Det här med bilder

Några dagar innan flytten satt jag och brännde över alla mina bilder jag hade på min gamla dator på skivor. Det resulterade i 15 skivor fulla med bilder. Inte nog med det! Jag hade raderat ex antal 100 bilder som jag ansåg att jag kunde vara utan. Jag undrar över det exakt antalet bilder som jag verkligen brände. Tror att jag får ta och räkna igenom dem där en dag.. 
Sitter på jobb och jobbar för fullt. Har nyss haft lunch och tanken över att detta är min sista dag på jobb har slagit mig, men aldrig sjunkit in. Jag har jobbat här i snart 1 ½ år och lärt mig otroligt mycket. Snart dags att börja tömma skrivbordet. Skumt, men ändå en sorts lättnad.
Jag är redo för en ny värld med nya äventyr!!!!!!!

Igår var det träning och därefter träffade jag Tia, Klarén och Jojo på Möllan för lite mat. Tia åker till Kanada på onsdag så henne hinner jag inte träffa förrän vid jul. (Jo, eventuellt på
Tisdagsklubben ikväll). En massa snack och god mat. Jag erhöll även en pappersros av en kille som "tyckte jag var snygg" haha. Tia fyllde denna pappersros med peppar och tvingade denna kille att lukta. Han märkte ingenting, jag undrar om han har något luktsinne överhuvudtaget!?


Jag fann en bild från höstens maskeradfest. Jag var Sandy i Grease och var relativt nöjd med outfiten haha. Detta året kommer Halloween firas i USA. Halloween-helgens ursprungsland och många amerikaners favorithelg. Skrämmande men förväntantsfullt!
124548-336

Old yellow bricks, love's a risk

Sitter och lyssnar på ipoden mellan samtalen på jobb. Trevligt må jag säga, dock hinner jag inte lyssna på en hel låt innan det ringer. Enda låten jag hann lyssna på var Arctic Monkeys - Old yellow bricks, så jag är nöjd!

Lägenhetsstädningen blev klar igår och nöjd är rätta ordet för att sammanfatta mina känslor.

Dock måste jag nämna några saker som hände under lördagens flyttning.
Tia var med och hjälpte till. Hon upptäckte en plats hon aldrig tidigare besökt - Spillepengen. Denna återvinningsstation imponerade starkt på Tia. Hon tog i ännu hårdare när vi tömde skåpbilen, hon verkade gilla att slänga ner saker i de stora containrarna. När vi till slut hade tömt skåpbilen kallar Tia på mig: "Titta här" och så pekade hon ner i containern, när jag tittar ner ser jag alla saker vi slängt. Tia tittar leende på mig. Jag tror att hon var stolt över allt hon hade slängt och hur fint det låg nere i containern. När vi står och tittar ner pekar Tia på en man som ska tömma någon påse, jag vänder mig om och svisch får jag ex antal gruskorn i ögonen... Irriterad som aldrig förr sätter jag mig i bilen och bränner av ex antal svärord för att stilla min smärta, Tia bara ler. Hon är söt den där Tia.
När vi sedan begav oss till min pappa för att dumpa av lite grejer hände en annan sak. Där satt en hund som jag gick förbi, hunden gav ifrån sig några tysta voff, jag svarade med voff voff och hunden blev helt vild. När jag berättade för Tia vad jag nyss upplevt ville även hon prova att prata med hunden. När vi gick förbi klämde Tia till med ett woo (inget voff), hunden vände sig om och svarade snabbt  med ett vänligt voff tillbaka. Tia är numera kvinnan som kan tala med hundar.

Satt och tittade på lite bilder från Magaluf när jag hittade en underbart fin bild (egentligen många) på mina flickor Sara och Vivi.
Jag saknar er jättemycket och kommer sakna er ännu mer när jag flyttar, men ni måste komma och hälsa på mig!

image335

Flytt, flytt och flytt

Usch det där med att flytta är inte min grej. Packa ner, slänga, bära m.m. Det är inte roligt och det är lite ångestfyllt. En del av mig vill bara flytta och komma iväg, medan en annan del av mig vill stanna kvar i min trygga lägenhet och fortsätta jobba på samma trygga jobb. En trygg tillvaro helt enkelt. Men den där vanliga vardagen är inte den som får mig att utvecklas, det är inte den som skaffar mig livserfarenheter. Nej, det är den där andra spännande och intressanta världen. Den man besöker utan att ha någon vetskap om vad man egentligen ger sig in på. Det är den som skapar mig livserfarenheter, det är den som får mig att utvecklas som person, förhoppningsvis till det bättre.

