Misslyckat pepparkaksbak, vin och Monopol

Det har ju gatt nagra dagar sedan jag skrev! Har inte varit sugen pa att skriva direkt.
Har i Malmo har Jessi, Fredrik och lilla Alvin varit pa besok. Alvin har hunnit att bli 6 manader gammal och vilken sot liten kille han ar! De akte igar och nu ar han valdigt tyst i huset. Bara jag, Jan och Nisse hemma.


Lille julafton spenderade jag nere i Falserbo med Vivi. Stack en runda till Kaptensgarden, men dar var alldeles for mycket folk sa dar stannade vi inte lange utan vi gick tillbaks hem till Vivi och snackade och tog ett sista glas vin.
Morgonen efter var jag tvungen att ta taget till Angelholm.


Julafton firades hemma hos bror med familj. Dock jobbade brorsan pa julafton men han kom hem och at i varje fall! Fick bland annat en fotokalender med bilder pa Alvin, min favorit parfym, en Sverige inspirerad mossa, presentkort, champagne, busskort och ett par armband som Moa hade gjort till mig! Blev jatte glad for allt!


De ovriga dagarna som har gatt har jag inte gjort sa mycket. Pratat mycket med A pa Skype! Annu en gang maste jag hylla Skype. Att va pa andra sidan jorden och anda kunna se och prata med varandra ar jag evigt tacksam for! Saknar den "lilla" grabben forstar ni! Men nu e det ju faktiskt bara 2 veckor kvar innan jag aker tillbaks! Tiden gar sa himla snabbt faktiskt!

Igar stack jag dock hem till Sigge med Vivi. Dar hade vi pepparkaksbak (lite sena jag vet) och det blev valdigt misslyckat. Kreativiteten flodade inte direkt och vi ganska snabbt less pa det. Dessutom klarade vi av att branna pepparkakorna ocksa, sa vi fick inte ens smaka pa nagra!
Efter baket var det intensivt Monopol spel! Jag forlorade givetvis igen! Fanns verkligen ingenting jag kunde gora, sa himla tradigt haha! Till detta hade vi givetvis vin =)



Nu ska jag fortsatta och glo pa lite hockey! Ha en trevlig kvall!

Julafton

God Jul till er alla!!
Nu sitter jag hemma i Ängelholm och inväntar att Kalle Anka. Min kära brorsdotter Moa sitter här bredvid mig och tittar nyfiket på det här med bloggande. Kanske börjar hon skriva en blogg om några år!!



Måndag

Nu ar det mandag och forsta gangen pa lange sa ar den inte angestfylld med skola och traning. Nej idag kan jag bara njuta och lasa min bok!

Igar hamtade Vivi upp mig och vi begav oss till hennes pappa i Lund. Plockade aven upp Vivis brodrar pa vagen. Hemma hos vivis pappa kakade vi lite skinka och julmat och sedan spelade vi Monopol. Herregud vad langesen det var jag spelade. Hade noll koll pa vad som hande, men kul var det! + att jag inte hamnade sist. Holl mig kvar sa langt det gick och blev iallafall inte sist som *host*vivi*host* =)

Nu sitter jag och vantar pa att Jessi och lilla Alvin ska komma. Ikvall blir det goood mat! Langtar! Innan dess kan jag nog inte halla mig ifran chipsen och dippan!

Ett trakigt inlagg men det kommer nog bli mycket sadana framover, iaf tills jag kommet tillbaks till skolan.
Bokade nyss resa tillbaks, den 9 januari bar det av!

Puss och kram

Hemma i La Suede

Ja nu ar jag hemma. Anvader datorn hemma, som har Å,Ä och Ö, men eftersom jag ar sa van vid min amerikanska laptop sa kan jag inte skriva snabbt med ett svenskt tagentbord med de tre sista bokstaverna sa det far bli sahar! Orka? (ok kanske nagra enstaka ord)

Flygresan gick bra, 2 timmars forsening i Atlanta men i ovrigt sa gick det ganska snabbt och bra. Jan och Nisse (min hund) hamtade upp mig pa Svagertorp. Fick en chock over hur kallt det var hemma. Och massa SNÖ!!! Nar vi kom hem kakade jag tva knacke-mackor och sedan begav vi oss i stan for jul mys och lite mat. Åt pa Casa Mia, mmm deras lasagne ar varldsklass, battre an den ackliga jag fick pa planet ha! Hann aven med att overraska Palm inne pa Marty! Ohoj va nice det var att se honom, och att se hans chockade blick! Jag gillar! Jan ville att jag skulle fraga om han jobba via text efter forsta rundan da vi inte sag honom. Jag slog en sista blick over axeln, och jojomen dar gick han, tjusig i sin fluga och allt! Passa aven pa att halsa pa gravida Magda som aven hon jobbade pa Hansa.
Efter massa strosande i stan stack vi och skaffade var julgran, innan det, ett snabb stopp pa Espresso House. Nedan ser ni bildbevis pa detta. Jag maste saga att jag ser relativt bra ut for att inte ha sovit pa ex miljoner timmar (ok lite overdrivet men ni forstar vad jag forsoker saga har!)



Nu ska jag bara satta mig och glo pa massa tv tills kroppen lagger av och jag kan sova ut!


Hej i stugan!

Nu ar jag mitt uppe i packning, tvatt och plugg! Imorn bar det av till Sverige igen!
Folk som kanner mig vet ju att jag ar en tidsoptimist! Jag har ju alltid gott om tid att hinna med saker, tills jag upptacker att jag har nan enstaka timme kvar och x antal grejor ar fortfarande kvar att deala med! DOCK, far jag alltid det gjort! Jobbar battre under stress vet ni!

Har mitt sista final imorgon bitti och darefter far jag skjuts till flygplatsen av min kare van Tim.

De sista dagarna har varit mycket plugg och lite sovande. Dock har jag annu hunnit med att traffa A mycket. Skont att alltid ar bra mellan oss nu nar jag aker. Han kan gott langta efter mig i 3 veckor tycker jag!

Nu maste jag fortsatta med alla tusen grejor jag behover gora!
Nasta update blir nog i Sverige! Puss och Kram



Har satt jag och Muhammed Ali igar och drack rodvin i vantan pa att A skulle komma over! Mysigt varre!

Sigma Nu Years och Julfest

Ja nu ar det aterigen sondag och jag har varit dalig pa att uppdatera!
Helgen svepte forbi lika snabbt som den kom och nu ar det bara 6 dagar tills jag ar hemma!!!! Dock ska jag hinna med att tackla 3 final exams och en grupp redovisning av vart research projekt! Far la se hur det gar!

I torsdags var jag ju som sagt pa fraternity fest med tema Nyar. Riktigt kul var det och kvallen inneholl mest dansade!




Du vet att det ar i USA och i college nar du ser de klassiska roda muggarna!

I fredags var det Football killarnas julfest och den festen var aven en hit! Forst hade vi lite forfest i ett av soccer-housen dar alla tjejerna samlades innan! Hade aven secret-santa dar vi alla fick en hemlig julklapp. Jag kammade hem en fotoram! Haha =)



Nu ar det dags for mig att fortsatta plugga, sen ska jag kolla pa A's match. De spelar mot Wright State kl 15.
Hoppas alla har haft en bra helg, nu borjar mitt helevetes pluggandet sa mycket update lovar jag inte! Nasta lordag ar jag hemma igen!!!!!!!

Dagens

Ja manga bloggare lagger ju upp bilder pa dagens outfit sa jag tankte att jag skulle gora desamma!

Dags att ga till gymmet ser ni. Dags att fa traningsvark igen!



T-shirt: Miami University Strength and Conditioning
Shorts: Miami University Soccer

Ja ni ser ju sa serios jag ar med bilderna ocksa! Haha...

Detta blir enda inlagget idag for senare ar det dags for Fraternity Formal!
Lagger upp bilder imorgon forhoppningsvis!

Inne i huset

Det drojde lite innan jag tog lite bilder inne i huset! Jag har bara tagit bilder pa de delar av huset jag anvander. Nedervaningen, dar har vi har vardagsrummet och koket. Ovan vaningen tog jag bara bilder pa badrummet och mitt rum. Det var ratt svart att fotografera rummen sa att de blev bra men det gick inte riktigt, sa jag tycker inte att bilderna gor rummen rattvisa, men "it is what it is".

Nu ar det slutspurten i skolan. Sista veckan med lektioner och nasta vecka ar det bara finals! Sen nasta fredag sa aker jag hem! Galet vad tiden gar fort inte sant?

Igar hade jag lunch med A och sedan stack jag hem och skrev uppsats. Pa kvallen stack jag och kollade pa basketkillarnas match mot Temple. Fick stryk igen, Temple ar ett annat rankat lag som ar riktigt bra! Vara basket grabbar, precis som vi har alltid ett tufft non-conference schedule dar vi moter nagra av landets basta lag. Det ar inte sa kul att forlora, men man kan lara sig mycket utav dessa matcher och ta det med sig in nar det ar det som verkligen galler, conference spel! Sedan gick jag hem och la mig i sangen och kollade film. En gammal goding blev det Meet Joe Black med Anthony Hopkins och Brad Pitt. For er som inte har sett den, sa rekommenderar jag den starkt! Drama och mysterie moter verklighet. Det enda minus ar att den ar 3 timmar lang och det kravs att man ar nat sa nar fokuserad under tiden sa man forstar vad som pagar...



(bilder lanade fran muredhawks.com)

Idag
var det riktigt riktigt kallt ute! Pa med sin lilla rav (ja min fjallraven vinter jacka forstas) och varma boots. Anda fros jag! Det snoade lite och vi hade tornado warning. Att det borjade blasa kraftigt markte jag inte forran jag och A kom ut fran resturangen vi kakade lunch pa. Jaklar vad det blaste! Nar vi kom hem till mitt hus upptackte vi att strommen hade gatt. A stack tillbaka till hans student korridors rum och jag gick och tog en tupplur!
Nar jag vaknade upp var strommen pa igen! Skont!

Nu ar klockan snart 7 och det blaser kraftigt ute och massa regn. Woho! Nej tack...
Jag ska val borja plugga lite kanske? For imorgon har jag blivit bjuden som date av Tim till hans fraternity's fest. Festen kallas Sigma Nu Years eftersom hans fraternity heter Sigma Nu och den grundades for manga manga ar sedan pa Nyarsafton. Fin klanning maste jag ha pa mig. Far se vad jag har i garderoben, tror det blir en svart en!

Har ar bilderna pa huset. Startar med hur det ser ut nar man kommer in i vardagsrummet, darefter koket, darefter trappan upp till ovan-vaningen och hallen mellan alla vara rummet, darefter badrummet dar uppe och sedan mitt rum! Huset ar litet, men inte sa litet som det ser ut pa bilderna!! Hoppas ni far en nagorlunda bild om hur det ser ut var jag bor! (Ps. Tank pa att det ar college studenter som bor har. Darfor ar det mesta riktigt billiga mobler etc).




The House

Tankte passa pa att slanga in en bild pa vart hus nu innan jag sticker ivag till lektionerna!

Pratade med Pernilla igar och da sa jag "nej, det borjar inte snoa har forran i Januari Februari" Oj vad fel jag hade. Vaknade upp for nagon timma sedan och dar ar sno utanfor. Inte mycket, men sno ar dar! Haha opps!


Its the most wonderful time of the year!

Sondagkvall och jag har spenderat mer an halva dagen med att titta pa Harry Potter filmer (maraton pa TV). Forsta delen av dagen hade jag i uppdrag att fa tillbaka min rost fran gardagens jul sjungande och skrik haha! Hade ingen rost pa fler timmar, men har sakta men sakert kommit tillbaks. Fortfarande inte 100% dock.
Pa eftermiddagen stack jag hem till Rachelle och slog in julklappar hela dagen. Julklapparna vi kopte till familjen som vi sponsrar! Jag passade aven pa att ta pa mig nagra andra snygga julstrumpor idag!


Gardagens julfest var riktigt rolig! Alla kladde upp sig i sina basta outfits och stamningen var bra hela tiden! Alskar college fester. Ar festen en temafest sa blir den alltid bra. Alla gar liksom "all in" och desstu "fulare" du klar upp dig desstu battre. Hemma hade INGEN gatt ut kladd sa dar, eller bara tyckt det var dumt och fanigt! Nej, har i USA sa klar alla upp/ut sig och ingen bryr sig! Jag gillar det! Avrundade min kvall med en sandwich fran Jimmy Johns! Gud vad jag har blivit amerikaniserad... sandwiches, sandwiches, sanwhiches!
Tankte lagga in lite bilder fran igar. Hoppas ni gillar min outfit????



