Michigan

Sitter i Adam's rum i Michigan och vantar pa att han ska komma hem fran jobbet. Sitter och laser lite av mina journaler och artiklar medans jag vantar. Alltid nagot att branna av lite tid med.
Vi korde upp hit i sondagskvall efter att ha spenderat hela dagen hos Adam's kompis lake house. Korde jet-skis, vattenskidor och tubing - skitkul verkligen! Alskar allt som har med fart att gora!
Darefter har det varit en ganska lugn vecka tills nu. Mandags och tisdags kollade man massa VM fotboll (har dock inte sett nagon riktigt bra match annu. Personligen ar man besviken an salange, vad tycker ni?).
Igar spelade vi bowling jag och Adam. Vet inte vart jag fick det ifran men fy tusan vad bra jag var. Forsta spelet fick jag 177 poang, andra spelet 101 och sista spelet 163 poang! Jag som knappast brukar komma over 100! Eftersom Adam forlorade fick han bjuda mig pa jordgubb/rabarber paj! MUMS!

Idag ska vi nog ivag till en av Adam's jobbkompisar. Han ar mangmiljonar med ett slott till hus och en egen liten sjo OCH en jattestor pool. Var over dar forra gangen jag var och halsade pa, och ja.. Jag hade kunnat tanka mig att bo sa! Hahaha.. Dock sa blir det oftast inte sa mycket slappande vid poolen. De aldre passar pa att utnyttja oss unga som barnvakter medans de tar en drink eller dricker kaffe haha! Sa ja, barnvakter e vad jag och Adam ar nar vi umgas med de ganget! (Jag tror det ar darfor de later oss vara med haha).

Na pa tal om VM... Jag har lite svart att heja pa ett lag nar inte Sverige ar med. Vilka ar eran VM-favorit? Vem tror ni vinner? Jag gissar pa att det blir en skrall i ar... Nagot riktigt otippat land kommer vinna!

All you need is love

Hej igen!
Som vanligt tar det ett tag for mig att uppdatera. Klassen jag tar over sommaren tar valdigt mycket av min tid, sa bloggen ar inte en forsta prioritering direkt.
Veckorna gar fort och den 27 juni ar jag hemma igen. Ca 3 veckor kvar bara!

Under dagarna ar det bibblan, laga mat (som endast jag kan gora, min kara Brintney ar ingen talang direkt), njuta av vadret och sen plugg pa kvallen. Klassen jag tar ar online sa det ar skont att man kan dela upp sin dag hur man vill utan att behova ga till forelasningar.

Idag ar det ca 27 grader ute och jag tror att jag, Brintney, Mike och Luke ska sticka ivag och fiska! Jag har nog inte fiskat pa 10 ar sa det ska bli riktigt skoj tror jag!
I helgen kommer Adam! En Adam med en blatira. Han spelade basket med nagra grabbar for nagon dag sen. Fick en vass armbage i nyllet och ett oppet sar under ogat som han fick in och sy ihop pa sjukhuset. Idag ar ogat jattesvullet och han har aven en blatira nu, som han sjalv sager "tough guy" haha! Efter helgen sticker vi nog till Ann Arbor igen och jag spenderar en vecka dar! Ska forsoka ta lite bilder denna gangen sa ni kan se hur han bor och jobbar!

Bjuder pa en nyare bild. Har inte sa manga, far ta nagra nu idag nar vi fiskar.