Dagarna och helgen har gått åt till att packa, slänga och flytta. Jag har flyttat ut ur min lägenhet och bor hos päronen igen. Tills jag åker den 9e augusti givetvis.

Palm tittade förbi i onsdags och lämnade några avskedspresenter, ett par rutiga herrboxer - perfekta att sova i och två par björn borg-boxer. Tack vännen! Han fick även utstå att "hjälpa" mig och tvätta. Efter tvätten begav vi oss upp i trappen där vi mötte en desperat granne till mig som behövde hjälp med att bära ner en stinkande soffa hon hade i lägenheten. Javisst sa jag, vilket man nästan ångrade efteråt. Att bära en tung soffa från fjärde våningen var ingen hit, men ut kom den och dagens insats var gjord. Palm tittade bara på...... Haha!

Som sagt helgen har bara bestått av flytt, men igårkväll tog man en liten paus från det och stack ner till Trelleborg tillsammans med Lalla. Vi mötte Tess, Vicky och Patrick för senare utgång i Hullan.
Magasinet "is the place to be" i Trelleborg och in gick vi. Mensah och jag blev polare direkt och regerade dansgolvet. Tess och de andra drack gratis sprit men jag var lugn. Ralle min gamle klasskamrat och vän tittade förbi och gjorde mig och Mensah sällskap på dansgolvet.
Ralle var till och med så hygglig att han körde mig hem till Malmö sen. Kan inte tacka honom tillräckligt för det!

Nu är det städning i lägenheten som gäller. Jag uppdaterar så fort jag kan!

Ångesten hälsar på idag

Inledde min dag med att vakna upp i ångest, ångest över att vakna för sent. Jag skyndade mig upp till toaletten, kastade lite vatten i huvudet och började leta kläder att ta på mig. Springer mot kylskåpet för att se om där finns något att äta (som där förövrigt inte finns och som dessutom är sönder, allt i kylen fryser till is!).
När jag sedan tar mig ut i det stora rummer igen upptäcker jag till min stora fasa att klockan bara är 4.30 och inte 6.30 som jag normalt går upp...
Fråga mig inte varför ångesten trängde på, jag vaknade ju inte ens till mitt alarm. Jag tror bestämt att det var någon galen dröm som spökade igen. Jag slängde mig i sängen och somnade nästan lika snabbt som jag vaknade tidigare.

Hoppas dagen blir lite bättre än ösregnet som just nu råder. Jag vill ha sommar, sommar och sol.


Beckham hysterin fortsätter...

Ända sedan familjen Beckham anlände till Los Angeles har det varit en ända stor hysteri kring paret och familjen. Deras nära vänskap med familjen Cruise har uppmärksammats och medierna i USA har nästan aldrig varit så tokgalna i någon annan familj än just Beckhams.
Läste nyss den nya nyheten om Lindsay Lohans planer. Hennes plan är att förföra David Beckham och dessutom slagit vad om det med sina vänner. Denna Lindsay, som om hon inte har annat att tänka på. Hon kanske borde ta itu med hennes drogproblem istället för att tråna efter en gift trebarnspappa.

Läs artikeln här


image334

Bild: Aftonbladet

Simpsons

Jag föll för trycket och gjorde mig en egen simpsons figur!
Hade inte tillräckligt mycket tid så jag är inte helt nöjd med resultatet men den duger!
Lik mig eller?
Gör er egen figur på simpsons-filmens egna hemsida!

image331

Uppträde Trygg-Hansa

Jag bjuder på denna videon. Lite skönsång på Trygg-Hansas årsfest september 2006. Jag och Marco valdes till frontsångare. Inte helt illa va? Dock är denna endast 1 min, hela vårt uppträde gick väl på en kvart! =)
Njut av skönsången!



Nya tag

Mitt stressade liv tar aldrig slut känns det som. Har börjat jobba och träna igen och plötsligt känns det inte som att man har någon tid över till annat. Den lilla tiden jag har, kommer nu gå åt att packa. Hela min lägenhet ska tömmas och det är först nu jag har fattat att jag verkligen ska flytta. Min söta lilla etta kommer vara någon annans. Usch, vill inte tänka på det.
Dock ska jag befinna mig i USA - möjligheternas land. Jag kommer vara ex antal upplevelser rikare och jag kan inte ens ana hur denna resa kommer förändra mig.

Min förkylning ger sig inte och jag känner mig ständigt trött. Varje tagentknappning känns som en ansträngning. Och tanken på att vi ska springa mördarbanan på träningen ikväll gör mig ännu tröttare. Efter träningen ska jag rensa lite ytterligare bland alla mina ägodelar. Rensningen jag och mamma gjorde igår kväll ledde till 3 tunga sopsäckar som ska slängas, och då har vi knappt gått igenom 1/10 del känns det som.

Helgen sveptes förbi, Lalla och jag stack till Möllan i lördags för att avsluta kvällen på KB. Mycket folk och lika mycket ös som alltid. Träffade Christine utanför och det var alldeles för längesen jag träffade henne. Hon var söt.

Är det någon som ställer upp som flytthjälp tar jag gärna emot den hjälpen!!!!

image330

So long goodbye. Saknar dig vivs!

Äntligen klart... nu åker jag! PÅ RIKTIGT

Precis som det står ovan. Resan till Ohio, Usa är äntligen bokat. Efter ca 1 års arbete med papper, test m.m. är det klart. Jag och Eva åker...............................................................
För er som inte vet varför jag åker till USA är det p.g.a. min fotboll (främst). Det var en coach som var över från staterna för att kolla runt på eventuella potentiella spelare. Han hamnade på Husie IP och gillade tydligen vad han  såg. Han erbjöd mig fullt stipendie (allt betalt utom flygresan) direkt och ville verkligen att jag skulle komma över och spela för dem. Detta lät givetvis intressant då jag varit på väg över några gånger tidigare.
Nu ca 1 år senare är det klart. Jag åker!
Är så sprudlande glad fast min trötthet börja ta över.

9 Augusti åker jag! Så alla er som vill hinna träffa mig måste genast boka en tid, för schemat är fullsmockat!

Nu ska bege mig hemåt, kanske eventuellt träffa Palm och Markus en sväng. De sitter nog någonstans på Möllan och ugglar, alternativt hittar jag dem i något musiktält. Det är ju Möllevångsfestivalen i helgen. Låter bra tycker jag, närmare festivalen kan jag inte bo i stort sett.

Lev som varje dag vore din sista

Freedom

Det är denna låten som spelas när det är dags att gå hem från jobb varje fredag. Då är vi fria.
Jag saknar tiden då Lasse satt bredvid mig. Han satte på sina högtalare och då visste alla vad som gällde (på fredagseftermiddagarna). Alla hostade bort hesheten för att ta ut de sista krafterna ur stämbanden. Allt detta endast för att få sjunga denna låt. Denna låten kommer jag alltid koppla till detta jobbet och främst Lasse.



Hemma välbehållen

Kom hem igårkväll efter min lilla tripp till Stockholm. Tog natt-tåget i onsdagskväll. När jag anlände på Stockholm Centralstation på torsdagsmorgonen måste många tro att vi skåningar verkligen är dumma i huvudet. Där stod jag i regnet med mina flip flop och höll på att frysa ihjäl. I Malmö har det varit toppenväder ett par dagar, men inte i Stockholm inte, nej där skulle det givetvis regna när jag kom dit.



Satte mig på centralen och fick i mig lite frukost. Tyckte själv att jag var duktig som tog bussen till ambassaden kl 8:30 när jag hade tid kl 10. Bättre att vara tidig än sen tänkte jag.
När jag anlände till ambassaden var kön låååång. Jag ställde mig sist i ledet och jag uppskattade att ca 50 personer stod framför mig. I den kön stod jag i 2 timmar innan jag fick komma in. När jag väl var inne tog det ca 10min för mig att intervjuas och jag fick infon om att mitt visum till USA skulle bli klart på en vecka. Tack sa jag!

image328

Jag hade lite tid på mig att faktiskt upptäcka Stockholm Stad, iallafall butikerna runt Sergels Torg med mera.
Det var mycket man ville ha, men få man fick hem. Trots att man inte är den rikaste så var jag tvungen att klippa till på Topshops monster-rea. En vit t-shirt med ett stort neonrosa hjärta på! Galet snygg faktiskt och ännu en t-shirt i samlingen. (Jag unnade mig den då jag faktiskt jobbade in extrapengar i onsdags!).



Tågresan hem var lång och dryg. Jag hade 3 stockholmstjejer bredvid mig som pratade non-stop om ALLT! Kläder, skor, pengar, killar, sex - ja allt! Fast man inte vill tjuvlyssna är det svårt att låta bli. De skulle tydligen semestra i Halmstad och Tylösand. Supermysigt tyckte jag det lät. Om tiden funnits hade jag gärna tagit en helg i Tylösand.
Väl hemma mötte Palm mig och gjorde mig sällskap en stund. Tack för det vännen.
När jag kom hem slängde jag av mig alla kläder, placerade mig skönt i soffan och glodde på tv. Kände mig som en överkörd älg, eller som jag tror att en överkörd älg känner sig.