Sadar ja! Nu ska jag aterga till Harry Potter tittandet! Hoppas ni haft en bra helg!

College

Denna veckan bara flog forbi! Sist jag tittade in har var i onsdags kvall och det kandes som det var igar!
Nu har jag bara tva veckor kvar innan jag kommer hem igen! Ska bli underbart!

I torsdags blev det utgang! Far passa pa nu nar det narmar sig finals, kan man inte ga ut och dansa lika mycket da ju! Aven igar blev det utgang! Har verkligen haft roligt nar jag gatt ut pa sistone. Manga av mina vanner hanger bara vid baren hela tiden och det ar sa grymt trakigt. Sa jag har helt enkelt gatt ner pa dansgolvet sjalv och dansat med andra vanner! Jag forstar inte riktigt syftet med att ga ut om man bara ska sta vid baren och supa sig full eller annu fullare. Om man inte vill dansa kan man val satta sig pa nagon lounge eller lugnare bar om man vill socialisera och ha en drink eller tva. Nar jag gar ut sa vill jag dansa!!! =) haha

Kom nyss hem fran Walmart och lite shopping. Ingen shopping till mig sjalv dock utan vi shoppade julklappar till en familj som vart fotbollslag sponsrar. Det ar en slags valgorenhet som vi nyss borjat med och det heter "Bring joy to a Child". De 3 barnen vi handlade till fick skriva en lista med vad de ville ha och storlek etc. De beskrev aven deras intressen sa vi lattare skulle kunna hitta nagot till dem. Deras onskelista var bara klader och skor. Klader var ratt svara att hitta. XXXL till en tjej som ar 15 ar... Ja, det ar tragiskt.
Dock kanns det bra att kunna hjalpa de som ar lite fattigare i tider som nu, runt JUL.

Ikvall ar det baseball killarnas Christmas party och jag ska kla upp mig i tacky jul klader! Ohoj vad roligt det ska bli! Ska forsoka ta massa med bilder eftersom det varit lite trogt med det pa sistone!


Pace och jag i torsdags


Wednesday!

Nyduschad och i mysklader sitter jag nu i min sang och slo kollar pa college basket pa ESPN. Alskar basket sasongen! En av mina favorit sporter att titta pa.

Igar hade jag en lang dag. Massa moten etc och sa lirade vi inomhus fotboll i ca 1,5 timme! Riktigt skoj var det att lira inomhus igen! Hade glomt hur kul det var!

Tidigare idag hade jag 3 lektioner och sedan tog jag mig en lang tupplur. Hela 2,5 h. Det ar inte ofta jag kan gora det inte!
Darefter begav jag mig till var styrke lokal och sprang min cardio innan var styrketraning. Har haft en san forbaskat traningsvark denna veckan! Fy tusan vad drygt det har varit. Kunde inte ens sitta ner igar. Sag ut som en gammal mormor under mina forsok att sitta ner.
Efter styrketraningen stack vi och kolla vara killars basketmatch mot Dayton som dem tyvarr forlorade med 65-58. Dar var tryck pa laktarna och det var en jamn match in i det sista!

Nu sa ska jag fortsatta glo lite pa tv innan jag gar o lagger mig!


Manga fans under kvallens match!

Bilder lanade fran muredhawks.com


King Library

Sitter nu i min lilla klaustrofobiska cubicle pa biblioteket. Mitt andra hem ja. Hade bibblan varit oppen over lovet sa kan ni ge er pa att jag hade varit har. Kvallens plugg bestar av tva papers (uppsatser), lasa 3 kapitel till en av lektionerna imorn och lite mer lasning. Alltid roligt att plugg inte sant?

Morgondagen blir mer fullspackad. Lopning pa formiddagen (forhoppningsvis), lektion, mote, spela inomhus fotboll, mote igen, ata, duscha, mote igen och sedan plugg! Ja hujeda mig vilken dryg dag!

Nu ska jag bege mig till mitt pluggande igen. Blev bara en liten blogg paus!