spelas mitt på dagen när det är som varmast, så jag ser INTE fram emot det så mycket. Här är fortfarande över 30 grader och det är höst och oktober!
Jag trodde inte att jag skulle längta efter lite mer kyla så mycket som jag gör nu faktiskt!

Saknar er alla där hemma, Mamma, Jan, Nisse, Pappa, syster m. familj, bror m. familj, vänner och gamla arbetskollegor.
Tänker på er varje dag mer eller mindre. Undrar hur ni alla har det! Ser fram emot att se er igen. Om ca 2 ½ mån!
Fortsätt att kommentera!