Tack för mig.............. jobb väntar!

Läsare kom tillbaka??????

Förlåt mina vänner

för den dåliga uppdateringen. Jag som förr var så flitig har tappat snabbt och drastiskt. Sitter hos mamma just nu och funderar ut vad jag borde berätta om.
Ett är att Lalla sett en fiskmås-unge utvecklas under tiden som hon lånade min lägenhet. Den lille fiskmåsen har vi döpt till Börje. Han är så söt som socker (än så länge!). Han håller för tillfället på att lära sig flyga vilket inte verkar vara den lättaste uppgiften.

I lördags träffade jag grabbarna igen. Oskar hade lite folk hemma hos sig som alla var lika trevliga att se.

Resterande av dagarna som gått sedan jag kom hem i torsdags har mest inneburit att fixa med allt till USA.
Bokat tid till ambassaden i Stockholm och jag tar natt-tåget ikväll kl 23.
Lite jobbigt att behöva åka till Stockholm själv faktiskt, men det löser sig nog. Förvirrade jag i en storstad som Stockholm kan ju inte bli annat än bra... (Eller!?!?!?)

Igår var en underbart trevlig dag. Natta, Lina, Eva och jag tog Erics båt ut på en tur på havet. Fyra heta babes i en cool motorbåt uppskattades på Dockan kan jag säga er. Bra musik och (tillslut) härligt väder.
Vi körde ut en bit när beslutet togs att även jag skulle få åka ut med ringen. Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Lina trodde att jag var född till ring-åkare. Det var inte många vågor som kunde rubba mig. Jag trivdes i min ring och gav mig F på att stanna i den. Natta körde som en galning men jag höll bara i mig hårdare och hårdare. När jag klarat av ett hopp på ca 2-3 m i luften var jag kaxig, så kaxig att jag trillade av ringen av en liten våg. EN LITEN! Knäckt sa jag. När jag kravlat upp mig på båten igen tyckte Natta och resten att det var dags för en tur till. Jag hann inte ens ta av min våtdräkt förrän jag satt i ringen igen, men ack va kul jag hade. (bildbevis finns och kommer att läggas upp snarast möjligt). 

Nej, nu måste jag in i duschen innan tåget mitt går. Önska mig lycka till!
Lovar att uppdatera när jag kommer hem.. 

Tänkte avsluta med en underbar låt som är så vacker. Lyssna på texten tack.
Nickelback - If Everyone Cared


Snart är det dags

för flygresan hem. Jag har spenderat lite mer än en vecka i magaluf och jag är mer än nöjd. Det har varit en del soliga och några mindre soliga dagar. Tyvärr är det så när man bor med säsongare, man sover i stort sett bort dagarna. Brun är jag inte, röd är jag. Fortfarande... Ångest, lite kanske men jag bryr mig inte så mycket faktiskt. Har haft en mysig vecka.
Igår kände jag verkligen att jag var på semester. Dagen började med att jag och vivi mötte upp Kine och Jackie. Vi hade hyrt en cabbe för en heldags bilfärd. Vi solade och badade vid en klippstrand för att sedan åka upp i bergen. Supermysigt och helt underbart sällskap. Tiden flög förbi och vips var klockan 20.00 och vi befann oss i Magaluf igen. Vi stack in och hälsa på killarna på Grabbarna Grus. Vivi och Kine tog en massa shots för att förbereda sig inför en helnatt... Jag tog det lugnt igår, drack cola hela kvällen och var sjukt nöjd.
Jag har efter en vecka lyckats få magaluf-sjukan. Hostar konstant, tappat rösten och har ögoninflammation. Hej apoteket säger jag bara! Det är det första jag måste ta tag i när jag kommer hem. Att bli frisk.
Måste även hämta mitt nya pass så jag kan boka en tid på amerikanska ambassaden i Stockholm. För om mindre än en månad flyger jag till USA för att börja mitt collegeliv. Spännande och skrämmande på samma gång. Allt är nytt och det kommer vara mycket att ta in. Känns även konstigt att börja plugga igen, med tanke på att man inte pluggat in något på mer än 2 år. Och denna gången på ett annat språk.
Men jag gillar läget och tar det som det kommer. Ska bli underbart att komma i väg på andra äventyr. För en gångs skull kommer jag att träffa människor som jag förhoppningsvis kommer ha som vänner för livet. Jag kommer vara i ett annat land och bli ännu mer självständig än jag varit förut. Jag kommer inte kunna ringa mamma så fort det blir problem. Jag måste lösa dem själv. Jag är nöjd och jag skulle inte vilja göra något annat i livet just nu.

Nej nu bjuder jag på några bilder från vår lilla roadtrip igår.

Anländer till Köpenhamn kl 10.30 imorgonförmiddag om någon är villig att hämta mig haha!

124548-326124548-325124548-324124548-323124548-322124548-321

Maggan på hög nivå

Sitter i lägenheten i Maggan och tar det lugnt, har hunnit med några kvällar med flickorna och jag är nöjd. Ikväll skulle det bli en helkväll som nu slutar i en halvkväll. Vivi ska jobba ikväll, suck men det löser sig. Lite tråkigt eftersom vi skulle ta en sväng om till Banderas där Slaida jobbar.
Jag och slaida har nyss käkat kålpudding med potatis och lingon på E4an. Det var gott. Nu har dock slaida dumpat mig för lite sömn, men jag är inte bitter. Hon behöver sova nån timme innan jobb.

Igår var en märklig kväll. Jag tog tag i mig själv och snörade på mig joggingskorna för en runda runt magaluf. Jag sprang och jag sprang tills jag plötsligt kom på jag inte hade den blekaste aning om var jag befann mig. Åkern jag kom till var oändlöst stor. Jag tog det kloka beslutet att vända tillbaks igen. Jag ångrade det snabbt. Några (= många) dryga engelsmän började springa efter mig. Jag ökade farten och dem hängde på. För hilvete tänkte jag, nu måste jag ju verkligen kuta. (vilket jag egentligen inte hade orken till efter ca 1hs löpning). Men rushen gjorde susen, dem äckliga engelsmännen hann inte med.  
stack hem för lite sömn. Klockan 2 väckte töserna mig och var redo för utgång. Blev de vanliga ställena här i maggan, avslutning på Casablanca. Många jägerbomber senare var det dags för nattamat och sedan Papis för en cafe au lait med baileys. Mumma. När vi kom hem var klockan 8.
Innan papis fick vivi mundiarré och jagade även fåglar. Ända upp i träden. Orka? Haha.

Sola har jag också gjort. Jag har officiellt bränt mina knogar, men det är ingenting om man jämför med min rygg. Den är rödare än lägenhetens röda ikea-soffa. Men jag får helt enkelt gilla läget.

Nej dööö (=du på slaidas dialekt) nu kanske jag också skulle göra något vettigt, som sova? Efter ett glas cola =)

Om jag hinner uppdatera fler gånger gör jag det, annars ses vi när jag kommer hem.

image319

"Ja jag var ju nykter imorse, men nu börjar det ordna upp sig"

Imorgonkväll sitter jag på planet till Magaluf, värmen och till vännerna. Äntligen är det dags att komma bort. Längtar...... Helgen har varit lugn. Bortamatch i lördags som endast slutade 1-1 men det får vi någonstans vara nöjda med. Resan tog hela lördagen och vipps var den dagen borta! Igår var det tvättning på hög nivå. Blev ca 4 maskiner vilket är riktigt mycket tvätt =( blä! Sedan kom Lalla och hälsade på och vi satt och kollade på Sällskapsresan. Den filmen är kult. Stig-Helmer i sin härliga frisyr och sina fula glasögon, norrmannen med sin radio och samba som han mer än gärna shakar till med sin ölmage, en kostymklädd göteborgare med endast affärer i huvudet, två systrar som egentligen är väldigt ensamma - som nere i Gran Canaria äntligen hittar sina fynd. De två bästa i filmen är Sven-Melander och hans göteborgpolare. "Ja jag var ju nykter imorse, men nu börjar det ordna upp sig".
Nog om sällskapsresan.
Det verkar som att min lägenhet får en barnvakt under tiden jag är borta. Lalla ville låna lägenheten och givetvis får hon det. Så länge hon städar, diskar och sköter om den =)

Nej nu ska jag in i duschen och göra mig i ordning inför några ärenden som jag behöver uträtta. Vivi har gett mig en liten inköpslista över vad hon vill att jag ska köpa med mig. I listan finns bland annat kaviar, makrill i tomatssås och falukorv. Hmm låter sådär halvlockande. Men vivis vilja är min lag (ibland).