Astrid och Aporna

Har totalt glömt bort att skriva om denna underbara mataffär som öppnade upp i Malmö redan i april förra året, men som jag inte hade någon aning om att den fanns. Astrid och aporna har riktat in sig på ett brett ekologiskt utbud som gör denna affär rena lyckogruvan både för de kunder som söker ekologisk mat och för de som är vegetarianer eller veganer (jag önskade att den fanns när jag provade på lyckan som vegetarian!). Astrid och aporna är ett lyckat namn på en affär tycker jag. Det är ett väldigt eget namn som gör att det blir lättare att komma ihåg.
Jag visste inte om denna affär förrän de gjorde ett repotage om affären på nyheterna. Dock besökte jag den för nån vecka sen efter att jag varit i stan. Affären var större än jag trodde och hade en väldigt stor yta. Priserna på frukt och grönsaker tyckte jag dock var alldeles för höga. Jag köpte inget för jag gick ju faktiskt bara in av ren nyfikenhet.
En rolig grej ändå och jag hoppas att affärerna går bra. Jag tvekar ingen sekund att det i allafall kommer göra det nu efter Nöjesguidens pris för bästa Malmö/Lund matbutik.

image549

Idag har jag inte gjort så mycket. Fick mina fötter fina av fotvårdsspecialisten jag gick till och nu känns de lika ljuvliga som en sommardag(?) haha!
Lalla kom på besök för att hämta sin epilator m.m. Ett trevligt besök och inte kunde vi slita oss från världens mest meningslösa serie på TV - Våra bästa år!
Och jag har äntligen packat klart till avresan på fredag morgon, puh vilken lättnad. Tur att Jan (packmästaren) finns!

Nu säger jag hej för idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback