Felhörning

Ja de senaste två dagarna har gått snabbt.

Måndagen sov jag bort.
Igår träffade jag
Tia och Klaren i stan, träffade dock bara Tia snabbt över lunchen, sen var hon tvungen att sticka tillbaka till skolan. Då var det bara jag och Klaren kvar, men det var inte så illa som det låter (skämt haha)!
Dagen spenderades i stort sett i stan där julklappsshopping för Klarens del stod på schemat. Inte orkade hon leta efter några julklappar inte, utan det var jag som fick leda oss in i affärerna! (latmask haha).
Därefter stack vi till Stadsbiblioteket(!) då Sara behövde låna Anne Franks Dagbok på engelska. Efter många om och men hittade vi den. Klaren kände sig yr och illamående över att befinna sig inne på biblioteket. Jag däremot är ju så van vid den miljön så jag kände mig mer som hemma!!!
Vi begav oss mot min bil som stod parkerad inne på P-Huset Anna. Där började min första otur för dagen (jag väntar på den där oturen varje dag suck). Jag ställde mig vid bommen där man tar sig ut, stoppar in mitt kort och där står OGILTLIGT KORT. Jag torkar av det en gång och sätter in det igen - samma sak händer. Jag upprepar processduren ex antal gånger men maskinen ger mig samma meddelande gång på gång: OGILTLIGT KORT.
Kyss mig i röven tänkte jag, detta måste jag väl för bövelen kunna fixa. Letar febrilt efter någon lapp-lisa som skulle kunna hjälpa mig...till slut fann jag deras fikarum och desperat som jag var tvekade jag inte en sekund på att knacka på. En lapp-lisa öppnar och jag berättar om min situation. Hon leder mig mot ett annat kontor där en tjej slår in mitt kortnummer. De frågar mig åtaliga gånger om detta är kortet jag använde när jag parkerade. Jag svarade: JA, detta är det enda kort jag har. (Vaddå jag är inte i USA längre där man har sådär 3 stycken kreditkort).
Till slut var det klart och de lyfte bommen så jag kunde bege mig ut, freedom at last!
(ps: hade detta hänt för några år sen hade jag fömodligen gråtit ihjäl mig, kissat på mig alternativt ställt bilen och gått därifrån .ds

Idag träffade jag Vivi och Klaren i stan för en frukost/lunch på Espresso House på Davidshall. Vi diskuterade allt möjligt som vi alltid gör. På något sätt kom jag på ett passande ord för en typ av person, felhörning - därav min tjusiga rubrik. Några detaljer går vi inte på här, men kul var det!
Mysigt och helt underbart att träffa Vivi igen! Dock var jag tvungen att sticka lite innan 13.00 då jag hade tid hos frissan. Yes, jag har äntligen slått till. En (våg)permanent, inget tantkryll alltså. Mer vågigt. Jag gillar det starkt. Bort med mitt raka platta tråkiga hår.

Nej, nu känner jag den ljuva doften av Korv Stroganoff som mamma tillagar i köket, måste passa på att sno en rå falukorv bit eller varför inte två?

Du gamla du fria

Ja nu är jag hemma... Skönt var det, men bara efter jag vaknade upp från min koma. Jag sov så djupt men det var behövligt då jag sov max 1 timme på flyget.
Det var underbart att träffa mamma igen. Jösses var längesedan det var.
Och Nisse, min lilla hund... Dig har jag saknat en massa också. Det var nice att sova med dig igen hihi. =)

Ikväll lär jag väl göra ingenting, är fortfarande sömnig så jag vet att om jag lägger mig i sängen igen, så somnar jag. Garanterat!!

Varför kommenterar ingen längre? Puh...
Kort inlägg jag vet, men John Blund har nog bestämt sig för att jag borde gå och sova igen. Eventuellt sa jag.

"Have you been here for 10 hours?"

Haha, jadu... nu befinner jag mig aterigen i biblioteket, mitt andra hem for ovrigt. Inte gor jag nagot nyttigt inte, jag borde plugga till mitt sista slutprov som borjar om 40 minuter, men jag ansag att blogga var viktigare!

Det har varit en tuff vecka det har.. Pluggande och andra trakiga handelser som vi inte orkar skriva ner har. Dock kanner jag som vanligt: "What doesn't kill me can only make me stronger!" Kanye, en bra kille det dar!
Jag har fjarilar i magen, ohhh josses, jag ar snart i Sverige igen och ahh vad jag langtar!

Igar befann jag mig i kallaren nastan hela dagen och kvallen/natten. En av killarna i korridoren gick igenom for 111 gangen den dagen och fragade "Have you been here for 10 hours?" Jag svarade: "Nope, but for 9".
Han vickade pa huvudet med ett leende pa lapparna och gick sedan sin vag. Trevlig kille den dar Rodney!

Jag har sa mycket jag maste gora idag. Packa till exempel. De slanger ut oss fran rummet ikvall kl 19.00 sa om jag inte har packat klart da sa far det va sa. Eva och jag maste spendera resten av helgen hos vara lagkamraters hus. Trevliga tjejer det dar.

Usch nej, en sista blick pa mina note-cards och jag ar redo att ta mig an det SISTA provet!

Simma lugnt allihopa, ar i Malmo igen pa mandag!

image527

Hiveka Horitz... Tisdag ar det fika, javisst!

All I want for Christmas is you!

Fick ett samtal från min mor och Jan igår. Blev jätteglad och det var kul och skönt att få höra deras röster igen! Mamma sa att hon längtade efter mig och det sa även Jan. Och tro det eller ej, jag saknar dem också!!!

Mamma ville att jag skulle lägga upp bilderna från vår lilla julfest vi hade. Så, eftersom jag är en så snäll dotter som jag är så ska jag genast ta och göra det!
Notera de brända kakorna på andra bilden och notera även den sista bilden där vi har klätt ut oss i julekläder inför ett styrketräningspass. Vilket härligt gäng alltså!!!!!



Merry Christmas!

Ville bara påminna alla vänliga själar där ute att jag kommer hem om 9 dagar!!!!!!!

Vi hade julfest igår med tjejerna från laget. Resultatet var lyckat. Vi bytte juklappar och åt en massa. Drack vin och pratade non-stop. Jag trivs verkligen superbra i detta laget. Tjejerna är vänner för livet!

Kort inlägg. Massa plugg - har finals hela nästa vecka!


 

image507




 


I girl gotta do what a girl gotta do..

Jaha, då var det december igen! Vart tusan försvinner tiden? Är det så att sekunderna går snabbare efter varje år eller? Ja för detta året har gått i skrämmande fart!
Sitter just nu i mitt rum och degar... Bredvid mig sitter min gigantiska blåa noshörning som jag fick av Davis, givetvis är den inte riktig utan det är ju bara ett gosedjur! Stor är vad den är och den tar upp halva min säng, men den måste ju också ha någonstans att sova, inte sant?
Nu är det inte långt kvar tills jag kommer hem, det ska bli så underbart att träffa alla igen!

Så vad har hänt på Miami University sedan jag senast bloggade? Ja för att vara riktigt ärlig har jag ingen aning.. Jag spenderar de flesta timmarna i biblioteket så ja... vad resten av alla 16 000 studenter gjorde har jag ingen aning om... (förutom de som gjorde mig sällskap i bibblan förstås!)
I fredags firade vi av våra två seniors i laget och det var riktigt trevligt, middag, fest och utgång.


I lördags fick jag och Eva låna en tjej i lagets bil och vi körde in till Dayton för att träffa Hersley, yes ni läste rätt... Hersley... Jag har inte träffat Patrik på aslänge så det var riktigt trevligt att se honom igen.
Historien bakom det hela är ganska rolig. Patrik ringde mig på fredagskvällen när vi festade. Lite salongsberusad som man var blev man ju jääääättte glad för att Patrik ringde. Patrik frågade mig genast om jag bodde långt i från Dayton.
Jag: NEJ, ca 45 minuter...
Patrik: Ok, jag är här just nu... du borde komma och hälsa på mig imorgon!
Jag: Jag kommer, om jag kan fixa en bil.
Sådär, då var det bestämt... Fick låna Danielles bil och tanken på att köra här gjorde mig genast lite små svettig... Automatare och dessa vägen + att jag inte kört en bil på 4 månader. Dock gick det bra.. förutom när vi blev lite vilse på vägen hem!!
Vi käkade lite och satt mest och pratade gamla minnen och hur vi har det just nu.. Riktigt skönt att se dig igen och lycka till med hockeyn!


Söndagen spenderade jag i biblioteket kan man säga, var där i 6 timmar iallafall.. Eva var där med och då känns det alltid lite lättare...

Nej hör ni, nu borde jag ta och lyfta på mitt runda arsle och bege mig in till duschen.. Känner själv hur jag stinker svett efter dagens styrketräningen. Därefter blir det mat och biblioteket... Åhh vad jag älskar skolan!

Kommer hem den 17e december, var beredda! För jag lovar er att jag kommer göra Malmös gator osäkra igen!
Det var allt, tack och hej!


image505

Jag, Jaclyn och Eva i fredags!

image506

Nya kärleken!