College

Denna veckan bara flog forbi! Sist jag tittade in har var i onsdags kvall och det kandes som det var igar!
Nu har jag bara tva veckor kvar innan jag kommer hem igen! Ska bli underbart!

I torsdags blev det utgang! Far passa pa nu nar det narmar sig finals, kan man inte ga ut och dansa lika mycket da ju! Aven igar blev det utgang! Har verkligen haft roligt nar jag gatt ut pa sistone. Manga av mina vanner hanger bara vid baren hela tiden och det ar sa grymt trakigt. Sa jag har helt enkelt gatt ner pa dansgolvet sjalv och dansat med andra vanner! Jag forstar inte riktigt syftet med att ga ut om man bara ska sta vid baren och supa sig full eller annu fullare. Om man inte vill dansa kan man val satta sig pa nagon lounge eller lugnare bar om man vill socialisera och ha en drink eller tva. Nar jag gar ut sa vill jag dansa!!! =) haha

Kom nyss hem fran Walmart och lite shopping. Ingen shopping till mig sjalv dock utan vi shoppade julklappar till en familj som vart fotbollslag sponsrar. Det ar en slags valgorenhet som vi nyss borjat med och det heter "Bring joy to a Child". De 3 barnen vi handlade till fick skriva en lista med vad de ville ha och storlek etc. De beskrev aven deras intressen sa vi lattare skulle kunna hitta nagot till dem. Deras onskelista var bara klader och skor. Klader var ratt svara att hitta. XXXL till en tjej som ar 15 ar... Ja, det ar tragiskt.
Dock kanns det bra att kunna hjalpa de som ar lite fattigare i tider som nu, runt JUL.

Ikvall ar det baseball killarnas Christmas party och jag ska kla upp mig i tacky jul klader! Ohoj vad roligt det ska bli! Ska forsoka ta massa med bilder eftersom det varit lite trogt med det pa sistone!


Pace och jag i torsdags


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback