In the end only kindness matters.

Ater igen far denna fina fras en hedrande plats som min rubik. For er som inte vet var det kommer ifran sa ar det fran en lat som jag tycker valdigt mycket om Jewel - Hands. Youtuba den vet jag! Kanske inte ar for alla smaker, normalt satt inte min egen, men det ar nagot med denna sangen som gor att jag alskar den. Meddela garna vad ni sjalv tycker om dem!

Nog med det. Forsta veckan av skolan ar avklarad och det ar minst sagt forvirrande att borja plugga igen. Jag gillar inte det dar med laxor och dylikt. Jag hade kunnat ga pa college i 10 ar om jag bara behovde narvara under lektionerna och sedan ha resterande del av dagen fri. Men ack nej sa kan det ju inte vara, hur inkompentent hade varlden varit da? Kul att plugga? NEJ. Bra att plugga? DET BASTA DU NAGONSIN KAN GORA FOR DIG SJALV OCH ANDRA.

Fotbollen gar bra. Vann senaste matchen mot Eastern Kentucky med 3-0. Sjalv spelade jag bra men inga poang denna matchen. Dock hann jag med att missa en straff-spark. Inte bra det ni, men jag hade aldrig lagt den om vi inte hade haft ledningen med 3-0 redan. Straffar ar mitt personliga spoke. Varfor jag la den? Den fragan undrar jag med svaret pa.
Efter matchen hade vi var arliga "end of season party" for att fira att forsasongen ar slut. Mycket lyckad kvall och vara freshmen tjejer (forsta ars tjejer) har kommit in bra i laget och laget i helhet ser bra ut och kommer valdigt bra overens.

Denna veckans traning har varit riktigt hard. Lopning och massa lopning med boll har varit det vi jobbat mest med men aven lite hornor och frisparks kombinationer. Anledningen till att vi har haft sa hard traning denna veckan beror pa att vi har haft hela helgen fri fran fotboll! Fest och avslappning stod pa schemat da vi inte komma ha en enda ledig helg forran November!

Ikvall blir det plugg for hela slanten!

Nedan kommer lite bilder fran festen och annat:




Sommar aktivitet

Efter en lang loprunda i somras ringde en killkompis till mig, Dustin, och berattade att hans systerson Devin var i Oxford med honom. Dustin tyckte att hans systerson var for kaxig nar det gallde fotboll. Han berattade att det fanns en tjej som han kande som skulle kunna vinna over honom i en 1 mot 1 match. Devin trodde ju givetvis inte pa det sa Dustin lat mig overtalas och i nasta skede var vi ute pa var traningsplan och skulle lira trots mina trotta ben!

Dustin filmade och gjorde en liten film som han la upp pa Youtube.
Forsok att inte skratta allt for mycket haha!







Sista veckan innan skolan borjar!

Hej igen allihop!

Matchen i fredags vann vi med 3-2. Inget mal men en assist blev det! Dessa poangen raknas dock inte eftersom de endast ar traningsmatcher.
Pa fredag borjar sasongen pa riktigt och jag ser fram emot det! Vi moter Louisville borta och de ar ett av de basta lagen i college fotboll sa de ar alltid roliga att mota!

Har antligen fatt ordning pa mitt rum. Var pa IKEA haromdagen och kopte byra och nattduksbord. Dock kan jag meddela alla har att jag aldrig kommer att skruva i hop nagra mobler sjalv i framtiden. Det var min forsta och sista gang. Betalar hellre nagon att gora det! De som kanner mig bra vet att jag inte har nagot bra talamod. Manga kanske sitter och tycker att "jamen det maste val vara ett bra satt att jobba med talamodet". NEJ sager jag. Det ar inte vart det, svettas, hogre blodtryck och manga svordomar. Nej, vill jag jobba med mitt talamod sa borjar jag lagga pussel.

I ovrigt sa marker man att fler och fler studenter borjar flytta in pa skolomradet. Skont pa ett satt, mindre skont pa ett annat satt da jag markligt nog gillar den tysta tomheten.
Blandade kanslor infor pluggandet men det blir nog bra till slut ska ni se! Pa mandag borjar en ny termin.

Hoppas alla har det bra dar hemma!



Lite tid over

Nu sa hade jag antligen tankt att blogga lite. Forsasongen ar i full rulle och det ar bara trana, ata, sova som galler.
Preseason har gatt bra hittills. Klarade fitness testet galant och sprang aven in i ett nytt personligt rekord, inte illa for mig som slappnade av lite val mycket de sista veckorna innan vi val borjade!
Vara styrketester gick aven de bra! Klarade alla mina max i stort sett och behovde darmed inte springa ett ytterligare fitness test (for tro mig, det hade nog inte gatt lika bra!).
Styrketrana i denna miljon gor det bara roligare och lattare att styrketrana (se bilder nedan, klicka pa dem for forstoring).




Vi hade en traningsmatch i mandags mot ett Kanadensiskt klubb lag. Det var manga yngre tjejer i laget, men de var valdigt duktiga faktiskt. Vi vann med 4-0 trots nagot hojdarspel fran var sida. Det marktes att det var forsta matchen for sasongen och att vi var rejalt tunga i benen av all traning, lopning och styrketraning. Sjalv lyckades jag gora ett nick mal. Det hander inte sa ofta sa det var lite roligt.

Innan jag var tillbaka i Oxford besokte jag Nate i Cleveland, en kompis som nyss tog exam fran Miami. Det blev utgang i downtown Cleveland en kvall (dar jag var det enda kvinnliga sallskapet som vanligt), Cleveland Indians match (baseball!), graduation party/middag, mini-golf och tva dagar pa Cedar Point som ar, om inte den storsta, sa bland de storsta nojesparkerna i varlden. Om ni tror att ni har akt karuseller forr sa borde ni tanka om. Denna parken har bland de hogsta, snabbaste och galnaste berg och dalbanorna i varlden och det var langesen jag hade sa roligt! Vi besokte aven vatten-parken som lag intill och akte hel galna "water-sildes". Tog inga bilder darifran eftersom jag inte ville tappa eller ha i sonder min kamera, men jag tankte lagga upp nagra fran Cedar Points hemsida sa ni kan se hur de ser ut ungefar!
Bilder fran Cleveland:








Pictures from cedarpoint.com

Har fick ni nagra exempel. Nu ska jag lagga mig och kolla en film och sedan forsoka ga och lagga mig tidigt.
En jobbig dag imorgon vantar.
Match pa fredag, forhoppningsvis uppdaterar jag kort efter den. (dvs i helgen om jag har tur!)