Kanske???

Hej allihopa.
Sitter pa bibblan och vantar pa att nasta klass ska borja.

Vill forst och framst meddela att min dator har lagt av helt och hallet. Kan inte gora nagot at den.
Ska lamna in den imorn och se vad som ar fel. Jag chansar pa att det antingen ar batteriet eller laddaren som det ar fel pa, for den vagrar laddas.
Om den inte blir klar till helgen koper jag en ny. Har haft sa mycket krangel med den nu, sa jag orkar inte med den!!!!!!

En annan sak som ar vard att namna ar att jag fick ett valdigt intressant samtal i mandags. Jag tror min kara bror ligger bakom det hela. Faktum ar att en Tommy som var bekant med brorsan ringde och sa att han kunde fixa biljetter till en
Detroit Redwings match vilken helg jag an ville!
Jag ville inte tro pa det forst men jag tog hans namn och nummer givetvis och jag lova att jag skulle ringa tillbaka sa fort jag bestamt mig vilken match jag ville se.
Forst av allt, Redwings ar mitt favoritlag i NHL, for det andra sa ar Henrik Zetterberg min favorit hockeyspelare (och Ovetchkin) men han kommer nog tvaa anda! Haha
Detta ar en drom som kanske kanske kommer bli sann. Den enda helg jag kan ar paskhelgen, ungefar tva veckor fran nu.
Jag ska ta med mig min trogna van Sarah och forhoppningsvis blir det en hel helg spenderat i Detroit! Jag aterkommer med mer uppgifter nar jag ar mer saker pa vad som kommer handa!

Puss och Kram alla. Kan inte lova uppdateringar eftersom datorn ar i sonder.

Ps. Fredrik och Pernilla! Jag hoppas ni ar hemma om en timme ca, for jag kommer namnligen sla en signal da!!

Spring break bilder!


Blandade bilder från olika tillfällen!











Helg!

Fredag kväll och jag sitter inne på rummet och försöker plugga. Går inte så bra. Alldeles för trött för att tänka, så jag gav upp och bestämde mig istället för att blogga. Bra gjort va?
Imorgon har vi första matchen för våren. Vi möter Indiana State borta. Förra våren vann vi med 3-0! Gjorde ett av målen då. Jag är mer nervös över denna matchen dock. Vi har bytat nytt spelsystem. Vi ska spela 4-5-1 och jag kommer vara ensam på topp. Av alla de matcher som jag har spelat ensam på topp har jag i stort sett knappt rört bollen. Bara sprungit och jagat mellan alla fyra backar. Det är meningen att jag ska fungera som "target player", saken är att ingen passar bollen till mig haha. Av denna anledning har träningarna under veckan varit riktigt tråkiga. Fitness testet i onsdags gick bra trots att jag var mitt lata jag under veckan i Florida.

I övrigt så är det bara skola som gäller. Har 3 prov på måndag och jag har ingen aning hur jag ska kunna plugga till 3 prov under samma dag. Jag kommer ju inte göra bra på alla 3 men vi får se hur det går. Får se till att plugga i bussen på väg till och från matchen. Tror det tar ca 3h till Indiana State så det ger mig ju lite tid iallafall.

Nu ska jag återgå till böckerna.

Tack för alla kommentarer i föregående inlägg. Fortsätt med det! Det värmer i hjärtat när jag läser dem!

Svar:
Till Jessica: Gumpen klarade sig fint, jag landade ju mjukt haha! Och hälsa Isak att jag mår bra och ge honom en kram!
Till Inger: Nu blir du snart mormor! Spännande! Du måste hålla mig uppdaterad!
Till Moa: Jag ska försöka se till att vara online på skype på söndag, be mamma eller pappa att ringa när de loggar in!
Till resterande medlemmar i familjen Henriksson: Missade samtalet från er idag! Skönt att höra att ni hade det bra förra veckan!
Till Jerry: Tack ska du ha! Hoppas allt är bra med dig!
Till Jan: Va bra att du gillar det! Ska försöka vara bättre på att blogga!

Hemgång, Green Beer Day, Spring Break m.m.

Ja nu var det ju åter igen en tid sedan man bloggade. Ska försöka förbättra mig för de få som är intresserade här.

Resan hem till begravningen var jobbig, men samtidigt behövlig. Att gå runt här i skolan och bara vänta på det var jobbigt.
Cermonin var fin och det bästa av allt var att det var så många som kom! Det var verkligen rörande och fint.

Idag är det exakt 2 månader sedan mamma gick bort. Och det är fortfarande tomt. Ett stort svart hål i min vardag och mitt hjärta. Ett hål som aldrig kommer att fyllas. Det är 9 månader sedan pappa gick bort och det svarta hålet är fortfarande stort och tomt. Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag saknar de båda.
Jag hoppas ingen av mina nära och kära ska behöva uppleva det jag gör idag. Jag skulle inte ens unna min värsta fiende denna saknad och smärta.

Sedan jag kom tillbaks till skolan har det hänt en hel del. Fitness och styrke tester är avklarade. (förutom ett som vi springer senare i veckan) och jag har inte riktigt kommit ikapp med allt jag missade under tiden jag åkte hem men jag ligger i så gott det går. Det är skönt att ha sina vardaliga rutiner. De betyder väldigt mycket för mig i varje fall.

Den bästa dagen på året har varit (eller iallafall en av de bästa!) Green Beer Day. Denna dagen är vår skolans version av St Patricks Day och är egentligen en hel dag ägnad åt fest. Alla barerna öppnade kl 5.30 på morgonen och stängde runt 2-3 på natten dagen efter. Grön öl, glatt humör och en massa gröna tröjor täckte Oxford Ohio denna torsdag. Det är något speciellt med college. En sån dag hade bara kunnat hända här och jag gillar läget!

Igår kom jag hem efter en vecka i Ft Lauderdale, Florida. Vi hade hyrt ett jättefint hus nära till stranden med egen pool och en stor projektor skräm/tv. Veckan var skön och avslappnad. Skönt att komma till värmen så man kunde jobba lite på brännan. Träffade Klarén och Li en dag och det var riktigt kul att träffa dem igen! Saknar mina små töser ju!

I övrigt så är det inte mycket mer som händer mer än skola och fotboll. Utgång har det också varit men nu denna helgen börjar lite vår matcher dra igång så då blir det betydligt mindre fest.
Resten av tiden går mest åt att tänka och minnas. Jag saknar mamma och pappa så mycket så det gör ont i varenda kroppsdel jag har. Men jag överlever, det vet jag, men det är inte lätt.

Älskar er alla, ni vet vilka ni är. Och om det mot förmodan skulle vara någon ny här på bloggen så hoppas jag att ni fortsätter att läsa. Ska bli flitigare på uppdatering.

Återkommer med lite bild uppdatering senare!

Ta hand om er!