You can't say no to me

Jaha, gårdagens match var ju rolig, förlust igen och åter igen var det rättvist.
Vi förlorade med 2-1 över ett lag som var riktigt dåligt och vi var ännu sämre!
När ska vinden blåsa vår väg? Förhoppningsvis imorn...

Idag hade vi träning på förmiddagen. En lugn sådan. Skönt!
Därefter stack jag och Eva och käkade lunch. Vi stack in om några affärer "uptown" och införskaffade lite Miami University saker. Jag köpte en vit hoodtröja, en grå t-shirt och ett par vita basketshorts (= riktigt bekväma!).

Kom alldeles nyss hem från vår football game där våra football-grabbar äntligen tog hem en vinst! Denna gången stannade vi hela matchen och det var en härlig stämning på läktaren!
Ikväll blir det väl antagligen lugnt, match imorgon. Är dock väldigt ledsen att jag missar football festen ikväll. De lär väl festa som aldrig förr och det känns riktigt surt att missa faktiskt! Attans.....

Här är förresten några bilder på mig och Eva och några andra från laget, från förra football matchen!

image461

image462

image463

image464

image465

image466

image467

Quizz, exams and a litte bit of acting

Skolan rullar på i full fart, Det är redan torsdagkväll här (kl är 19.45 här just nu).
Jag har hunnit med att göra ett prov denna veckan samt två quizzes och även fått agera lite (ja, spela teater).
Jag pratade med min syokonsulent här på skolanför några dagar sedan angående min geografi-klass som jag ville hoppa av.
Hon la till en annan klass, vilket innebar att jag äntligen kan "droppa" geografin. Min geografi-lärare pratade fruktansvärt snabbt och han pratade heller inte engelska. Engelska är vad alla andra sa att det var, men för mig var det ett språk från en annan värld. Varje geografilektion satt jag som ett frågetecken (vilket jag ofta gör i och för sig). Det förvånar mig faktiskt inte om jag har smeknamnet "Frågetecknet" i den klassen. Så fort vår lärare frågade klassen om vi förstod, så sa alla "JA" - för att därefter titta på mig.... och ja, givetvis så förstod ju inte jag..... Men nog om den klassen, den är borta och jag är nöjd!

Satt och skummade igenom vår hemsida för nån dag sen och såg till min stora förtjusning att våra bilder var uppe...
När jag klickade på min profil var jag mindre glad. Bilden på mig var jag inte riktigt nöjd med. Jag tror att folket som tittar på min bild blir nog smått förvånade. Vaddå svensk? Hon är inte svensk.. hon är kines!!!!!!!!!
Kolla på ögonen mina... Ja inte ser man att dem är blå inte! Har jag några ögon överhuvudtaget haha..... USCH!


image460


Nu har jag inte tid att skriva mer, för en gångs skull ska jag inte göra några läxor. Jag och Eva ska förhoppningsvis hitta på något trevligt ikväll. Dock blir det lugnt eftersom vi har match imorn och på söndag! Önska oss lycka till!
Uppdaterar så fort jag har tid, och glöm inte att kommentera! Det gör mig så glad!!!


Party like a rockstar

Det här med att uppdatera är svårt. Att hitta tiden och orken i varje fall.

Som ni säkert förstår har vi hunnit med en del festande under tiden jag varit här. Mycket "hemmafester", har bara varit ute 2 ggr.

Helgen som gick var händelserik. Vi åkte till Michigan i torsdags och mötte University Of Michigan på fredagskvällen. Vi förlorade med 4-0 och vi var faktiskt inte ens i närheten av att göra ett mål. Tråkigt på ett sätt, men samtidigt så gör det inte så mycket då Michigan tydligen är ett Topp-10 lag i USA.
Vi kom hem på lördagen och den dagen gick väl mest åt till sömn och upphämtning, för igår söndag var det match igen mot Xavier i Cincinatti. Den matchen vann vi med 1-0. Matchen spelades på konstgräs i närmare 35 graders värme.. Under dem förhållanderna kvittar det hur mycket vatten du har druckit, du blir trött och yr i vilket fall som helst..
På kvällen stack jag och Eva hem till Paul (från vårt football-team). Pluggandet var syftet och så blev det verkligen. Paul skrev Evas arbete och jag satte mig i en stol och pluggande till mitt kommunikationstest jag hade idag (ps. det gick väl helt okej.) Eva stack väl hem runt 2 tiden, men jag satt kvar i samma stol till klockan 5 på morgonen.
Det var jätteroligt att gå till min engelsklektion klockan 8 där jag skulle hålla en presentation kan jag meddela.
NEJ!!!!

Eftersom jag är så dålig på att uppdatera får ni några bilder från lite olika fester!

124548-455
Jag och Sara Howland

124548-454
Ser ni vad vi föreställer? Javisst, frågetecken såklart haha
Jag, Howland och Danielle Hays


124548-453
De internationella i laget, Krista vår kanadensiska målvakt, Eva och jag!
(om ni undrar vad jag håller så är det Evas nyinköpta hårspray!)


124548-452
Jag och Matt
(Cincinnati Bengals (football) hade spelat match och vunnit, därav våra fina utstyrslar!)


124548-451
Brent och jag dummar oss

image458

Eva blev asshole när vi spelade =) (ett kortspel)

image459

På hockeyfest med några i laget



(PS: Eva äter TWIX varje dag, gärna två!!!)

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Det uttrycket kanske inte stämmer alltid, men jag hoppas att det gör det i detta fallet.
Av någon underlig anledning har blogg.se inte fungerat särskilt bra för mig här. Har inte kunnat uppdatera m.m.
Det har hänt massvis med saker sen jag senast skrev, vet knappt var jag ska börja.

Jag tror faktiskt jag börjar med vår NY-resa. Vi flög till NY på onsdagen och anlände relativt sent på kvällen. Vi bodde på ett litet hotell nåt kvarter från Times Square i centrala NY. Då vi anlände så sent hade vi inte särskilt mycket tid till att göra något, däremot åt vi middag på Hard Rock Café. Självklart köpte jag en t-shirt när jag väl var där.

På torsdagen var det träning mitt i centrala NY på en konstgräs plan (se bild på planen nedan). Mitt på planen låg uteliggare och det kändes lite småkonstigt att bara inkräkta på deras "hem", men de verkade inte ha något emot det. De gick och la sig utanför planen istället. En del uteliggare satte sig på en bänk och tittade på.
Efter träningen var det sightseeing. Vi satte oss på en röd dubbeldäckarbuss och det var först då jag fattade att jag verkligen var i NY. Vi fick se Empire state building, Trump Tower, FN byggnaden, China Town, Little Italy, Madison Square Garden, Brooklyn Bridge, Rockefeller Center, färjorna till Long Island m.fl.
Vi fick i stort sett göra vad vi ville den dagen. Jag och några av tjejerna i laget valde att spendera mycket tid i China Town och Little Italy. Chinatown är något man alltid har hört talas om, men nu har man verkligen upplevt det. De falska märkesväskorna, solglasögonen m.m. kryllade i varje affär. Asiater överallt och även en del fiskaffärer med levande skaldjur, bläckfiskar m.m. Stanken kunde man ju dock vara utan.

Fredagen innebar vila och läxläsning och på kvällen var det helgens första match mot Columbia. Vi förlorade med 2-0, inte helt rättvist faktiskt men de satte sina chanser till skillnad från oss. Efter matchen orkade vi inte stanna uppe så länge, så vi gick och la oss tidigt.

Lördagen var ingen vanlig dag, det var min 21-årsdag!!! Att fylla 21 år är stort i USA för er som inte vet det. Det är då man har den lagliga ålder inne för att dricka alkohol.
Dock blev det ju inget festande denna dag. Det var det åter träning (på samma plan som torsdagens träning) och sedan hade vi hela dagen fri till att göra vad vi ville. Jag, Eva, Hardek och Krista begav oss till en pub där jättemånga svenskar och danskar samlats för att se EM-kvalmatchen. Vi stannade inte särskilt länge då vi inte ville förlora värdefull shoppingtid. Krista lämnade oss ganska tidigt men vi andra 3 fortsatte vår färd på NYs gator. Vi gick nog ca 100 "blocks" den dagen. Det blev inte så mycket shoppande, kom dock hem med två a-linjeformade jeans-skjortor (svårt att förklara), en Junkfood t-shirt, en Ninja Turtles t-shirt (haha jag vet!), ett bälte och lite annat smått och gott.
Efter en lång dag stack vi iväg och åt på en italiensk restuarang. Jag fick tårta som efterrätt eftersom jag fyllde år och jag var väl ganska nöjd med det må jag säga.

Söndagen var det återigen dags för match. Vi åkte i väg för att möta St Johns, ett lag som jag fått höra skulle vara riktigt bra. Matchen slutade 2-1 och jag gjorde vårt enda mål. Vi tog ledningen i andra halvlek men ca 1 min efter vår mål kunde St Johns reducera och 1-1 var ett faktum. St Johns tog sedan ledningen i slutet av matchen efter en liten försvarsmiss från vår sida. Efter matchen duschade vi och begav oss till flygplatsen. Där fick vi sitta i ca 4 h innan vårt plan skulle gå. Lite dåligt planerat enligt mig, men men..

En helt underbar upplevelse att få besöka New York. Jag älskade staden, den hade allt det där lilla charmiga som en stad ska ha, multikulturell och spännande. Dock får New York ett minus för alla soppåsar som låg slängda på trottoarerna, stanken kunde jag som sagt varit utan.

Se New York i bilder i föregående inlägg.

New York i bilder


Hektisk helg

Idag är det måndag. Men här borta är det inte vilken dag som helst, det är Labor Day.
Om jag ska vara ärlig så har jag inte brytt mig om att fråga vad detta är för helgdag och varför. Jag är bara glad och tacksam att det inte var någon skola idag.

Igår spelade vi vår andra tävlingsmatch mot University of Cincinnati. 1-1 blev det och det får vi väl vara nöjda med. Vi låg under med 1-0, men gick ut som ett nytt lag i andra halvlek och lyckades iallafall sätta 1 boll i nätet. Det var min anfallskollega Julie som gjorde vårt mål.
Värmen var fruktansvärd. Vi spelade kl 1 PM, vilket är den varmaste tiden på dygnet här. Solen gassade på och vi spelade på konstgräs. Konstgräset nästan kokade så varmt det var. Något som dock kokade var mina fötter. Mina kära små tassar är nu fulla med små blåsor som gör ont. Inte nog med det, det första vi gör idag är att gå ut och träna på konstgräset. Puh, jag trodde jag skulle dö. Vi tränade samma tid som matchen var igår. En icke-favorit i repris med andra ord. Sist men inte minst ska vi spela båda våra bortamatcher i NY på konstgräs.
Ni förstår hur mycket jag längtar till dem två matcherna va?? Oh ja!

På tal om New York så är det endast två dagar kvar. Vi åker på onsdagkväll. Jag blir alldeles pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Shopping, alla byggnader, all historia, alla människor med mera.
Knip mig eller något..... Tack, det var ingen dröm!!!!! Detta är på riktigt.


Nu ska jag väl återgå till lite vettigare aktiviteter än att blogga, tex läxor. Öh detta kunde gott vara en dröm......

Titta vad man hittar om man bara letar

Jag var flitig och hittade lite bilder från matchen igår. Om du undrar hur den gick? Läs föregående inlägg!

124548-405
Jag under line-upen

124548-404
Nationalsången

124548-403
Våra underbara fans!

124548-402
Actionbild. Jag till vänster och Jessica till höger (i rött)

124548-401
Fansen igen!

124548-400
Danielle Ward

124548-399
Jodi in action



Vinst!

Spelade vår första tävlingsmatch igår. Vi kunde inte inleda vår säsong bättre än det vi presterade igår.
Vi vann med 5-1 över Morehead State. Jag gjorde två mål och två assist! Bra utdelning det där faktiskt.
Så himla skönt att få sätta dit den igen! Satte 1-0 målet (som var halvleksresultatet) och 4-1 målet.
Vi hade en underbar publik som hejade på oss. Några av killarna som hejade på oss under hela match var målade i röd färg med vita bokstäver där det stod: GO MIAMI (varje kille hade en bokstav var).

Idag blir det vila. Vi har match imorgon igen. Denna matchen ska tydligen vara betydligt tuffare eftersom motståndet sägs vara bättre.
I övrigt händer det nog inte så mycket mer idag faktiskt. Vila och bara hänga med lite folk!
Hoppas ni alla har en bra helg, och glöm inte att kommentera så att jag vet att ni följer min blogg!
Kramar!

image398


Jag och Eva efter gårdagens match! Nr 14 och nr 4.

(Till Jojo som undrade om jag själv valde nummer så är svaret nej, jag fick detta. Lite konstigt känns det, för jag har alltid förknippat nummer 14 med dig! Hihi)