BBQ & Game

Dags för uppdatering igen. Sitter i ett av våra "soccer-house" och klockan är egentligen alldeles för mycket för att vara uppe nu, men måste vänta på att få skjuts hem. Orkar inte gå och vädret är tyvärr inte det bästa, regn och elände. Vädret pendlar mellan jättevarmt och sol en dag, till kallt och regn en annan. Väldigt irriterande men man njuter av de dagar då det är sol.

Helgen som var var bra. I fredags grillade vi hamburgare och korv och drack givetvis dracks det lite öl också. Därefter begav vi oss till hockeykillarnas fest som var lika rolig. En underbar dag med sol och bra sällskap!

Igår gjordes det ingenting, mina småtjejer som jag tränar varje vecka hade match och givetvis vann vi den med! Har vunnit varenda match nu. Små talanger kan man säga att dem är, eller så har dem bara en grymt bra coach?

Idag lirade vi match mot University of Cincinnati. Vann med 1-0 och vi spelade riktigt bra. UC brukar vara mycket bättre så vi är mer än nöjda måste jag säga.

I övrigt har det inte hänt så mycket. I veckan som kommer ska jag försöka boka om min flygbiljett hem. Kommer antagligen hem den 20-21 maj istället för den 9e. Jag och två andra tjejer sticker till Conneticut och NY direkt efter finals-week för lite festande och semester. Ser verkligen fram emot det så jag hoppas bara att jag kan boka om min biljett, så att jag flyger hem från NY istället! Går det så är det helt ljuvligt, men om inte så ska det bli kul att träffa familj, hunden och de vänner som är hemma.


Några bilder från helgen:

image606
image607
image608
image609
image610
Några i laget efter dagens match!


Geisha choklad

Hej igen!

Sitter i biblioteket som vanligt och skriver ett arbete. Ett arbete om kärlek... Inte mitt ämne direkt men jag försöker så gott det går.
I helgen spelade vi två matcher. I lördags spelade vi match mot Indiana State och vann med 3-0. Enligt min coach skulle jag inte spela överhuvudtaget men efter lite tjatande från min lagkamrat Jodi fick vi båda hoppa in de sista 15 min. Satte en boll i nätet under de minuterna så det var ett gott tecken.
I söndags spelade vi mot Notre Dame (ett av de bästa lagen i USA) och vi förlorade med 3-0. Ett bra resultat för oss som kämpade in i det sista och hade faktiskt en del chanser själva att sätta den. Första målet de fick var inget snack om saken, solklart mål. Andra målet skulle inte vara mål enligt mig och många andra.. Deras anfallare glider med dubbarna före mot vår målvakts huvud (som slänger sig för att rädda) och bollen gled i mål. Solklar frispark. Deras sista mål kom på straff, tveksam straff. Så överlag är vi nöjda med helgen som var.

Ser att Jerry har hittat hit, du är så välkommen så!

I övrigt har det inte hänt så mycket mer under veckan som var.

Dagen ser ut enligt följande:

* Hämta ut paket - GJORT! Tack för Geisha chokladen Jan (och mamma antar jag haha)
* Skriva mitt förbaskade arbete
* Träna mina små tjejer (7- 9 åringar) kl 17.00
* Tillbaks till biblioteket för att skriva klart arbetet
* Sängen (förhoppningsvis nåt så när i tid)

Saknar mina flickor Vivi och Sara massor... Är en hel del personer jag saknar men har tänkt mycket på dessa två den senaste tiden! Längtar tills jag ser er igen!

image605

Sara, jag och Vivi. Magaluf 2007

En evighets evighet

Ja hujeda mig vad upptagen jag har varit. Har det inte varit plugg till prov så har det varit att skriva arbeten... Märks att man börjat komma in på de sista veckorna för denna terminen! Har bara 4 veckor kvar som "freshman" på college. Känns bra faktiskt!

Jag har inte skrivit på så länge så att jag knappt kommer ihåg vad som har hänt men det finns en del grejor!

1. En tripp till det nyöppnade IKEA i Cincinnati, yes kanelgifflar, köttbullar potatismos lingon och brunsås!
2. Fest som alltid
3. Biblioteket ex antal nätter i rad
4. Överrasknings besök från Spring Break killarna vi träffade i Florida!
5. Beer-olympics (GO TEAM SWEDEN)

Fotbollen rullar på också.. spelade match mot Louisville för förra helgen. Spelade lika 1-1, bra resultat men tyckte ändå att vi hade kunnat vinna!
Skolan kämpar jag med, men det går an. Det där med time-management är inte min grej!

Förlåt mamma för min dåliga uppdatering. Jag ska försöka att bli bättre! Mycket i skolan bara..
Tack för att du ringde igår mamma, du vet att jag älskar och längtar efter dig!

Bilder som vanligt ja:

image600
Utgång en måndag med några av hockeykillarna

image601
Springbreak killarna på besök haha
image602
Beer-olympics (notera tre kronor tröjan!)
image603
Beer-olympics igen
image604
Eva och jag utanför nyöppnade IKEA... haha