Tva veckor sen senast

Tva veckor har gatt sedan senast och det ar val dags for en uppdatering igen!

Varan formal blev en succe, massa av vanner kom men ett extra plus var Adams overrasking! Han dok upp utan att jag hade nagon aning! Han stannade hela helgen och det var jattemysigt!
I ovrigt sa har det inte hant sa mycket. Mestadels plugg och chill. Nagon utgang hit och dit har det varit, men inget markvardigt.

Nu ar det ungefar bara 5 veckor tills jag tar examen. Har ansokt om ett arbetsvisum for ett ar, och haller pa och soker jobb. Jattesvart att hitta jobb, annu svarare att hitta ett jobb som "international". Ugh, det ar jobbigt det har. Ar glad att jag har min tidigare arbetserfarenhet - hoppas det hjalper i varje fall.

Tankte slanga in nagra bilder fran blandade tillfallen. Snart dags for lunch, JAG AR HUNGRIG!
Puss och kram!



Tillbaka igen

Nu blev det ett litet uppehall igen! Min dator har som sagt 0 batteri kapacitet kvar, sa jag skaffade mig en ny adapter/laddare till datorn och nu maste jag alltid ladda min dator, den haller kanske 30 sekunder om laddaren inte ar i. Galet det dar! Sa himla trakigt hur fort batterier dor. Nagon borde skaffa livslanga batteri! Det hade varit en uppfinning det!

I ovrigt sa ar det ganska mycket som har hant. Torsdagen innan Spring Break sa var det Green Beer Day.
Green Beer Day ar varans skolas version av St. Patricks Day. Barerna oppnar kl. 5:30 pa morgonen och ar oppna till 2:00 pa natten. Alla klar i gront och det dricks bara gron ol. Detta ar en tradition som varje far nyheter fran hela landet att komma hit till var lilla stad.
Sjalv borjade jag dagen kl 2:00 pa morgonen och stack pa fest. Efter den festen var det frukost med laget. Grona agg, grona pannkakor, och bacon serverades och vi fortsatte festen dar. Stack till barerna runt 6 pa morgonen och var ute till ungefar 11. Efter 11 gick jag hem och sov nagra timmar och sedan bar det av till lektionerna! Ja, folk gar fortfarande till sina lektioner under denna dag (galet jag vet!). Efter lektionerna gick jag inte ut mer, var helt slut!

Efter Green Beer Day bar det av till Florida for Spring Break. Jag och Dessfelt hyrde en bil och korde ner och traffade Sara Klaren (3 saror under veckan var lite kul haha). Hade inte traffat Klaren pa 2 ar, sa det var helt underbart att traffa henne. Lovet var lugnt. Vi lagade mat (vi = dessy och klaren haha), sola och bada, gick pa bio, gick ut nan enstaka gang. Under hela veckan som gick, sa fick jag ingen bild med Klaren! Helt galet alltsa! oh well........ Det var sa himla kul att traffa henne. Kandes som det var igar vi sags! (Sa ar det med riktiga vanner).

Detta ar forsta veckan efter lovet och jag har haft en massa uppsatser att lamna in. Drygt och trakigt!
Pa fredag har vi var soccer formal. Vi har hyrt en bar och bjudit in massa vanner for fest. Detta ar alltid den roligaste kvallen om aret och tror du inte mitt arliga munsar timade in det perfekt! Har ett jatte munsar pa underlappen som gor sa himla ont! Kan bara dricka fran sugror, har inte provat ata annu.
Sa ja, imorgon kommer man vara jattefint uppkladd (med ett mega munsar pa lappen - mycket attraktivt).

Iallafall, nog om mina bekymmer. Det har ju faktiskt hant en del i varlden ocksa. Japans jordbavning och tsunami har tagit ungefar 10 000 personers liv. Dodssiffran ar svar att lamna vid tillfallet men det ar vad det beraknas till i nulaget. Kan va mer, kan va mindre. Oavsett sa ar det en naturkatastrof aterigen som slagit till.
Det ar fint att sa manga redan ar engagerade och skanker pengar till Japan. My thoughts are with you Japan.

Avslutar med nagra bilder som vanligt. Enjoy: