OREO

Just nu sitter jag och pluggar för fullt. Unnade mig själv en liten plugg paus. Det blev en jobbigare paus än jag trodde. Proppade i mig alldeles för många Oreo kakor, och nu mår jag spy-illa! Inte kul alltså, jag som inte ens gillar kakor!

Igår började jag så smått med packningen. Tänkte ju att jag skulle vara så pass smart och bara ha med mig EN väska hem eftersom jag endast är hemma en så kort tid. Det ser svårare ut än jag trodde men det ska gå! JAG KOMMER INTE GE MIG! Jag lovar att göra dig stolt Jan, "förstår mig inte på varför du ska ha det med dig, förstår inte varför du ska ha alla dessa jeansen, ahh nu får du ge dig" brukar han muttra när det är packningsdags hemma! Va skönt att du slipper denna gången haha! Det är kärlek det ni!

Nej nu är pausen över. Back to life, back to reality!


Finals week en vecka tidigare?

Idag är det söndag kväll här på andra sidan atlanten och jag har tagit en helg UTAN pluggande. Enda anledningen till det är att jag redan haft 3 finals denna vecka (dvs en vecka innan finals week som börjar imorgon, måndag.)
Så helgen har varit en trevlig helg. I fredags var det football killarnas julfest som alltid är lika roligt. Igår stack jag och kollade på basket-killarnas match och därefter på hockey matchen! Idag har jag inte gjort lika mycket. Mest tagit det lugnt och njutit av min sista helgdag utan pluggande, imorgon börjar pluggandet igen! Var dock och såg på våra hockey-killars match igen. De är just nu rankade 3a eller 2a "in the nation" vilket är riktigt grymt!

Nästa vecka är det ju som sagt finals week, men jag har bara ett final och det är inte förrän fredag morgon. Dock ska jag börja plugga för det imorgon. Åker ju inte hem till Sverige förrän söndag, men landar inte i Köpenhamn förrän måndag morgon den 22a. Jag kommer återkomma med tid när jag är helt säker, måste ju dock fråga Lalla, för ni som känner mig vet ju om att jag är ganska förvirrad i övrigt så skulle jag nämna en tid just nu hade den med all sannolikhet varit fel!

Så jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har haft min orsak för det! Kan inte lova när jag skriver nästa gång dock! I värsta fall skriver jag när jag kommit hem till Malmö igen!

Saknar alla som in i bomben nu, kan knappt bärga mig tills jag får träffa er igen!

Pussssss

Produktiv

Idag har jag varit så produktiv. Ja så här produktiv har jag inte varit på länge (läs aldrig!).

Hade presentation klockan 9, prov kl 10, stack till bibblan kl 11 och gjorde två läxor som ska vara inlämnade på fredag. Käkade lunch runt 12 tiden och därefter satte jag igång med storstädning utav rummet, min städklädsel kan ha varit den fulaste och mest omatchande jag sett, men vad gör det! Jag städade ju bara haha! Jag hann med att rensa igenom lådor, papper, kläder m.m. Inte nog med det, efter det stack jag och Lalla till Walmart (eller Wallmart som mamma hade sagt) och köpte vatten och andra nödvändigheter. Köpte bland annat ett par mysiga tyger som jag gjorde en jättefin filt av! Jag har nog aldrig varit så stolt över mig själv. Kände mig riktigt duktig och kreativ. Dock så är det en julklapp till en av våra kompisar. Jag har tagit bild på den, men som ni vet så är mitt internet sämre än sämst här i rummet så ni får hålla ut med att se mitt kreativa verk!

Nu har jag precis käkat middag och ska fortsätta och rensa det sista. Sedan blir det lite vin (som jag tycker jag har förtjänat) och sedan ska jag sätta på min nyinköpta film, nya batman filmen The Dark Knight!

Hoppas ni har haft en bra dag! Bara 12 dagar tills jag kommer hem mina vänner!

Flygbiljetter!

Mamma, jag har hittat några billiga (= billigare än på länge iallafall) flygbiljetter som jag skulle vilja boka.
Dock har jag inte tillräckligt med pengar på mitt konto för att köpa den!
Ring mig när du ser detta!

Tack på förhand!

.

Glömde ju att skriva: Förlåt för att jag förstörde din dag igår TIA! Men du måste ju vara mer uppdaterad på dina favorit kändisar!!!!!

Ughhhhhhhh

Har totalt tappat gnistan för att plugga ikväll. Jag måste, det vet jag men jag orkar verkligen inte! Var på biblioteket i nästan 10 timmar igår och ändå känns det som jag inte fick någonting gjort! Jag hatar det!

Nu är det sista veckan av klasser och jag känner hur ångesten sveper över mig! Jag har så mycket mer att göra denna veckan än under finals veckan! Fy fabian vad det ska vara skönt att komma hem! Det är så nära men ändå så långt bort! Kan inte 21 december komma NU NU NU!

Idag har jag haft två lektioner, därefter lunch och sedan stack jag iväg och sprang och styrketränade. Sedan var det dags för mat runt 18.00 tiden och nu sitter jag här i sängen och vet om att jag borde öppna mina böcker men jag känner inte alls för det. Är så handlingsförlamad att jag nästan blir rädd för mig själv.. Orkar nästan inte bry mig hur det går imorgon för nu är det så nära tills jag får åka hem att jag inte kan fokusera!
Nästa år ska jag nog ta någon klass i stress hantering, för sån här panik orkar jag inte ha igen! Är det någon som har några tips på stresshantering?

Dagen har egentligen inte varit så farlig. Och efter i morgon så är min vecka inte fullt så jobbigt! Under veckans gång ska jag dock hinna göra två prov, bli intervjuad för en tidning och plåtas för samma. (MQ Magazine heter den och de tog kontakt med mig för en intervju om hur det är att vara en heltidsstuderande idrottare på Miami University, hur jag hanterar skola och fotboll, hur man klarar av att vara en successfull idrottare, hur en vanlig dag ser ut, varför jag kom hit och så vidare). Så även om det inte känns som att jag har mycket att göra resten av veckan, så inser jag väl lite nu efter jag skrev det att jag faktiskt har mycket mer än jag tror.

Aja, önska mig lycka till. Jag behöver det!

Bild uppdatering











Andra advent

Hade man varit hemma idag så hade man fått tända det andra ljuset i adventsljusstaken men som alla vet så är man inte hemma.... än! Istället ligger jag och degar i sängen fast jag vet att jag har SÅ mycket att göra. Just nu befinner jag mig i ett sånt läge där man egentligen är jätte stressad men helt handlingsförlamad! Får väl göra en uppoffring och ta en dusch och hoppas på att den väcker en lite!

Igår var det ju julfest, hade riktigt skoj! Tog en massa bilder som jag kommer lägga upp senare ikväll! (förhoppningsvis!)
Jag önskar att vi hade något liknande i Sverige. Här firar man högtiderna mycket mer än hemma. Alla klär ut sig och alla går verkligen in för det. Skulle man anhålla en fest där utklädnad är ett måste så är det många som bangar eller tycker att det är en jätte dum idé!!!

Aja, nej nu ska jag till bibblan. Har ni tur så kommer bilderna upp om ca 2 timmar!

PUSS och KRAM


Cookies N' Cream party!

Ja så var temat på gårdagens födelsedags fest! Festligt värre, jag skulle nog snarare kalla det Black & White party men det är ok =)
Kom nyss hem från bibblan där min grupp gjorde klart vårt projekt inför nästa vecka! Skönt det.
Resterande tid av dagen kommer att ägnas åt böckerna (ja vilket roligt liv jag har!) men ikväll så är det årets första julfest. Baseball killarna är det som har anordnat detta så jag har faktiskt införskaffat mig några fula jultröjor nu som ska användas!!!

Jag har några få bilder från gårdagen, men som vanligt så är vårt internet här i rummet så himla långsamt, så jag kan inte lägga in dem! Lack attack som vanligt.....

Ha en resterande bra helg, glöm inte att kommentera så att jag vet att ni lever!

6 am Cardio workout

Ja, det är riktigt skoj att gå upp klockan 5.30 på morgonen och springa!
Det finns inget jag älskar mer. Få känna svetten rinna och känna hur långsamt benen börjar slockna!
ÄLSKAR DET (känner ni sarkasmen och ironin i det hela? Jag hoppas det!)
In i duschen och sedan bär det av till en massa lektioner.

Ikväll ska jag unna mig varm cider (här finns ju ingen glögg så man får ta vad man har!)

Bjuder på en liten julbild också =)


Jag och Eva på förra årets julfest!

December

Tiden springer iväg fort. För fort nästan, men nu är det bara 18 dagar kvar tills jag är hemma! Det ni!
Ja nu är det december månad och slutspurten i skolan börjar ta fart. 1 ½ vecka kvar av klasser och en vecka kvar där det bara är finals! Ja det gäller att ligga i. Inte nog med att det är så mycket i skolan, det är massor av julaktiviteter i skolan som man vill ta en del av. Ja mest en massa julfester etc.
Något som jag saknar med julen här är advent. Här firar man inte advent så det blev inget ljuständande i söndags. Tråkigt värre tycker jag! Inte heller firar man Lucia! Jag kanske skulle ta och klä upp mig och vara Miami Universitys egna lilla Lucia, synd att majoriteten inte vet vad lucia är. Det hade nog varit en hit eller en miss kan man väl kanske säga.

Just nu sitter jag och degar i sängen bara. Har inte lektion förrän om en timme så internet fick bli mitt tidsfördriv nu. Har redan klarat av massa uppgifter som skulle vara klara til imorgon och måndag, så för en gångs skull ligger jag steget före! Hoppas du blir stolt nu mamma haha!

Åh, jag längtar efter att få komma hem nu. Även om de sista veckorna här är de absolut jobbigaste (skolmässigt) så är de också de mest roliga (med alla julfester etc). Dock saknar jag familj och vänner en massa och jag kan knappt bärga mig tills jag får träffa det nya tillskottet i familjen, Gunnar. Nisse är alltid saknad!

Positivt besked igår, Vivi kommer hem över jul! Ska spendera så mycket tid som möjligt med henne (vare sig hon vill det eller inte) för hon är inte hemma länge! Och vem vet när jag får träffa henne nästa gång?

Nej lunch nu kanske? Ja jag är hungrig (som vanligt).

Bisou!!